Oι επώνυμες έδωσαν 12αρι στο χρώμα που θα φορεθεί όλο το καλοκαίρι! Σύνολα… που θα ζηλέψεις
G-Fashion

Oι επώνυμες έδωσαν 12αρι στο χρώμα που θα φορεθεί όλο το καλοκαίρι! Σύνολα… που θα ζηλέψεις

Το καλοκαιράκι δειλά δειλά κάνει τα πρώτα του βήματα, τα χειμωνιάτικα μπαίνουν ψηλά στη ντουλάπα και τα καλοκαιρινά, αέρινα και χρωματιστά παίρνουν τη θέση τους!

Και ποια από εμάς δεν έχει ένα «πέρασμα» γερό από τα social media των επώνυμων κυριών ώστε να πάρει ιδέες για τα χρώματα που θα κυριαρχήσουν το φετινό καλοκαιράκι; Όλες φυσικά!

Και μάντεψε τι συναντήσαμε;

Όπως πέρσι το καλοκαίρι έτσι και φέτος ένα είναι το τοπ χρώμα που αναμένεται να κάνει θραύση! Κι αυτό δεν είναι άλλο από το λατρεμένο, δυναμικό, σέξι και girly ταυτόχρονα, φούξια χρώμα!

Οι τάσεις της μόδας για κάθε σεζόν δεν περιορίζονται μόνο στο στυλ ντυσίματος αλλά και στις αποχρώσεις.

Τα χρώματα εξάλλου είναι δυσκολότερο να θεωρηθούν εκτός μόδας και επιπλέον οι συνδυασμοί παίζουν τον μεγαλύτερο ρόλο -ένα φούξια κομμάτι, για παράδειγμα θεωρείται must και πάντα εκτός μόδας όχι μόνο γιατί είναι το απόλυτο χρώμα του καλοκαιριού αλλά επειδή εύκολα μπορείς να το συνδυάσεις και να κάνεις μια εμφάνιση… μούρλια!

Μπορείς ας πούμε να το φορέσεις όπως η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία επέλεξε ένα τοπ σε αυτό το χρώμα και το συνδύασε με μια υπέροχη και άκρως θηλυκή φούστα σε παρόμοιες αποχρώσεις.

Η Φαίη Σκορδά από την άλλη απλά το φόρεσε γιατί η Φαίη δεν χρειάζεται παραπανίσια πράγματα για να απογειώσει το σύνολό της σε οποία απόχρωση κι αν είναι.

Ένα κλασσικό φούξια, στενό μίντι φόρεμα είναι ιδανικό για κάθε περίσταση! Και από τη Φαίη, περνάμε στη Δούκισσα. Μίνι, με ιδιαίτερα μανίκια και φυσικά total και πιο Total δεν γίνεται αφού το συνδύασε με φούξια γόβες.

Κάπως έτσι το συνδύασε και η Ιωάννα Μαλέσκου οπού με το ξανθό χρώμα των μαλλιών της και το στιλ του φορέματος έκανε την απόλυτη ανοιξιάτικη εμφάνιση! Μια ακόμη φανταστική επιλογή έκανε και η Δανάη Μπάρκα.

Υπέροχο φόρεμα, ιδανικό για τον juicy σωματότυπό της, αφού το «έσπασε» λίγο με ένα μαύρο ζωνάκι στη μέση ώστε να αναδείξει την μέση της.

Δες τις και πάρε όμορφες και… φούξια ιδέες στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved