Απίστευτο! Η Φαίη Σκορδά στον λογαριασμό των Kendall και Kylie Jenner στο Instagram! (video+photos)
G-Fashion

Απίστευτο! Η Φαίη Σκορδά στον λογαριασμό των Kendall και Kylie Jenner στο Instagram! (video+photos)

Και όμως! Η Φαίη Σκορδά φιγουράρει στην επίσημη σελίδα των αδελφών Kendall και Kylie Jenner στο Instagram! Κοινός παρονομαστής; Η μόδα! 

Η Ελληνίδα παρουσιάστρια προ ημερών ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα πολύ περιποιημένο -στυλιστικά- outfit που άρεσε πολύ και κέρδισε πολλά likes. Στη συγκεκριμένη ανάρτησή της, η Φαίη Σκορδά φορούσε ankle boots της φίρμας που υπογράφουν οι Kendall και η Kylie Jenner που ομολογουμένως τής πήγαιναν πολύ.

Κανείς, όμως, δεν περίμενε πως οι διαχειριστές της επίσημης σελίδας του brand των δύο αδελφών οι οποίες εδώ και καιρό λανσάρουν με μεγάλη επιτυχία ανά τον κόσμο ρούχα και αξεσουάρ που φέρουν την υπογραφή τους θα εντόπιζαν τη συγκεκριμένη ανάρτηση και θα έκαναν repost στην επίσημη σελίδα της φίρμας στο Instagram η οποία φυσικά καθημερινά δέχεται χιλιάδες επισκέψεις και likes από όλον τον κόσμο!

Φυσικά, η συγκεκριμένη ανάρτηση έχει προκαλέσει έναν μικρό... χαμούλη στο instagram με τη Φαίη Σκορδά πλέον να γνωρίζει επιτυχία και... εκτός συνόρων!

Δείτε παρακάτω την εν λόγω ανάρτηση!

https://www.instagram.com/p/B53t4uuHJ5U

Δείτε το στιγμιότυπο από την εκπομπή Το Πρωινό και την αντίδραση της Φαίης Σκορδά

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved