Ο οίκος Celia Kritharioti για πρώτη φορά στην Athens Exclusive Designers Week
G-Fashion

Ο οίκος Celia Kritharioti για πρώτη φορά στην Athens Exclusive Designers Week

Ο οίκος Celia Kritharioti παρουσιάζει τη νέα του συλλογή “Celia Kritharioti Couture Red for Hope Xmas 2020 Collection” στην εβδομάδα μόδας.

Η Σίλια Κριθαριώτη συμμετέχει για πρώτη φορά στην Athens Exclusive Designers Week, θέλοντας να στηρίξει έμπρακτα την ελληνική μόδα, ειδικά σε αυτήν την πρωτόγνωρη συγκυρία

Σήμερα το απόγευμα στις 6μμ. η Σίλια Κριθαριώτη θα παρουσιάσει την κόκκινη συλλογή της

“Celia Kritharioti Couture Red for Hope Xmas 2020 Couture Collection”

αλλά και τη νέα συλλογή 5226 “5226 CeliaKritharioti For the Golden Hall ready to wear collection”.

Με έμπνευση από το κόκκινο χρώμα, και λίγο πριν τα Χριστούγεννα, ο οίκος Celia Kritharioti δίνει μια νότα αισιοδοξίας για την ελληνική μόδα.

Στην παρουσίαση θα προβληθεί και το υψηλών προδιαγραφών φιλμ που γυρίστηκε στο ατελιέ της Celia Kritharioti, το πιο ιστορικό ατελιέ Οίκου Μόδας της Ελλάδας, στο οποίο έχουν κάνει αφιερώματα σχεδόν όλα τα Διεθνή Μέσα (British Vogue κ.α)

Στην παραγωγή του φιλμ συμμετείχαν κορυφαίοι επαγγελματίες του χώρου και έλαβαν μέρος 7 μοντέλα, μεταξύ των οποίων τα top models Yumi lamber, Ros Georgiou Greek & Emmy rappe.

Credits:

  • Video production: kostas avgoulis

https://www.kostasavgoulis.gr/

  • Hair & make up: panos papandrianos

https://www.instagram.com/panosphair

Celia Kritharioti Couture:

Ο παλαιότερος οίκος μόδας της Ελλάδας, είναι συνώνυμο της κομψότητας και έχει χτίσει μια πολύ καλή σχέση με δεκάδες celebrities από την διεθνή showbiz, που εμπιστεύονται το brand για κάθε glamorous εμφάνιση τους.

www.celiakritharioti.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved