Μαρία Ολυμπία: Η εγγονή του τέως βασιλιά η νέα μούσα κορυφαίου οίκου μόδας!
G-Fashion

Μαρία Ολυμπία: Η εγγονή του τέως βασιλιά η νέα μούσα κορυφαίου οίκου μόδας!

Η κόρη της Μαρί Σαντάλ και του Παύλου, η Μαρία Ολυμπία, πόζαρε στον φακό του Σουηδού φωτογράφου Μίκαελ Πάνσον στο Παρίσι, για λογαριασμό της Louis Vuitton.

Αφορμή της συνεργασίας ήταν το λανσάρισμα της νέας συλλογής τσαντών Capucines του γαλλικού οίκου μόδας. Μάλιστα, η συγκεκριμένη ονομασία δόθηκε οπό το πρώτο κατάστημα Louis Vuitton το οποίο άνοιξε το 1854 στην οδό Νeuvedes-Capucines της γαλλικής πρωτεύουσας.

Η 24χρονη Ολυμπία, η οποία είναι βαφτισιμιά του πρίγκιπα Κάρολου, αγαπάει ιδιαίτερα τη μόδα και αυτός είναι ο λόγος που αποφάσισε να σπουδάσει Fashion Business & Marketing και να πάρει το πτυχίο της από το πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης. «Η υψηλή ραπτική για μένα έχει μια ιστορία πίσω της. Αγαπώ τις τουαλέτες και όλη τη φιλοσοφία του να βγαίνει κανείς από τη ζώνη ασφαλείας του και να ντύνεται φορώντας κάτι εντελώς διαφορετικό» έχει δηλώσει.

Όπως αποκάλυψε μάλιστα, η μητέρα της έχει στην προσωπική της συλλογή υπέροχες δημιουργίες υψηλής ραπτικής, οπότε κότα τη διάρκεια της πανδημίας έψαξε όλη της την ντουλάπα και πέρασε δημιουργικά τον χρόνο της δοκιμάζοντας τα πάντα.

Το περιβάλλον στο οποίο μεγάλωσε η Ολυμπία είχε ανέκαθεν στενή σχέση με τον χώρο της μόδας, θεία της είναι η Αλεξάντρα φον Φίρατενμπεργκ, η οποία είναι κόρη της επιτυχημένης σχεδιάστριας Diane Von Furstenberg, οπότε ήταν σχεδόν αναμενόμενο να ασχοληθεί και η ίδια με τον συγκεκριμένο χώρo. Εξάλλου δεν είναι λίγες οι φορές που είχε θεαθεί στην πρώτη σειρά επιδείξεων των μεγαλύτερων fashion brands του πλανήτη!

Πηγή ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved