Η Pandora σε προσκαλεί σε έναν «κήπο» γεμάτο με εντυπωσιακά κοσμήματα
G-Fashion

Η Pandora σε προσκαλεί σε έναν «κήπο» γεμάτο με εντυπωσιακά κοσμήματα

Γιόρτασε την άνοιξη με τα νέα σύμβολα, βραχιόλια, σκουλαρίκια και κολιέ της συλλογής Pandora Garden εμπνευσμένα από τη βλάστηση ενός ολάνθιστου, φωτεινού «κήπου».

O διάσημος Χιλιανός συγγραφέας και ποιητής, Pablo Neruda, είχε πει πως «μπορείς να κόψεις όλα τα λουλούδια από έναν κήπο αλλά και πάλι δεν θα εμποδίσεις την άνοιξη να έρθει».

Το αίσθημα της ευφορίας, της ανανέωσης και της ελπίδας που συνοδεύει την πιο όμορφη εποχή του χρόνου είναι διάσπαρτο παντού.

Pandora Garden 2021

Αν όμως δεν «κόψεις τα λουλούδια» και τα απολαύσεις σε όλο τους το μεγαλείο, αν τα δεις να «ανθίζουν» σε έναν «κήπο κατάφυτο», μήπως έρθεις ακόμα πιο κοντά στο αισιόδοξο spring mood που όλοι έχουμε τόσο πολύ ανάγκη φέτος;

Αυτό φαίνεται ότι σκέφτηκαν στην Pandora και δημιούργησαν μία νέα συλλογή κοσμημάτων με τίτλο «Garden Collection» και σκοπό της να μας βοηθήσει μέσα από τα πιο στυλάτα σχέδια σε βραχιόλια, δαχτυλίδια, κολιέ και σκουλαρίκια, να «ανθίσουμε» και να δώσουμε στο στυλ μας κάτι από τη χαρά και την ομορφιά των λουλουδιών.

Η νέα συλλογή Garden Collection της Pandora, περιλαμβάνει μοναδικά κομμάτια που ανοίγουν τα φύλλα τους, σαν γνήσια λουλούδια στις αρχές της άνοιξη, γεμίζοντάς μας ελπίδα και θυμίζοντας σε όλους πόση ομορφιά υπάρχει στον κόσμο. «Η άνοιξη θα έρθει, δεν μπορείς να την εμποδίσεις», που λέει και ο ποιητής.

Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved