Μαρέβα Μητσοτάκη: H στυλιστική εμμονή της πρώτης κυρίας που δημιουργεί νέα τάση στη μόδα (photos)
G-Fashion

Μαρέβα Μητσοτάκη: H στυλιστική εμμονή της πρώτης κυρίας που δημιουργεί νέα τάση στη μόδα (photos)

Η Μαρέβα Μητσοτάκη έχει αποδείξει πως με δύο τρία βασικά κομμάτια στην γκαρνταρόμπα και συχνή αλλαγή ενδιαφέρονων αξεσουάρ μπορεί να απογειωθεί ένα λουκ. 

Όπως κάθε γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της και ασχολείται επισταμένα με τη μόδα, έτσι και η πρώτη κυρία της χώρας μας έχει τις δικές της στυλιστικές εμμονές. Και συγκεκριμένα μία και καλή. Δεν είναι άλλο από το militaire ντεσέν που φαίνεται να λατρεύει η Μαρέβα Μητσοτάκη.

Μάλιστα, ένα από τα αγαπημένα κομμάτια της πλούσιας γκαρνταρόμπας της είναι ένα ευκολοφόρετο, φαρδύ και άνετο παντελόνι τέτοιου τύπου που φοράει κάθε φορά που θέλει να είναι χαλαρή αλλά και κομψή συγχρόνως.

Μάλιστα, με τέτοιου τύπου μιλιτέρ παντελόνι έχει εμφανιστεί σε διάφορες ανεπίσημες εκδηλώσεις της. Για παράδειγμα, τον περασμένο Οκτώβριο είχε βρεθεί στην Κρήτη όπου και είχε επισκεφτεί τη Μονή Ζωοδόχου Πηγής στην Κίσαμο. Εκεί είχε φωτογραφηθεί φορώντας το συγκεκριμένο παντελόνι. Λίγους μήνες πριν, η Μαρέβα Μητσοτάκη πόζαρε ξανά στην Κρήτη με σορτσάκι που είχε το ίδιο ντεσέν.

Λίγο καιρό μετά, η Μαρέβα Μητσοτάκη εμφανίστηκε φορώντας ένα παντελόνι τύπου μιλιτέρ σε επίσκεψή της στο Μουσείο της Αθήνας όπου θαύμαζε τους αρχαιολογικούς θησαυρούς του.

Προ ημερών, ο φωτογραφικός φακός την είχε απαθανατίσει στο κέντρο του Κολωνακίου με ένα τέτοιο παντελόνι το οποίο είχε συνδυάσει με ένα απλό t-shirt και ένα απλό γκρι σακάκι.

Δείτε στην παρακάτω gallery όλες τις φορές που η Μαρέβα Μητσοτάκη προτίμησε για έξοδό της το συγκεκριμένο μιλιτέρ λουκ!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved