Τα καλοκαιρινά υποδήματα που μας προτείνουν οι αγαπημένες μας celebrities!
G-Fashion

Τα καλοκαιρινά υποδήματα που μας προτείνουν οι αγαπημένες μας celebrities!

Ο ιδανικός τρόπος να παραμένουμε διαρκώς ενημερωμένες για τις εξελίξεις και τις τάσεις στον κόσμο της μόδας, είναι παρακολουθώντας τις εμφανίσεις των αγαπημένων μας celebrities.

Γυναίκες όπως η Jennifer Aniston, η Jlo, η Meghan Markle, η Zendaya και η Cardi B, είναι αστείρευτες «πηγές» έμπνευσης για όλες εμάς που θέλουμε να φοράμε μόνο την τελευταία «λέξη» της μόδας, αφού είναι εκείνες που τολμάνε ή εφευρίσκουν τα trends, πριν καν τα ανακαλύψουν τα περιοδικά. Έχοντας δημιουργήσει έναν έμπειρο κύκλο από designers, ενδυματολόγους και στυλίστες, είναι σε θέση να γνωρίζουν πρώτες από όλους τι θα φορεθεί, ώστε στη συνέχεια, μέσα από post στα SoMe, λαμπερές εμφανίσεις ή και πιο καθημερινές που... ξετρυπώνουν οι paparazzi, να φτάνουν σε εμάς.

Κακά τα ψέματα, εμείς δεν έχουμε ούτε κολλητούς στους μεγαλύτερους οίκους μόδας, ούτε έναν αστείρευτο τραπεζικό λογαριασμό για να υποστηρίξουμε πολυτελείς αγορές που φέρουν την υπογραφή κάποιο μεγάλου σχεδιαστή. Ωστόσο, έχουμε κάθε σεζόν στο πλευρό μας την Adam’s Shoes, η οποία φροντίζει να μας παρέχει τα πιο στυλάτα και σύγχρονα σχέδια παπουτσιών στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς, δίνοντας έναν αέρα... starlet στο βάδισμά μας!

Ακριβώς για να μην χρειαστεί να χάσεις χρόνο ψάχνοντας, ξεψαχνίσαμε εμείς για εσένα τις σελίδες των αγαπημένων μας celebrities και παρακάτω σου προτείνουμε τις οικονομικές και ποιοτικές λύσεις που θα «αγκαλιάσουν» τα πόδια σου φέτος το καλοκαίρι!

Τα διαχρονικά πέδιλα που μας πάνε παντού

Όπως μας αποκάλυψαν οι... πηγές μας, το σχέδιο που δεν λείπει από καμία ντουλάπα την παρούσα σεζόν, είναι το διαχρονικό μονόχρωμο πέδιλο με χοντρό τακούνι, το οποίο σταθεροποιεί το πέλμα και μας συντροφεύει με άνεση από το πρωί έως το αργά βράδυ. Δεν έχει σημασία εάν θα επιλέξεις για την παπουτσοθήκη σου ένα μοντέλο ξύλινο ή ένα «ντυμένο» με άλλα υλικά, αφού πρόκειται για ένα παπούτσι που πάει με τα πάντα και παντού. Πιο συγκεκριμένα, μπορούν να φορεθούν με ένα cigarette denim ή ένα office υφασμάτινο παντελόνι, σε συνδυασμό με μία oversized πουκαμίσα ή ένα t-shirt, για πιο rock εμφανίσεις.

Extra tip: Εναλλακτικά, εάν είσαι μία πιστή φαν των flat και είσαι αρκετά ψηλή ώστε να μην χρειάζεσαι ούτε ελάχιστους πόντους τακούνι, ένα σανδάλι με μία περίτεχνη πλέξη στο κουτεπιέ, θα αναδείξει τα άκρα σου με τον πιο κομψό τρόπο.

Εσπαντρίλ για πιο κλασικά και άνετα look

Ψάχνεις ένα διαχρονικό ζευγάρι παπούτσια με το οποίο θα... ξεκαλοκαιριάσεις; Το απόλυτο απόλυτο fashion icon, δηλαδή η Alexa Chung, έχει ήδη φορέσει την απάντηση και δεν είναι άλλη από τις αγαπημένες μας εσπαντρίλ, το υπόδημα που έχει ταυτιστεί όσο κανένα με ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι. Για να τις φορέσεις όπως το αγαπημένο μας ΙΤ girl, μπορείς να τις συνδιάσεις με ένα ρομαντικό αέρινο φόρεμα ή μία ολόσωμη ζιπ κιλότ, εμπλουτίζοντας το look με εκκεντρικά αξεσουάρ που θα αναδείξουν τις επιλογές σου.

Σε κάθε περίπτωση, καλό θα ήταν να επιλέξεις χρωματικές αρμονίες του ταμπά, του μπεζ και των γήινων χρωμάτων γενικότερα, καθώς είναι αυτές που μας δίνουν συνήθως ένα ασφαλές και υπέροχο αποτέλεσμα.

Πλατφόρμες από το πρωί έως το βράδυ

Μία επιλογή που είναι βέβαιο πως θα λατρέψεις, είναι οι πλατφόρμες, το παπούτσι που αναδεικνύει με άνεση και θηλυκότητα κάθε εμφάνιση! Επενδύοντας σε ένα κομψό σχέδιο από ψάθα με κάποια ιδιαίτερη πλέξη ή ένα πιο sport ζευγάρι, θα έχεις βρεις έναν αληθινό «σύμμαχο» για το στυλ σου, που θα μπορεί να σε συνοδεύει σε κάθε ανεπίσημη ή επίσημη εκδήλωση. Με άλλα λόγια, ένα ζευγάρι πλατφόρμες είναι η must καλοκαιρινή προσθήκη για την παπουτσοθήκη σου! Μην την παραλείψεις!

Κλείνοντας, είναι σημαντικό να θυμάσαι πως το αυθεντικό στυλ είναι κάτι που δεν αγοράζεται, ανεξάρτητα από τα μηδενικά που αναγράφονται στον λογαριασμό μας. Με άλλα λόγια, ακόμη και αν δεν έχεις στο πλάι σου μία στρατιά στυλίστες και σχεδιαστές, υπάρχουν τρόποι να φέρεις στην επιφάνεια τη... σταρ που κρύβεις μέσα σου και θα τους βρεις όλους συγκεντρωμένους στην τελευταία collection της Adam’s Shoes, που για ένα ακόμη καλοκαίρι περιλαμβάνει μοναδικά υποδήματα για μοναδικές γυναίκες όπως εσύ!

Ακολουθήστε την Adam’s Shoes στο Facebook ή το Instagram και αναζητήστε την πλούσια συλλογή της, σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

Για περισσότερες πληροφορίες:
Θεσσαλονίκη, 2310 682222
Αθήνα, 210 9024435
Κύπρος, 357 22346151

www.adamsshoes.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved