Μεγάλος διαγωνισμός Queen.gr και ALE: 200 ευρώ σε περιμένουν για να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου
G-Fashion

Μεγάλος διαγωνισμός Queen.gr και ALE: 200 ευρώ σε περιμένουν για να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου

Η ανανέωση της γκαρνταρόμπας σου είναι ένα θέμα που σε απασχολεί ιδιαίτερα, κάθε χρόνο αυτή την εποχή. Η νέα σεζόν και οι τάσεις για το φετινό φθινόπωρο, αλλά και τον χειμώνα που πλησιάζει, σε καλούν να ανακαλύψεις τα outfits που θα σε συνοδεύουν από το πρωί μέχρι το βράδυ φέτος.

Ακόμη και αν αυτή η χρονιά είναι διαφορετική, έχεις ανάγκη να αναβαθμίσεις την γκαρνταρόμπα σου, να προμηθευτείς με νέα, alternative και «ψαγμένα» ρούχα και αξεσουάρ που ταιριάζουν στο στυλ και την προσωπικότητά σου και την ίδια ώρα, σου προσφέρουν την άνεση που χρειάζεσαι.

Μπορεί, λοιπόν, λόγω των νέων συνθηκών στη ζωή μας να άργησες να κάνεις φέτος εκείνες τις πολυπόθητες στυλιστικές προσθήκες όμως, σου έχουμε καλά νέα. Διότι τώρα, το Queen.gr και η ALE σου δίνουν την ευκαιρία να αναβαθμίσεις το στυλ σου μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό, που μπορεί να φέρει στα χέρια σου μία δωροεπιταγή των 200 ευρώ!

Για να είσαι μία από τις τρεις τυχερές που θα κερδίσουν από μία δωροεπιταγή των 200 ευρώ για αγορές από τα καταστήματα της ALE, το μόνο που θα χρειαστεί να κάνεις είναι να πατήσεις εδώ για να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου, να κάνεις subscribe στο newsletter και να μπεις στην κλήρωση!

Ο μεγάλος διαγωνισμός του Queen.gr και της ALE, θα διαρκέσει από τις 21 Οκτωβρίου μέχρι και τις 10 Νοεμβρίου και θα σου δώσει την ευκαιρία να εμπλουτίσεις το στυλ και την γκαρνταρόμπα σου με outfits και αξεσουάρ από τη χειμερινή, αλλά και την Christmas συλλογή της ALE!

Σε ό,τι αφορά στη μόδα για τη νέα σεζόν, να θυμάσαι απλώς ότι ο νέος κανόνας στο στυλ είναι το «the non usual casual» και σε καλεί να κάνεις επιλογές με βάση την κομψότητα, την απλότητα και δίνοντας έμφαση στις «ψαγμένες» λεπτομέρειες και τις rock «πινελιές» που θα κάνουν τη διαφορά στις εμφανίσεις σου και την ίδια ώρα, να ανακαλύψεις τα λαμπερά casual chic looks που θα φορέσεις τα φετινά, alternative Χριστούγεννα.

Ρίξε, λοιπόν, μία «ματιά» στη συλλογή της ALE για να βρεις τα νέα fashion items που θα κάνεις δικά σου και μην χάνεις χρόνο! Λάβε μέρος στον διαγωνισμό του Queen.gr και της ALE και ανανεώσου στυλιστικά για τη νέα σεζόν. Με ένα κλικ ή ένα «άγγιγμα» στο smartphone σου εδώ, μπορείς να είσαι μία από τις τρεις τυχερές που θα κερδίσουν από μία δωροεπιταγή των 200 ευρώ!

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved