Πατρίτσια Φιλντ: «Θα βάλω ελληνική μόδα στο Emily in Paris 2»
G-Fashion

Πατρίτσια Φιλντ: «Θα βάλω ελληνική μόδα στο Emily in Paris 2»

Η διάσημη ενδυματολόγος Πατρίτσια Φιλντ το όνομα της οποίας έχει ταυτιστεί με επιτυχίες όπως η ταινία «Ο Διάβολος φορούσε Prada» και τις σειρές «Sex and the City» και «Emily 2 in Paris», ξετυλίγει με άνεση την ιστορία της ζωής της.

«Η μητέρα μου γεννήθηκε στη Μυτιλήνη, σε μια οικογένεια που είχε εννέα παιδιά! Οι παππούδες μου έφεραν όλη την οικογένεια στις ΗΠΑ το 1929. Έχω επηρεαστεί βαθιά από τη γιαγιά μου σε ό,τι αφορά την ελληνική κουλτούρα και την ιδιοσυγκρασία. Όταν επισκέφθηκα τη Μυτιλήνη ένιωσα μεγάλη συγκίνηση», περιγράφει, ενώ μου έρχονται στο μυαλό όσα έχω ακούσει για τους γονείς της, που διέθεταν δικό τους καθαριστήριο στην περιοχή Κουίνς, και για την ίδια, που όταν τα άλλα κορίτσια έπαιζαν με κούκλες, εκείνη μάθαινε να ξεχωρίζει τα υφάσματα.

Η ρομαντική κομεντί «Emily in Paris» που οδήγησε σε φρενίτιδα τους fans του Netflix ήταν ένα δημιούργημα του παραγωγού Ντάρεν Σταρ, ενός ανθρώπου με επαγγελματικό portfolio, συνώνυμο της θεαματικής επιτυχίας. Τη ρωτώ αν η ίδια θα αναλάβει και το πολυαναμενόμενο «And just like that...», την τηλεοπτική συνέχεια του «Sex and the City». «Για μένα αυτή η δουλειά έκανε τον κύκλο της», μου εξηγεί. «Τώρα εξάλλου έχω και τη δεύτερη σεζόν για το Emily in Paris2 . Η προετοιμασία θα αρχίσει πολύ σύντομα, οπότε δεν προλαβαίνω.

Μου αρέσει αυτή η σειρά, όπως μου αρέσει και η Λίλι Κόλινς, έχουν κάτι φρέσκο. Δεν είναι τυχαίο που είχε τεράστια επιτυχία στο Netflix. Σε μια εποχή που ο κόσμος ήταν κλεισμένος στα σπίτια λόγω Covd-19, το "Emily in Paris" ήταν μια ανάσα. Αυτή την εποχή συζητάω με τον Ντάρεν Σταρ για το σενάριο του δεύτερου κύκλου. Η Λίλι Κόλινς θα έχει πλέον έναν στυλιστικό αέρα που θα παντρεύει την αισθητική μιας μοντέρνας Αμερικανίδας με το λεγόμενο French chic», αναφέρει.

Αναρωτιέμαι αν θα χρησιμοποιήσει μόνο ρούχα διάσημων γαλλικών οίκων, μια και η σειρά διαδραματίζεται σε μία από τις ισχυρότερες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες της μόδας, ή αν θα καταλήξει σε ενδυματολογικές επιλογές με την υπογραφή σχεδιαστών από διάφορα μέρη του κόσμου. «Θα υπάρχει ένα mix and match», αποκαλύπτει. «Θα αποφύγω τη στυλιζαρισμένη εικόνα μόδας όπως την έχουμε συνηθίσει στα περιοδικά, στόχος μου είναι να προκύψει μια μείξη.

Καλά κάνετε και με ρωτάτε, πάντως, γιατί στη δεύτερη σεζόν του Emily in Paris;

«Θα υπάρχει και μια νότα ελληνικής μόδας. Θα συνεργαστώ με τον Βασίλη Ζούλια. Μου αρέσουν τα ρούχα του, εκείνου του αρέσει το στυλ που αποπνέουν οι δουλειές μου, κι έτσι αυτή την εποχή ανταλλάσσουμε email, φωτογραφίες και απόψεις. Θα ήθελα να προωθήσω Έλληνες σχεδιαστές σε διεθνές επίπεδο. Εξάλλου, νομίζω πως κάποια ρούχα του Αγγέλου Μπράτη θα ταίριαζαν στη Σιλβί», καταλήγει, σύμφωνα με το περιοδικό Gala.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved