Wild and Free: Αν μάθεις να αγαπάς από την αρχή, θα νιώσεις στα αλήθεια ελεύθερη
G-Fashion

Wild and Free: Αν μάθεις να αγαπάς από την αρχή, θα νιώσεις στα αλήθεια ελεύθερη

Eπαναπροσδιορίζουμε τη σημασία της πραγματικής, ουσιαστικής αγάπης και νιώθουμε στα αλήθεια ελεύθερες και wild, χωρίς περιορισμούς.

Χριστίνα Χρόνη

«All good things are wild and free» έγραψε ο ποιητής και φιλόσοφος Henry David Thoreau και προσπαθώντας να οργανώσω τις λέξεις μου σε προτάσεις, προκειμένου να μιλήσω για την αγάπη, πιάνω τον εαυτό μου να επιστρέφει στα quotes του ξανά και ξανά. Βλέπεις, ο Thoreau έχει άμεση σχέση με το σημερινό μας θέμα: Την ουσιαστική αγάπη. Αφιέρωσε μεγάλο μέρος της καριέρας του προσπαθώντας να βρει ισορροπία ανάμεσα στην κοινωνία και το ανθρώπινο ένστικτο και κατέληξε στο ότι, όλα τα καλά πράγματα είναι ατίθασα και ελεύθερα. Έχει δίκιο. Οι ατίθασοι και ελεύθεροι άνθρωποι αγαπούν πιο ουσιαστικά, δίνουν ένα άλλο είδος αγάπης μακριά από περιορισμούς (κοινωνικούς ή άλλους) και στεγανά. Δίνουν ανιδιοτελή και αγνή, ουσιαστική αγάπη. Για αυτή την αγάπη θέλω να μιλήσουμε σήμερα και για το πώς μπορούμε να κάνουμε ένα restart στον τρόπο με τον οποίο αγαπάμε. Πώς μπορούμε να μάθουμε να αγαπάμε από την αρχή, ατίθασα και ελεύθερα, χωρίς κανέναν περιορισμό. Τι εννοείς δεν γίνεται; Φυσικά και γίνεται αρκεί να αφήσουμε για λίγο στην άκρη το «εγώ» μας και τα «πρέπει».

Αν μάθουμε να αγαπάμε από την αρχή, ο κόσμος θα μεταμορφωθεί σε μία μεγάλη αγκαλιά φροντίδας και στοργής και μην μου πεις ότι θα μπορούσες να σκεφτείς κάτι καλύτερο. Γιατί όμως σου τα λέω όλα αυτά; Αφενός γιατί τα σκεφτόμουν καιρό και αφετέρου γιατί η NIVEA φαίνεται πώς… μάντεψε τις σκέψεις μου.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved