Occasional dressing: Βρες τι θα βάλεις στους γάμους του καλοκαιριού στη νέα συλλογή attrattivo!
G-Fashion

Occasional dressing: Βρες τι θα βάλεις στους γάμους του καλοκαιριού στη νέα συλλογή attrattivo!

Μπορεί για λίγο να πατήσαμε το pause στις κοινωνικές μας υποχρεώσεις αλλά σιγά σιγά όλα παίρνουν τον δρόμο τους… προς την εκκλησία!

Wedding season is on! Kαι επιτέλους εμείς θα μπορέσουμε να συμμετάσχουμε και πάλι στην χαρά των αγαπημένων μας φίλων ως καλεσμένες σε έναν γάμο με αρκετούς ή και πολύ λίγους καλεσμένους. Θα ζήσουμε και πάλι τη συγκίνηση του να σταθούμε δίπλα στο ευτυχισμένο ζευγάρι αλλά και βιώσουμε και τη χαρά του να βγάλουμε την occasional wardrobe μας και πάλι στην επιφάνεια. Γιατί καλές οι φόρμες και τα T-Shirts τόσους μήνες αλλά δεν υπάρχει γυναίκα που η φιλαρέσκειά της να μην την έχει κάνει να θυμηθεί με νοσταλγία τις στιγμές που φορούσε το αγαπημένο της maxi dress, πήγαινε κομμωτήριο, διάλεγε με προσοχή τα πιο άνετα ψηλοτάκουνα που είχε στην γκαρνταρόμπα της και στεκόταν πίσω από την κολλητή της τη στιγμή που έλεγα το μεγάλο «ναι».

Και επειδή οι γάμοι μπαίνουν σε μία νέα εποχή, με τα after parties να πραγματοποιούνται με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας απέναντι στον Covid-19, μπαίνει και η γκαρνταρόμπα μας με τα λεγόμενα «ρούχα για γάμο» σε νέα εποχή, πιο ανάλαφρη, λιγότερο επιτηδευμένη και πολύ πιο «attrattivo». To αγαπημένο μας brand έχει δημιουργήσει μερικά από τα πιο κομψά maxi φορέματα της σεζόν τα οποία με μεγάλη ευκολία μπορούν να μας ντύσουν έτσι ώστε να είμαστε οι πιο κομψές καλεσμένες σε γάμο. Σε floral ή μονόχρωμη απόχρωση συνδυάζονται με ψηλοτάκουνα πέδιλα και εσπαντρίγιες, φοριούνται με χρυσά μακριά σκουλαρίκια και μας κάνουν να δείχνουμε όσο αιθέριες νιώθουμε.


Αν όμως δεν είσαι οπαδός των φορεμάτων αλλά προτιμάς πιο άνετα looks ακόμα και όταν πρόκειται για γάμο, ένα total εμπριμέ σύνολο με παντελόνα, lingerie top και ασορτί αμάνικο γιλέκο θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη στο επόμενο wedding event που έχεις να παραστείς. Εναλλακτικά μπορείς να δοκιμάσεις και μία φαρδιά παντελόνα attrattivo με ένα μονόχρωμο crop top και ψηλοτάκουνα πέδιλα, αν θες να είναι sexy αλλά με τρόπο πιο δυναμικό και μοντέρνο.

Οι λάτρεις των πιο ρομαντικών looks θα λατρέψουν τις printed φούστες που παρουσίασε η attrattivo στη νέα της συλλογή S/S 2021. Midi ή maxi δείχνουν τέλειες με lingerie top ή bustier και αποδεικνύουν πως πιο girly εμφανίσεις μπορούν «να σταθούν» με κομψό τρόπο και σε τόσο επίσημες περιστάσεις. Το ωραίο με την attratttivo, όμως, δεν είναι ότι μας δίνει μία πλούσια γκάμα επιλογών για να φορέσουμε στους γάμους του καλοκαιριού αλλά και την ευκαιρία να αποκτήσουμε όλα αυτά τα ρούχα δωρεάν! Το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε εμείς είναι να πάρουμε μέρος στον διαγωνισμό attrattivo x Queen.gr μπαίνοντας εδώ και να ελπίσουμε πως θα είμαστε μία από τις τρεις τυχερές που θα κερδίσουν από μία δωροεπιταγή των 100 Ευρώ για να ψωνίσουμε ό,τι θέλουμε από τη νέα collection του brand. Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί στις 6 Ιουνίου.

H τύχη μας, λοιπόν, δεν είναι ανάγκη να εξαντληθεί στην επιστροφή μας στην κανονικότητα αλλά μπορεί να επεκταθεί και στα πλούσια δώρα που μπορούν τώρα να γίνουν δικά μας μόνο από την attrattivo. Και κάπως έτσι αυτό το καλοκαίρι γίνεται ήδη πολύ όμορφο…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved