Eurovision 2021: Ο Ιταλός Damiano είναι fashion icon και αυτές οι φωτό το αποδεικνύουν
G-Fashion

Eurovision 2021: Ο Ιταλός Damiano είναι fashion icon και αυτές οι φωτό το αποδεικνύουν

Eurovision 2021: Οι Maneskin κέρδισαν στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision και ο Damiano David εκτός από τη φωνή του εντυπωσίασε και με το στιλ του.

Ο Ιταλός τραγουδιστής, έχει απίθανο στιλ και αν κάνει κανείς ρίξει μια ματιά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, εύκολα καταλαβαίνει ότι μπορεί άνετα να χαρακτηριστεί fashion icon.

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο ότι ο Damiano απασχόλησε την κοινή γνώμη λόγω ενός πλάνου κατά τη διάρκεια της Γιουροβίζιον, σύμφωνα με το οποίο οι χρήστες τον ήθελαν να κάνει χρήση ναρκωτικών.

Ο Ιταλός καλλιτέχνης αμέσως υπεβλήθη σε τεστ ανίχνευσης ουσιών και σχεδόν αμέσως αποκαλύφθηκε ότι δεν είχε καμία σχέση με κάτι τέτοιο.

«Ένιωσα προσωπικά προσβεβλημένος, γι’ αυτό και προσφέρθηκα από την πρώτη στιγμή να υποβληθώ σε τεστ ανίχνευσης ουσιών» είπε στο Πρώτο Θέμα ο Damiano και συνέχισε: «Από την πρώτη στιγμή ξεκαθαρίσαμε ότι δεν έχουμε κάνει ποτέ χρήση ουσιών και είμαστε εναντίον των ναρκωτικών. Προφανώς και μάς ενόχλησε το όλο θέμα που προέκυψε, επειδή θέλουμε ο κόσμο σαν μιλάει μόνο για τη μουσική μας. Η καθαρή μας συνείδηση όμως μας έκανε να μην έχουμε καμία αμφιβολία. Δεν θα κάναμε ποτέ κάτι τέτοιο».

Σε ό,τι αφορά το διαγωνιστικό κομμάτι της Eurovision, ο ίδιος σχολίασε: «Δεν αντιμετωπίσαμε τη Eurovision σαν αγώνα, ούτε τους άλλους διαγωνιζόμενους ως ανταγωνιστές. Μας άρεσε πολύ η Ουκρανία, η Φινλανδία και το Βέλγιο».

Δείτε τις φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι είναι fashion icon στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved