Μπεκατώρου-Χρυσικοπούλου: Ποια φόρεσε το τζιν πουκάμισο καλύτερα; (pics)
G-Fashion

Μπεκατώρου-Χρυσικοπούλου: Ποια φόρεσε το τζιν πουκάμισο καλύτερα; (pics)

Φαίνεται πως η Μαρία Μπεκατώρου και η Ελιάνα Χρυσικοπούλου είχαν πριν από λίγες ημέρες την ίδια έμπνευση στυλιστικά και επέλεξαν το ίδιο τζιν πουκάμισο για τις τηλεοπτικές τους εμφανίσεις. 

Ποια το φόρεσε όμως καλύτερα;

Η Μαρία Μπεκατώρου επέλεξε να το συνδυάσει με στενό τζιν παντελόνι και animal print μποτάκια ενώ στα μαλλιά φόρεσε στέκα στο ίδιο χρώμα με τα ξανθά της μαλλιά.

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου πάλι, από τη μεριά της, εμφανίστηκε με το ίδιο πουκάμισο στην εκπομπή Πάμε Δανάη στην οποία συμμετέχει. Μόνο που στυλιστικά απέδωσε ένα τελείως διαφορετικό αποτέλεσμα.

Η δημοσιογράφος το είχε φορέσει με καφέ δερμάτινη φούστα και ασορτί γόβες με χοντρό τακούνι. Από αξεσουάρ είχε επιλέξει χρυσούς κρίκους ενώ και το μακιγιάζ της ήταν άψογα εναρμονισμένο με το στυλ που ήθελε να προσδώσει στην εμφάνισή της.

Αν χρειαζόταν να κρίνουμε ποια φόρεσε καλύτερα το τζιν πουκάμισο με τα βολάν, θα επιλέγαμε το στυλ της Ελιάνας περισσότερο από εκείνο της Μαρίας καθώς η τελευταία έδωσε έναν 90s αέρα στο λουκ της που για κάποιους είναι παρωχημένο. Το ίδιο όμορφες και οι δύο βέβαια, χάρισαν στο ίδιο πουκάμισο άλλη υπόσταση και γι' αυτόν και μόνο τον λόγο οφείλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια τόσο στην όμορφη παρουσιάστρια του Still Standing όσο και στη γνωστή δημοσιογράφο.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες τους:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved