Ποια είναι τα καλοκαιρινά παπούτσια που λατρεύουν οι αγαπημένες μας stars;
G-Fashion

Ποια είναι τα καλοκαιρινά παπούτσια που λατρεύουν οι αγαπημένες μας stars;

Μπορεί οι αγαπημένες μας stars να είναι διαρκώς περικυκλωμένες από δεκάδες paparazzi και bodyguard, να ζουν σε πολυτελή επαύλεις με πολυάριθμο υπηρετικό προσωπικό και να διαθέτουν υπέρογκα ποσά στους λογαριασμούς τους, ωστόσο δεν παύουν να απολαμβάνουν στο έπακρο τις μικρές χαρές της ζωής, όπως είναι ένα άνετο και άκρως καλοκαιρινό ζευγάρι σαγιονάρες.

Δεν είναι παράλογο πως ενώ έχουν τη δυνατότητα να φορέσουν πανάκριβα custom-made παπούτσια, εκείνες επιμένουν στην άνεση και την απλότητα, επιλέγοντας για τις πιο καθημερινές -και όχι μόνο- εμφανίσεις τους, ένα ζευγάρι flips flops, παρόμοιο με αυτά που φοράμε εμείς, τα κορίτσια της διπλανής πόρτας όταν πηγαίνουμε παραλία; Ωστόσο φίλη μου, το ερώτημα παραμένει μέχρι σήμερα αναπάντητο. Πώς ενώ φοράμε ένα σχετικά παραπλήσιο σχέδιο, σε εκείνες ακόμη και οι σαγιονάρες, τείνουν να δείχνουν δέκα φορές πιο στυλάτες;

Αρκεί ένα ζευγάρι σαγιονάρες για να κατακτήσεις τον κόσμο;

Η εύκολη λύση είναι να σκεφτούμε πως όλα οφείλονται στη μαγική «αστερόσκονη» που περιβάλλει τους διάσημους. Παρόλα αυτά, κάποιος λίγο πιο ψαγμένος σε θέματα styling, ξέρει καλά πως ένα ζευγάρι πλαστικές σαγιονάρες μπορεί να χαρίσει ακόμη και σε μία… κοινή θνητή το αεράτο και χολιγουντιανό βάδισμα που θα είχε μία πασίγνωστη σταρ, αρκεί να είναι το κατάλληλο ζευγάρι για εκείνη. Γιατί όπως έλεγε και η Marilyn Monroe, «δώσε σε ένα κορίτσι τα σωστά παπούτσια, και θα κατακτήσει τον κόσμο». Και όταν μιλάμε για σαγιονάρες, δεν υπάρχει κανένα καταλληλότερο πέρα από τις IPANEMA, για να κατακτήσουμε με στυλ και άνεση το φετινό καλοκαίρι σε κάθε μας βήμα!

The ultimate summer IPANEMA experience!

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που εμείς και οι αγαπημένες μας celebrities ξεκαλοκαιριάζουμε κάθε χρόνο με ένα ζευγάρι σαγιονάρες. Ο βασικός όμως, είναι πως οι σαγιονάρες μάς επιτρέπουν να είμαστε άνετες day and night, χωρίς να χρειαστεί να κάνουμε την παραμικρή έκπτωση στο στυλ μας και το κυριότερο, χωρίς να χρειαστεί να βάλουμε βαθιά το χέρι στο πορτοφόλι για να τις αποκτήσουμε. Το καλύτερο όμως δεν είναι αυτό, άλλα το γεγονός πως αρκεί ένα ζευγάρι για να «ξεκλειδώσουμε» πολλά και πρωτότυπα look, να είμαστε καλυμμένες για κάθε περίσταση, από το επαγγελματικό ραντεβού μέχρι ένα μπάνιο στη θάλασσα με τις φίλες μας. Ρίχνοντας μία ματιά στην καλοκαιρινή και «πλούσια» συλλογή της IPANEMA, θα ανακαλύψεις όλα τα υπέροχα σχέδια που θα οδηγήσουν τα βήματα σου σε νέες, ανεπανάληπτες καλοκαιρινές εμπειρίες.

Ποια σχέδια που θα κυριαρχήσουν το φετινό καλοκαίρι;

Δεν έχει σημασία ποιο σχέδιο θα επιλέξεις από τη συλλογή, αφού όλα είναι εξίσου στυλάτα και κομψά. Ωστόσο, υπάρχουν μερικά κομμάτια στα οποία αξίζει να επιστήσεις την προσοχή σου, αφού είναι εκείνα που αγαπήθηκαν περισσότερο από εγχώριες και ξένες celebrities, ενώ πολύ σύντομα θα ανακηρυχθούν σε summer fashion trends! Πέρα από τα φαρδιά sliders, δηλαδή τις σαγιονάρες που αντί για διχάλα διαθέτουν φάσα στο κουτεπιέ, πρωτοφορέθηκαν από τη Rihanna και τελικά, κυριάρχησαν σε δρόμους και παραλίες, φέτος οι τάσεις φέτος επιβάλλουν έντονες παστέλ μονοχρωμίες όπως το lime, το κίτρινο, το λιλά, το σιέλ και το ροζ, γεγονός που μας δίνει το περιθώριο να «παίξουμε» και να πειραματιστούμε με πρωτότυπα καλοκαιρινά σύνολα, δημιουργώντας απρόβλεπτους συνδυασμούς που θα μαγνητίσουν αναρίθμητα βλέμματα στο πέρασμά μας.

Για να σκορπάς λάμψη σε κάθε σου βήμα

Ακριβώς επειδή το καλοκαίρι έχει συνδεθεί με έννοιες όπως η διασκέδαση, ο χορός, το κέφι και η χαρά, είναι σημαντικό να επενδύσεις σε ένα ζευγάρι που θα μπορεί να σε συντροφεύει σε όλες αυτές τις στιγμές. Παρότι οι σαγιονάρες δεν ενδείκνυνται για πιο αξιοσημείωτες και επίσημες εκδηλώσεις, όπως ένας γάμος ή μία βάφτιση, υπάρχουν σχέδια που μπορείς να τολμήσεις και είναι βέβαιο πως θα «απογειώσουν» το look σου, δίνοντας έναν επιμελώς χαρακτήρα στο σύνολο της εικόνας.

Κορίτσια όπως η Emily Ratajkowski, η Uma Thurman και η Emma Watson, η Kate Blanchet είναι μόνο μερικές από τις stars, που απαρνήθηκαν τα ψηλοτάκουνα στο παρελθόν και περπάτησαν με σαγιονάρες πάνω σε κόκκινα χαλιά! Αν μπορούν εκείνες, γιατί όχι και εσύ; Επιλέγοντας elegant σχέδια στα χρώματα της πλατίνας, του χαλκού, της πούδρας ή πιο statement αποχρώσεις, όπως είναι το μπλε, το γκρι και το μαύρο, δεν χρειάζεται να ανησυχείς για την παγίδα του overdressed, αφού οι IPANEMA σου θα «ησυχάζουν» με glam πινελιές, ακόμη και το πιο extra σύνολο.

Σε περίπτωση που έχεις αρχίσει να κατευθύνεσαι προς έναν πιο ethical τρόπο ζωής, να ξέρεις πως η φετινή συλλογή της IPANEMA, έχει κατασκευαστεί από 100% ανακυκλώσιμα και φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, εξασφαλίζοντας την πιστοποίηση «ΟΚ Biobased» Sandals, από τον οργανισμό TUV Austria και ενισχύοντας την παγκόσμια προσπάθεια που γίνεται για την προστασία του οικοσυστήματος!

Μην χάνεις, λοιπόν, άλλο χρόνο! Ανακάλυψε σήμερα κιόλας την καλοκαιρινή και ethical συλλογή από σαγιονάρες IPANEMA, επιλέγοντας το ζευγάρι που τους επόμενους μήνες, θα οδηγήσει τα βήματά σου σε super καλοκαιρινές εμπειρίες!

Τη συλλογή ΙΡΑΝΕΜΑ θα τη βρείτε στα πιο σημαντικά σημεία σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο. Ακολουθείστε μας στο Facebook και το Instagram, για να είστε συνεχώς ενημερωμένες. Μπείτε στο https://www.adamsshoes.gr/, για να απολαύσετε ακόμη περισσότερα σχέδια.

Για περισσότερες πληροφορίες

Αθήνα, 210 90 24 435

Θεσσαλονίκη, 2310 682 222

Κύπρος, 357 223 461 51

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved