Ironing Battles: Ξέρουμε πώς θα ανακηρυχθείς νικήτρια στην απόλυτη «μάχη» του σιδερώματος!
G-Fashion

Ironing Battles: Ξέρουμε πώς θα ανακηρυχθείς νικήτρια στην απόλυτη «μάχη» του σιδερώματος!

Κακά τα ψέματα, δεν έχει καμία απολύτως σημασία πόσο συχνά πλένουμε τα ρούχα ή τι είδους απορρυπαντικά χρησιμοποιούμε στην πλύση, αφού το σιδέρωμα είναι η τελική διαδικασία που δίνει στο ρούχο το ατσαλάκωτο και καθαρό αποτέλεσμα που επιθυμούμε!

Τα ρούχα που περιλαμβάνει η γκαρνταρόμπα μας δεν είναι απλώς μερικά χρωματιστά κομμάτια από ύφασμα. Αντίθετα, είναι ένας τρόπος να εκφραστούμε, να «αγκαλιάσουμε» το σώμα μας με χρώματα και υφές που μας κάνουν να νιώθουμε ακόμη πιο οικεία και όμορφα, να δώσουμε το δικό μας fashion στίγμα στον κόσμο! Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως σε βάθος χρόνου, μετατρέπονται από ρούχα σε μία προέκταση του εαυτού μας, σε σουβενίρ που υπάρχουν στην ντουλάπα για να μας θυμίζουν σημαντικές και όμορφες στιγμές που προηγήθηκαν στο παρελθόν.

Ακριβώς για όλους τους παραπάνω λόγους και πολλούς ακόμη, είναι σημαντικό να παρέχουμε στα ρούχα μας τη φροντίδα και την περιποίηση που θα τα βγάλει αλώβητα από το πέρασμα του χρόνου και κυρίως, δεν θα επιτρέψει να δημιουργηθεί στο εσωτερικό τους -σε σημεία δηλαδή που δεν είναι ορατά με «γυμνό» μάτι, κάποια εστία μικροβίων. Γιατί, κακά τα ψέματα, δεν έχει καμία απολύτως σημασία πόσο συχνά πλένουμε τα ρούχα ή τι είδους απορρυπαντικά χρησιμοποιούμε στην πλύση, αφού το σιδέρωμα είναι η τελική διαδικασία που δίνει στο ρούχο το ατσαλάκωτο και καθαρό αποτέλεσμα που επιθυμούμε!

epithimoume

ια να κερδίσεις, λοιπόν, τη «μάχη» με τις ζάρες, τα ακάρεα και τον χρόνο, πρέπει να πάρεις οπωσδήποτε μέρος στο #Philips_Ironing_Battles, τον online διαγωνισμό που θα αναβαθμίσει την καθημερινότητά σου, γλιτώνοντας χρόνο που αργότερα θα μπορείς να τον αξιοποιήσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Ωστόσο πρωτίστως, θα χρειαστεί να σιδερώσεις μερικά ρουχαλάκια. Εάν σε ενδιαφέρει, συνέχισε να διαβάζεις και μας ευχαριστείς αργότερα!

Ένα battle που όλοι βγαίνουν κερδισμένοι!

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved