Σίσσυ Χρηστίδου: Έχετε δει το καμαρίνι και την ντουλάπα της; Θα πάθετε πλάκα και θα... ζηλέψετε!
G-Fashion

Σίσσυ Χρηστίδου: Έχετε δει το καμαρίνι και την ντουλάπα της; Θα πάθετε πλάκα και θα... ζηλέψετε!

Είναι λάτρης της μόδας και το δείχνει με κάθε ευκαιρία η Σίσσυ Χρηστίδου η οποία διαθέτει ένα από τα πιο stylish καμαρίνια αλλά και μία από τις πιο... ενημερωμένες γκαρνταρόμπες της χώρας μας. 

Δεν είναι τυχαίο που η όμορφη παρουσιάστρια θεωρείται από τις πιο καλοντυμένες της ελληνικής σόουμπιζ αφού σε κάθε της εμφάνιση είναι πάντα πολύ σικ ντυμένη.

Είναι από τις γυναίκες που ακολουθούν τις τάσεις της μόδας, όμως με τρόπο ώστε να μην τη... φοράει το ρούχο αλλά να το φοράει εκείνη!

Τι σημαίνει αυτό; Ότι αν κάτι δεν της πηγαίνει, δεν κάνει το λάθος να το φορέσει μόνο και μόνο επειδή είναι απλά νέα fashion τάση.

Η Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία είναι δεινή χρήστης των social media και κάνει πολύ συχνά αναρτήσεις, συχνά ανεβάζει φωτογραφίες μέσα από το καμαρίνι της αλλά και από προσωπικούς της χώρους στο σπίτι όπου διαθέτει μία πολύ καλά ενημερωμένη γκαρνταρόμπα.

Μακρυά φορέματα, παγιέτες, μπότες όλων των χρωμάτων και των στυλ αλλά και εντυπωσιακά αξεσουάρ πρωταγωνιστούν τόσο στο καμαρίνι της όσο και στην γκαρνταρόμπα της στο σπίτι.

Αρκεί μόνο να δείτε κάποιες από τις φωτογραφίες που ανεβάζει συχνά για να αντιληφθείτε πως η Σίσσυ Χρηστίδου μόνο τυχαία δεν είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες της ελληνικής τηλεόρασης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved