«Κάποια από τα κορίτσια του GΝΤΜ θα μπορούσαν να έχουν μια πορεία στον χώρο της μόδας»
G-Fashion

«Κάποια από τα κορίτσια του GΝΤΜ θα μπορούσαν να έχουν μια πορεία στον χώρο της μόδας»

Ο καταξιωμένος fashion editor, Μιχάλης Πάντος, μιλά για τη μόδα, σχολιάζει τη μεγάλη απήχηση του ριάλιτι GΝΤΜ και συμβουλεύει τα νέα μοντέλα.

Εσείς βλέπετε GΝΤΜ; Ποια είναι η γνώμη σας;

«Το βλέπω κάποιες φορές και το βλέπω με πολλή αγάπη, διότι συμμετέχουν σε αυτήν την εκπομπή φίλοι μου, οι οποίοι ρωτούν τη γνώμη μου όταν συναντιόμαστε. Μου αρέσει, είναι αρκετά αξιοπρεπές για όσους εργάζονται γι' αυτό, είτε μπροστά είτε πίσω από τις κάμερες. Αυτό που πρέπει να καταλάβουμε είναι ότι πρόκειται για ένα παιχνίδι, που έχει μια διαφορετική δομή για να εξυπηρετεί τους δικούς του σκοπούς. Για να το βλέπει, δηλαδή, ο κόσμος και να ευχαριστιέται. Στην πραγματικότητα, διαφέρει η συμπεριφορά που βλέπουμε προς τα μοντέλα. Δεν βάζουμε, δηλαδή, τα μοντέλα ούτε να κρεμιούνται ούτε να πηδάνε φωτιές κ.λπ. Δεν είναι τσίρκο».

Συμφωνείτε με την κριτική που ασκείται προς τις διαγωνιζόμενες από τα πρόσωπα της επιτροπής;

«Άλλοτε συμφωνώ και άλλοτε συμφωνώ λιγότερο. Αλλά σας λέω και πάλι ότι καταλαβαίνω τη δομή του παιχνιδιού. Δεν παύει να 'ναι ένα τηλεοπτικό προϊόν».

Αν σας γινόταν πρόταση να είστε μεταξύ των κριτών σε έναν νέο κύκλο του GΝΤΜ, τι θα απαντούσατε;

«Μου είχε γίνει πρόταση πριν πάρω μέρος στην εκπομπή «Project Runway» του Οpen. Απάντησα αρνητικά γιατί είχα έναν φόβο για την τηλεόραση. Γιατί όταν έχεις συνηθίσει τριάντα χρόνια να είσαι πίσω από την κάμερα, είναι πολύ δύσκολο να έρθεις μπροστά. Τώρα, αν θα πήγαινα σε έναν νέο κύκλο πραγματικά δεν το ξέρω. Ολα είναι υπό συζήτηση».

Από τα κορίτσια που συμμετέχουν στον φετινό κύκλο του GΝΤΜ υπάρχουν κάποια που θα μπορούσαν να σταδιοδρομήσουν στον χώρο της μόδας;

«Κάποια από τα κορίτσια τα ξέρω. Με μία μάλιστα έχουμε συνεργαστεί και είναι εξαιρετική και στη δουλειά της και ως χαρακτήρας και με έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Ναι, θεωρώ ότι κάποια από τα κορίτσια του GΝΤΜ θα μπορούσαν να έχουν μια πορεία στον χώρο της μόδας».

Ποια είναι τα πρώτα βήματα που πρέπει να κάνει μια κοπέλα αν θέλει να ακολουθήσει καριέρα στο μόντελινγκ;

«Να πάει σε ένα υπεύθυνο γραφείο, που θα της πει τις δυνατότητες που έχει. Ξέρετε, το μοντέλο δεν είναι κάποιο κορίτσι που στέκεται ακίνητο. Οι κοπέλες που ακολουθούν τον συγκεκριμένο δρόμο πρέπει να ξέρουν την κίνηση τους, το συναίσθημα τους».

Ποια είναι η απαραίτητη προϋπόθεση για να γίνει κανείς μοντέλο σήμερα;

«Τα τελευταία χρόνια έχει αλλάξει το κάστινγκ. Το κριτήριο πλέον δεν έχει να κάνει με το αν μια κοπέλα είναι ψηλή, διαθέτει υπέροχο Σώμα, είναι δηλαδή μια κούκλα. Πλέον τον ρόλο του μοντέλου μπορούν να τον παίξουν και διαφορετικοί χαρακτήρες, και αυτό είναι πολύ ευχάριστο και συνάμα ενδιαφέρον».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved