Μαθήματα στυλ από τη Σάσα Σταμάτη! Μάθαμε πόσο κοστίζει το τσαντάκι της και... μας έπεσαν τα σαγόνια
G-Fashion

Μαθήματα στυλ από τη Σάσα Σταμάτη! Μάθαμε πόσο κοστίζει το τσαντάκι της και... μας έπεσαν τα σαγόνια

Μπορεί η Σάσα Σταμάτη να απέχει τηλεοπτικά αυτόν τον καιρό όμως σίγουρα δεν απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας αφού κάθε δημόσια εμφάνισή της συζητιέται για τις στυλιστικές της επιλογές.  

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια προ ημερών εμφανίστηκε σε κεντρικό δρόμο της Γλυφάδας και πράγματι ήταν πολύ όμορφα ντυμένη.

Πρωινή, ανοιξιάτικη, απλή αλλά συγχρόνως και πολύ σικ, η Σάσα Σταμάτη έγινε για λίγο το επίκεντρο των περαστικών και φυσικά του φωτογραφικού φακού που την απαθανάτισε να απολαμβάνει τον περίπατό της στα μαγαζιά.

Άψογο το στυλ της με το τζιν παντελόνι και την τύπου μαρινιέρα μπλούζα της να ταιριάζουν άψογα με τα nude αξεσουάρ της, τις μπαλαρίνες και το τσαντάκι της που έκαναν... μπαμ πως ανήκουν σε κορυφαίο οίκο μόδας.

Πρόκειται για Γαλλικό οίκο ο οποίος είναι και από τους πιο παλιούς και από εκείνους που εγγυώνται μία σικ εμφάνιση.

Αρκεί μόνο να πούμε πως μάθαμε πόσο κοστίζει το κατά τα άλλα υπέροχο και πολύ στυλάτο τσαντάκι της και μας... έπεσαν τα σαγόνια.

Η αρχική του τιμή σε μία πρόχειρη αναζήτηση στα διαδικτυακά καταστήματα φτάνει τα 5,500 ευρώ και σε προσφορά μπορεί να φτάσει και τη μισή τιμή!

Δείτε φωτογραφίες της...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved