#IPANEMAEXPERIENCE: To κίνημα που επιβάλει να ζήσουμε το φετινό καλοκαίρι στο έπακρο!
G-Fashion

#IPANEMAEXPERIENCE: To κίνημα που επιβάλει να ζήσουμε το φετινό καλοκαίρι στο έπακρο!

Αλήθεια, έχεις αναρωτηθεί ποτέ, ποια είναι τα χαρακτηριστικά που συνθέτουν ένα πραγματικά αξέχαστο καλοκαίρι; Όχι, οι ημέρες άδειας που εξασφάλισες από το γραφείο και ο προορισμός των διακοπών σου, δεν έχουν καμία σημασία, εάν εσύ πρώτα δεν έχεις μπει στο ανάλογο summer mood!

Γιατί το «μυστικό» για να γράψεις ιστορία φέτος το καλοκαίρι, δεν είναι να έχεις τις συνθήκες με το μέρος σου, αλλά να είσαι αρκετά ευέλικτη ώστε να προσαρμόσεις τα σχέδια σου σύμφωνα με τις παρούσες συνθήκες. Με άλλα λόγια, εάν εσύ δεν έχεις οπλιστεί με τη απαραίτητη διάθεση και το κέφι να αδράξεις το φετινό καλοκαίρι, το πιο πιθανό είναι να γλιστρήσει μέσα από τα χέρια σου πριν καν το καταλάβεις. Και είμαι βέβαιη, πως δεν θες με τίποτα κάτι τέτοιο.

Ακριβώς για αυτό, είναι σημαντικό να σου συστήσω το IPANEMA experience, ένα από τα επερχόμενα hot trend που θα κυριαρχήσουν τους επόμενους μήνες! Εμπνευσμένο από το αυθεντικό βραζιλιάνικο καλοκαίρι, το συγκεκριμένο trend σε προσκαλεί να φορέσεις την πιο cool εκδοχή σου, ένα αέρινο φόρεμα και τις αγαπημένες σου σαγιονάρες, «κυνηγώντας» μικρές αλλά και πιο αξιοσημείωτες εμπειρίες, οι οποίες θα γίνουν οι αυριανές αναμνήσεις που θα αναπολείς για πολλά πολλά χρόνια.

Ζήσε και μην το… πολυσκέφτεσαι!

Αυτό που επιδιώκει το IPANEMA experience είναι να σκεφτόμαστε λιγότερο και να ζούμε περισσότερο! Με αυτόν τον τρόπο, ίσως απαλλαγούμε από ανούσιες σκοτούρες, οι οποίες μας «τρώνε» καθημερινά «πολύτιμο» χρόνο από την πιο διασκεδαστική περίοδο του χρόνου. Πιο συγκεκριμένα, μας προτρέπει να γίνουμε ακόμη πιο αληθινές, αυθόρμητες και να βιώνουμε την κάθε στιγμή στο έπακρο. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, που το «σύμβολο» αυτού του trend είναι οι αγαπημένες μας σαγιονάρες, αφού εδώ και χρόνια θεωρούνται το απόλυτο καλοκαιρινό υπόδημα, που έχει συνδεθεί όσο κανένα με όλες εκείνες τις διασκεδαστικές στιγμές που ήμασταν απλά ο εαυτός μας!

Γλιτώνουμε χρόνο και απολαμβάνουμε περισσότερο

Εάν θέλεις να γίνεις και εσύ μία πρέσβειρα του IPANEMA experience, το μόνο που θα χρειαστεί να κάνεις είναι να αποκτήσεις ένα ζευγάρι σαγιονάρες ή και περισσότερα! Έχοντας αυτή την προσιτή αλλά αναγκαία προσθήκη στην παπουτσοθήκη σου, ανούσια ερωτήματα και σκέψεις όπως: «Τι να φορέσω σήμερα στο γραφείο», «Θα αντέξω να χορεύω μέχρι το πρωί πάνω στα τακούνια», «Flat ή τακούνι στο πρώτο ραντεβού», «Μήπως η πλατφόρμα είναι too much για το beach party», θα πάψουν να σε ταλανίζουν, αφού φορώντας -δίχως δεύτερη σκέψη- τις άνετες σαγιονάρες σου, μία φαρδιά παντελόνα ένα λευκό t-shirt και αντί για σουτιέν το μαγιό σου, θα είσαι ετοιμοπόλεμη, super άνετη και στυλάτη, ό,τι κι αν επιλέξεις να κάνεις!

Έχει σημασία να γνωρίζεις πως στην ανεξάντλητη καλοκαιρινή collection της IPANEMA, θα βρεις πολλά και διαφορετικά σχέδια για να επιλέξεις το ζευγάρι σαγιονάρες με το οποίο ταυτίζεσαι περισσότερο και θα οδηγήσει τα βήματά σου στο καλοκαίρι που τόσους μήνες ονειρεύεσαι! Σε κάθε περίπτωση, μία παστέλ απόχρωση του ροζ, του λιλά και του σιέλ, θα σε βοηθήσει να «ξεκλειδώσεις» πολλά και διαφορετικά σύνολα για όλες τις ώρες της ημέρας, δημιουργώντας αναπάντεχους συνδυασμούς με items που υπάρχουν ήδη στις κρεμάστρες και τα συρτάρια σου.

Για εσένα που προσπαθείς μέρα τη μέρα να παραμείνεις συνεπής σε έναν πιο ethical τρόπο ζωής, η IPANEMA ενισχύει την προσπάθειά σου και με απόλυτο σεβασμό προς το περιβάλλον, δημιούργησε μία συλλογή από 100% ανακυκλώσιμα υλικά, της οποία τα σχέδια φέρουν την έγκυρη πιστοποίηση «ΟΚ Biobased» Sandals, από τον οργανισμό TUV Austria. Τι λες, θα τολμήσεις αυτό το μικρό βήμα αλλά τεράστιο για το μέλλον του οικοσυστήματος;

Ακολουθώντας τη δοκιμασμένη «μέθοδο» IPANEMA experience για μία εβδομάδα τουλάχιστον, θα μείνεις έκπληκτη από τον τρόπο με τον οποίο θα αναβαθμιστεί η καθημερινότητα και σε βάθος χρόνου το καλοκαίρι σου! Αρχικά, θα γλιτώνεις χρόνο από την πρωινή σου προετοιμασία για το γραφείο, θα είσαι πολύ πιο άνετη και cool στις νυχτερινές εξόδους με τις κολλητές σου, θα πειραματιστείς με την εικόνα σου και όλα αυτά, χωρίς να χρειαστεί να κάνεις την παραμικρή έκπτωση στο στυλ σου.

Επιπλέον, ακόμη και εσύ που έχεις συνηθίσει να φοράς πιο εκκεντρικά υποδήματα με αποτέλεσμα να μην σε καλύπτει μία διακριτική μονοχρωμία, μπορείς να τολμήσεις ένα πιο elegant μοντέλο σε κάποια glam απόχρωση, όπως είναι η πλατίνα, ο χαλκός και η πούδρα ή εναλλακτικά, να κάνεις το απόλυτο fashion twist, ακολουθώντας τα βήματα της Bella Hadid και επενδύοντας σε ένα slider σχέδιο με μία περίτεχνη φάσα στο κουτεπιέ.

Share your summer vibe!

Τέλος, μην ξεχάσεις να μοιραστείς στα SoMe σου τα απαραίτητα ντοκουμέντα από τα ΙPANEMA experiences που σε περιμένουν στο μέλλον, χρησιμοποιώντας για description το ομώνυμο hashtag και προσκαλώντας τις διαδικτυακές -και όχι μόνο- φίλες σου, να συμμετέχουν στο πιο αισιόδοξο και καλοκαιρινό κίνημα! Επιπλέον, για όλες εκείνες που θα σε spamάρουν, θέλοντας διακαώς να μάθουν που βρήκες το υπέροχο ζευγάρι που φοράς στη φωτογραφία που ανάρτησες, μπορείς να τους αποκαλύψεις το μυστικό σου, παραπέμποντάς τες στην «πλούσια» καλοκαιρινή συλλογή της IPANEMA, που διαθέτει μοναδικά σχέδια για κάθε γυναίκα!

Τη συλλογή ΙΡΑΝΕΜΑ θα τη βρείτε στα πιο σημαντικά σημεία σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο. Ακολουθείστε μας στο Facebook και το Instagram, για να είστε συνεχώς ενημερωμένες. Μπείτε στο https://www.adamsshoes.gr/, για να απολαύσετε ακόμη περισσότερα σχέδια.

Για περισσότερες πληροφορίες

Αθήνα, 210 90 24 435

Θεσσαλονίκη, 2310 682 222

Κύπρος, 357 223 461 51

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved