Τα μανικιούρ της Ηλιάνας Παπαγεωργίου που πρέπει να αντιγράψεις και τα βερνίκια που θα χρειαστείς
G-Fashion

Τα μανικιούρ της Ηλιάνας Παπαγεωργίου που πρέπει να αντιγράψεις και τα βερνίκια που θα χρειαστείς

Είναι αυτό που χρειάζεσαι αυτή την εποχή

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι ένα φρέσκο και super stylish κορίτσι που γεμίζει τις οθόνες μας χαμόγελο και χρώμα τόσο με τις στιλιστικές της επιλογές όσο και με… το μανικιούρ της. Ναι, τον τελευταίο καιρό η Ηλιάνα κάνει κάθε εβδομάδα υπέροχα nail art και μας γεμίζει έμπνευση και για τα δικά μας ραντεβού για μανικιούρ. Αποφασίσαμε λοιπόν να συγκεντρώσουμε εδώ τα καλύτερα σε περίπτωση που θέλεις να πας με ένα screenshot στην μανικιουρίστ σου αλλά δεν μείναμε μόνο σε αυτό.

Βρήκαμε και τα τέλεια βερνίκια που μπορείς να αποκτήσεις σήμερα και να αντιγράψεις μόνη σου τα σχέδια και τα χρώματα από τα δάχτυλα της Ηλιάνας, όποτε και όσες φορές θέλεις. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συνεχίσεις να σκρολάρεις για να τα δεις όλα!

Cow Print
Η Ηλιάνα επέλεξε ένα από τα πιο κομψά nail art που μιμείται το μοτίβο από το δέρμα της αγελάδας. Είναι μαυρόασπρο, πάει με όλα και είναι πολύ εύκολο να το αντιγράψεις και μόνη σου με μία οδοντογλυφίδα ή ένα τσιμπιδάκι μαλλιών βουτηγμένο σε χρώμα.

Το βερνίκι που θα χρειαστείς είναι το OPI, Infinite Shine στην απόχρωση Lady In Black

Bandana Nails
Είναι ένα σχετικά δύσκολο nail art μα τόσο όμορφο και χαρούμενο. Το σχέδιο μιμείται το print από την μπαντάνα της Ηλιάνας και το χρώμα είναι ένα ζουμερό πορτοκαλί που μάλιστα θα κάνει τα χέρια σου να μοιάζουν πιο μαυρισμένα από ότι είναι.

Το βερνίκι που θα χρειαστείς είναι το ORLY, Nail Polish στην απόχρωση Melt your popsicle

Money, Money, Money
Η Ηλιάνα επέλεξε ένα gangsta σχέδιο για τα νύχια της και η μανικιουρίστ της ζωγράφισε δολάρια επάνω σε κάθε ένα. Ναι, είναι ένα αρκετά δύσκολο σχέδιο αλλά το χρώμα είναι σούπερ ανοιξιάτικο και μπορείς να το υιοθετήσεις με μερικές πινελιές.

Το βερνίκι που θα χρειαστείς είναι το Seventeen, Supreme Shine στην απόχρωση Νο 206

Floral Design
Ένα μαύρο λουλούδι επάνω σε ολόλευκα νύχια είναι ό, τι πρέπει για κάθε εποχή και η επιλογή της Ηλιάνας αποδεικνύεται fashionable αλλά και κλασική. Προτείνουμε να κάνεις το ίδιο και δεν χρειάζεται να ζωγραφίσεις κάτι τόσο περίτεχνο, ένα απλό λουλούδι αρκεί.

Το βερνίκι που θα χρειαστείς είναι το Korres, Gel Effect Nail Color στην απόχρωση Porcelain White

Half Color
Το συγκεκριμένο μανικιούρ της Ηλιάνας είναι και το αγαπημένο μας! Έχει περάσει ένα ζουμερό κόκκινο χρώμα στο μισό μέρος του νυχιού και είναι πραγματικά ό, τι πιο εύκολο μπορείς να κάνεις χωρίς καν να χρειάζεται να περιοριστείς με τα χρώματα.

Το βερνίκι που θα χρειαστείς είναι το Essie, Color στην απόχρωση Really Red

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved