Η στυλιστική εμμονή της Φαίης Σκορδά για την Άνοιξη που μας αρέσει πολύ! (photos)
G-Fashion

Η στυλιστική εμμονή της Φαίης Σκορδά για την Άνοιξη που μας αρέσει πολύ! (photos)

H Φαίη Σκορδά κατάφερε στο πέρασμα των χρόνων να πείσει για την κομψότητα και το γούστο της και να γίνει, αναπόφευκτα, πρότυπο για πολλές γυναίκες. 

Όχι άδικα βέβαια αφού μετά από πολλές δοκιμές και ρίσκο κατάφερε να βρει το στυλ που της ταιριάζει και να το υποστηρίζει πλέον με μεγάλη επιτυχία.

Φέτος, λοιπόν, η Φαίη δείχνει να έχει αποκτήσει μία εμμονή που όχι μόνο μας αρέσει αλλά είναι και μία πολύ καλή πρόταση για να την αντιγράψουμε.

Η όμορφη παρουσιάστρια έχει αποφασίσει πως το χρώμα εκείνο που της πηγαίνει πολύ είναι το ροζ και όλες οι αποχρώσεις του, ροζ ανοιχτό, baby pink, ελαφρύ σάπιο μήλο, σαμπανιζέ-ροζ...

Έτσι, όταν συναντά στην αγορά κάποιο κομμάτι σε τέτοιο χρώμα, φροντίζει να το συνδυάζει με τέλειο styling ώστε να μας χαρίζει υπέροχα outfits που είναι συνήθως για όλες τις ώρες.

Αν δει κανείς το account της στο instagram, θα διαπιστώσει ότι η Φαίη Σκορδά προτιμά κλασικά κομμάτια γκαρνταρόμπας -για παράδειγμα ένα baby pink κουστούμι σε αυστηρή γραμμή ή ένα τοπ ισπανικού τύπου που ταιριάζει απόλυτα με ένα απλό λευκό παντελόνι- για να κάνει σούπερ εμφανίσεις οι οποίες ταιριάζουν όλες τις ώρες.

Δείτε για τι ακριβώς μιλάμε στην παρακάτω gallery...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved