Αυτά είναι τα must καλοκαιρινά υποδήματα που αξίζουν μία θέση στην παπουτσοθήκη σου!
G-Fashion

Αυτά είναι τα must καλοκαιρινά υποδήματα που αξίζουν μία θέση στην παπουτσοθήκη σου!

«Δώσε σε ένα κορίτσι τα σωστά παπούτσια και θα κατακτήσει τον κόσμο», είχε πει κάποτε η Marilyn Monroe και η αλήθεια είναι πως χρειάζεται να είμαστε πολύ επιλεκτικές, με τα items που υπάρχουν στην παπουτσοθήκη μας

Ας είμαστε ειλικρινείς. Όλες μας γνωρίζουμε πως τα παπούτσια αποτελούν ένα κομβικό στοιχείο των εμφανίσεών μας, αφού συνιστούν τη λεπτομέρεια που μπορεί να «απογειώσει» ένα σύνολο. Από την άλλη πλευρά βέβαια, θα ήταν μεγάλη παράλειψη να μην αναφέρουμε πως υπάρχουν τόσα πολλά, διαφορετικά και ιδιαίτερα ζευγάρια παπουτσιών, που συχνά είναι δύσκολο να εξακριβώσουμε ποιο είναι το κατάλληλο για εμάς. Ειδικότερα την παρούσα περίοδο που οι επιλογές μας είναι ακόμη περισσότερες λόγω εποχής, η εύρεση του κατάλληλου παπουτσιού είναι μία αποστολή που χρειάζεται αρκετό ψάξιμο.

Για να μην χάνεις, λοιπόν, «πολύτιμο» χρόνο από το καλοκαίρι σου, αναζητώντας το ιδανικό ζευγάρι υποδημάτων για εσένα, παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει μία λίστα με τα σχέδια που αξίζουν μία θέση στην παπουτσοθήκη κάθε σύγχρονης γυναίκας και τα οποία θα ανακαλύψεις τώρα στη νέα καλοκαιρινή collection της Adam’s Shoes!

Τα χαμηλά δερμάτινα πέδιλα που «πρωταγωνιστούν» κάθε καλοκαίρι

Πριν αποφασίσουμε να προχωρήσουμε στην οποιαδήποτε νέα αγορά, είναι σημαντικό να εξακριβώσουμε ότι διαθέτουμε τουλάχιστον ένα ζευγάρι χαμηλά πέδιλα στην παπουτσοθήκη μας. Τα χαμηλά δερμάτινα πέδιλα είναι το άνετο ζευγάρι που μας βγάζει ασπροπρόσωπες, κάθε φορά που δυσκολευόμαστε να βρούμε το κατάλληλο παπούτσι για μία εμφάνιση. Είναι η εύκολη λύση όλες εκείνες τις φορές που δεν ξέρουμε ποια είναι η σωστή απάντηση στην ερώτηση «τι να φορέσω;», αφού μας βοηθούν να συνδυάζουμε ακόμη και τα πιο αταίριαστα κομμάτια, δημιουργώντας ανατρεπτικές εμφανίσεις που μαγνητίζουν τα βλέμματα.

Ωστόσο, για να πετύχουμε κάτι τέτοιο είναι απαραίτητο να έχουμε επιλέξει και την κατάλληλη απόχρωση παπουτσιού, προτιμώντας γήινούς τόνους, όπως το ταμπά, το κονιάκ και το καφέ, κλασικές μονοχρωμίες, όπως το λευκό και το μαύρο ή εναλλακτικά, παστέλ αποχρώσεις που προσθέτουν μία πιο αισιόδοξη και dreamy «πινελιά» στο βάδισμά μας.

Οι πλατφόρμες που «απογειώνουν» με στυλ και άνεση το βάδισμά μας

Ένα ακόμη παπούτσι που έχει κερδίσει εδώ και χρόνια μία θέση στις παπουτσοθήκες και τις… καρδιές μας, είναι σίγουρα οι πλατφόρμες, το υπόδημα που μας παρέχει άνεση, θηλυκότητα και σταθερότητα σε κάθε μας βήμα. Υπάρχουν αναρίθμητοι λόγοι που οι πλατφόρμες έχουν καθιερωθεί ως «το απόλυτο καλοκαιρινό υπόδημα» και ένας από αυτούς, είναι το γεγονός πως μας προσθέτουν επιπλέον πόντους ύψους, χωρίς όμως να καταπονούν τα πόδια μας. Επιπλέον, είναι ένα παπούτσι που μπορεί να μας συνοδεύσει σε κάθε περίσταση, από έναν πρωινό καφέ, μέχρι έναν καλοκαιρινό γάμο ή τις περιηγήσεις μας στα σοκάκια κάποιου νησιού.

Εμείς το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε για να αποκτήσουμε ένα τέτοιο παπούτσι, είναι να προσέξουμε το σχέδιο που θα προσθέσουμε στην παπουτσοθήκη μας. Για να καταλήξουμε σε μία επιλογή που θα μπορεί να μας συντροφεύει παντού και πάντα, καλό θα ήταν να ρίξουμε μία ματιά στην καλοκαιρινή συλλογή της Adam’s Shoes, η οποία περιλαμβάνει πλατφόρμες με περίτεχνα σχέδια από ψάθα, μεταλλιζέ νήμα και πλεκτό κορδόνι, μονόχρωμα ζευγάρια κατασκευασμένα από σχοίνινη επένδυση και πολλά άλλα υποδήματα που θα μας ανακηρύξουν σε fashion icons της σεζόν.

Τα πέδιλα με χαμηλό τακούνι που οδηγούν τα βήματά μας στην «κορυφή»

Ένα τρίτο ζευγάρι που χρειαζόμαστε φέτος το καλοκαίρι, είναι ένα κομψό πέδιλο με χαμηλό τακούνι, το οποίο θα προσθέτει φινέτσα και θηλυκότητα στα βήματά μας, χωρίς να μας κουράζει. Πρόκειται για μία διαχρονική επιλογή που αξίζει μία θέση στην παπουτσοθήκη μας, καθώς μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας και να υποστηρίξει κάθε στυλ. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι το συγκεκριμένο σχέδιο έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από αγαπημένες μας stars, όπως η Kim Kardashian, η Jennifer Aniston και η Beyoncé, αφού αποτελεί ένα άνετο υπόδημα, ιδανικό για κάθε περίσταση. Καλό θα ήταν, λοιπόν, να επιλέξουμε ένα κλασικό σχέδιο σε nude, μπεζ ή ταμπά τόνο, το οποίο θα ταιριάζει με αρκετά από τα κομμάτια που έχουμε στη γκαρνταρόμπα μας. Εναλλακτικά, μπορούμε πάντα να στραφούμε σε μία πιο αυστηρή, μονόχρωμη επιλογή, όπως το μαύρο ή το λευκό.

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως ακολουθώντας τις παραπάνω συμβουλές και προσθέτοντας στην παπουτσοθήκη μας ένα ζευγάρι από τα παραπάνω σχέδια, θα έχουμε ό,τι χρειαζόμαστε, ώστε να δημιουργήσουμε μοναδικά καλοκαιρινά looks, τα οποία δεν θα περάσουν απαρατήρητα. Σε κάθε περίπτωση, να θυμάσαι πως πίσω από κάθε ζευγάρι παπουτσιών, «κρύβεται» μία μοναδική γυναίκα όπως εσύ, γεγονός που το επιβεβαιώνει και το βίντεο που ακολουθεί παρακάτω!

Τέλος, το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε για να ανακαλύψουμε τα συγκεκριμένα υποδήματα, είναι να αναζητήσουμε το πλησιέστερο επιλεγμένο κατάστημα, το οποίο θα μας εισάγει στον συναρπαστικό κόσμο της Adam’s Shoes!

Ακολουθήστε την Adam’s Shoes στο Facebook ή το Instagram και αναζητήστε την «πλούσια» συλλογή της, σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες:
Θεσσαλονίκη, 2310 682222

Αθήνα, 210 9024435

www.adamsshoes.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved