Αυτά είναι τα must καλοκαιρινά παπούτσια στα οποία «ορκίζονται» οι αγαπημένες μας stars
G-Fashion

Αυτά είναι τα must καλοκαιρινά παπούτσια στα οποία «ορκίζονται» οι αγαπημένες μας stars

Διανύουμε τις πρώτες ημέρες της φετινής καλοκαιρινής σεζόν και η αλήθεια είναι πως δεν μπορούμε να κρύψουμε τον ενθουσιασμό μας. Διότι γνωρίζουμε πως έχει έρθει η στιγμή να φέρουμε στην επιφάνεια την πιο ανέμελη πλευρά μας, να αρχίσουμε να κάνουμε σχέδια για τις καλοκαιρινές διακοπές και συγχρόνως, να αναδιαμορφώσουμε το περιεχόμενο της γκαρνταρόμπας μας, ώστε να συμβαδίζει με τις παρούσες καιρικές συνθήκες, αλλά και με την «ανεβασμένη» μας διάθεση!

Πριν αρχίσουμε να ετοιμάζουμε ατελείωτες λίστες αγορών με τα summer essentials στα οποία θα επενδύσουμε, βέβαια, είναι σημαντικό να αντλήσουμε ιδέες και έμπνευση από τις γυναίκες που δημιουργούν τα trends, δηλαδή από τα διάσημα fashion icons που καθορίζουν τι είναι και τι δεν είναι στη μόδα κάθε σεζόν. Διότι παρατηρώντας λίγο περισσότερο τις τελευταίες εμφανίσεις των αγαπημένων μας stars, μπορούμε να διακρίνουμε ποιες είναι οι κυρίαρχες τάσεις που αξίζει να συμπεριλάβουμε στις εμφανίσεις μας.

Παρόλα αυτά, επειδή τα παπούτσια που μας συντροφεύουν στις καλοκαιρινές μας περιπέτειες είναι «το άλφα και το ωμέγα» για κάθε μας εμφάνιση, παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει τα κορυφαία σχέδια από τον χώρο της υπόδησης για το φετινό καλοκαίρι, δηλαδή τα must καλοκαιρινά παπούτσια των αγαπημένων μας celebrities, τα οποία μπορούμε να ανακαλύψουμε στον μοδάτο κόσμο των Adam’s Shoes!

Xαμηλά δερμάτινα πέδιλα για τη Reese Witherspoon και τη Charlize Theron

Η Reese Witherspoon και η Charlize Theron είναι δύο γυναίκες που έχουν καταφέρει να ξεχωρίσουν για το αυθεντικό, ξεχωριστό στυλ τους, παρότι το γούστο και η αισθητική τους διαφέρουν σημαντικά. H Witherspoon διατηρεί μία διαχρονική preppy chic φινέτσα, ενώ η Theron προτιμά πιο δυναμικές, θηλυκές και casual εμφανίσεις. Ωστόσο, μοιράζονται ένα κοινό στυλιστικό στοιχείο και αυτό είναι η αγάπη τους για τα χαμηλά, δερμάτινα πέδιλα, το κλασικό υπόδημα που μπορεί να ανταποκριθεί στις αριστοκρατικές, preppy εμφανίσεις της Reese, αλλά και στο πηγαίο coolness που αποπνέουν τα outfits της Charlize.

Aν θέλεις, λοιπόν, να ακολουθήσεις το παράδειγμά τους, καλό θα ήταν να προτιμήσεις ένα ζευγάρι πέδιλα σε μονόχρωμους, γήινους τόνους, όπως το μαύρο, το ταμπά, το καμηλό ή ένα σχέδιο το οποίο θα διαθέτει μία μεταλλική λεπτομέρεια, μία ιδιαίτερη πλέξη στο κουντεπιέ, που θα αναδεικνύει το πέλμα σου.

Άνετες και στυλάτες πλαταφόρμες για την JLo και την Jennifer Garner

Σε μία προσπάθεια να ανακαλύψουμε τον συνδετικό κρίκο που ενώνει την Jennifer Lopez με την Jennifer Garner (εκτός, φυσικά από τον Ben Affleck), συνειδητοποιούμε πως είναι δύο σύγχρονες, δραστήριες μαμάδες, οι οποίες μπορεί να ζουν καθημερινά μία απαιτητική καθημερινότητα, όμως δεν απαρνιούνται στιγμή τη θηλυκότητα και το ακαταμάχητο στυλ τους. Ακόμη και αν οι εμφανίσεις τους δεν συγκλίνουν σχεδόν πουθενά, αφού η JLo λατρεύει το athleisure style και είναι πιο ανατρεπτική στο ντύσιμό της, ενώ η Garner μας έχει συνηθίσει σε πιο κλασικές εμφανίσεις, οι πλατφόρμες είναι η «σταθερή αξία» που τις φέρνει κοντά!

Ακριβώς επειδή θέλουν να είναι ευέλικτες και στυλάτες ταυτόχρονα, γνωρίζουν πως ένα ζευγάρι πλατφόρμες είναι το κατάλληλο υπόδημα για να ολοκληρώσουν ένα καλοκαιρινό outfit. Συνεπώς, αν το πρόγραμμά σου είναι εξίσου πολυάσχολο και προσπαθείς να ισορροπήσεις ανάμεσα στον ρόλο της μητέρας και της εργαζόμενης, ένα ζευγάρι πλατφόρμες σε μία απόχρωση όπως το μαύρο, το ταμπά, το καφέ, το μπεζ και το λευκό, η οποία διαθέτει σχοίνινη επένδυση ή κάποιο περίτεχνο σχέδιο στο κουντεπιέ, είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι για να αισθάνεσαι απόλυτα ευκίνητη και in fashion, όλες τις ώρες της ημέρας.

Κομψά, μεσαία τακούνια για την Blake Lively και την Kendall Jenner

Αλήθεια, έχεις αναρωτηθεί ποτέ ποιο είναι το κοινό στοιχείο που μοιράζεται η ηθοποιός Blake Lively με το «it girl» Kendal Jenner; Κι όμως, η απάντηση που ζητάς «κρύβεται» στις παπουτσοθήκες τους! Μπορεί εκ πρώτης όψεως να εκπροσωπούν ένα διαφορετικό στυλ ντυσίματος, όμως η Lively και η Jenner, οι γυναίκες που έχουν ξεχωρίσει για το ανεπιτήδευτο στυλ τους, είναι εκείνες που καθιέρωσαν μέσα από τις εμφανίσεις τους, ένα από τα κυρίαρχα trends του 2021, δηλαδή τα πέδιλα με μεσαίο τακούνι. Αυτό δεν μας προκαλεί ιδιαίτερη έκπληξη, αφού το τελευταίο έτος η άνεση ήταν η κορυφαία τάση που «αναδύθηκε» στον κόσμο της μόδας, ενώ εμείς αναζητούσαμε τρόπους με τους οποίους θα μπορέσουμε να τη συνδυάσουμε με το προσωπικό μας στυλ. Κάπως έτσι, τα παπούτσια με μεσαίο τακούνι έγιναν το must υπόδημα για την καλοκαιρινή σεζόν. Σε κάθε περίπτωση, για να είσαι σίγουρη πως θα διαλέξεις το καλύτερο σχέδιο, να ξέρεις πως στην «πλούσια» καλοκαιρινή συλλογή της Adam’s Shoes, η οποία περιλαμβάνει chic τόνους, απρόβλεπτες διχρωμίες και συνδυασμούς υλικών, θα βρεις σίγουρα το κατάλληλο πέδιλο, για να αναδείξεις τη θηλυκή σου πλευρά.

Μην χάνεις χρόνο, λοιπόν! Αναζήτησε σήμερα κιόλας τα μοντέρνα, καλοκαιρινά σχέδια της Adam’s Shoes, τα οποία θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις τα πιο ανατρεπτικά σύνολα και χάρισε στα βήματά σου το στυλ, τη φινέτσα και τη θηλυκότητα που πραγματικά τους αξίζει!

Ακολουθήστε την Adam’s Shoes στο Facebook ή το Instagram και αναζητήστε την «πλούσια» συλλογή της, σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες:
Θεσσαλονίκη, 2310 682222

Αθήνα, 210 9024435

www.adamsshoes.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved