Μακρυπούλια: Το σορτς που πρέπει να φορέσουμε όλες φέτος το καλοκαίρι! Για κάθε σιλουέτα
G-Fashion

Μακρυπούλια: Το σορτς που πρέπει να φορέσουμε όλες φέτος το καλοκαίρι! Για κάθε σιλουέτα

Μια από τις ωραιότερες εμφανίσεις της έκανε πρόσφατα σε ένα από τα επεισόδια του Rouk Zouk η Ζέτα Μακρυπούλια.

Δε χρειάζεται φυσικά να αναφέρουμε ότι η Ζέτα διαθέτει μια απίθανη σιλουέτα, η οποία φυσικά μπορεί να υποστηρίξει τα πάντα.

Από το κλασσικό τζιν παντελόνι μέχρι το πιο μοδάτο και από το πιο θηλυκό τοπ ή φόρεμα μέχρι το σικάτο και κλασσικό κοστούμι. Αυτή τη φορά όμως η παρουσιάστρια και ηθοποιός έγινε η έμπνευση μας αφού φόρεσε το πιο φανταστικό σορτς που ταιριάζει σε κάθε σιλουέτα.

Γιατί είναι ψηλόμεσο, γιατί είναι σε φαρδιά γραμμή και γιατί μπορείς να το βρεις σε κάθε σε ό, τι χρώμα και νούμερα θέλεις.

Η Ζέτα το φόρεσε σε κοραλλί απόχρωση, συνδυάζοντάς το αντίστοιχο καλοκαιρινό του σακάκι, λευκό t shirt και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες σε lime χρώμα, που φέτος το καλοκαίρι είναι η τοπ τάση.

Δες το κι εσύ στη gallery

Όσο για την κομψή σιλουέτα της Ζέτας Μακρυπούλια τι να πει κανείς;

Τα μυστικά της τα έχει αποκαλύψει η ίδια:

«Αυτά τα κιλά αποφάσισα να τα χάσω, αλλά πριν από αυτό, πήγα σε έναν διατροφολόγο, έκανα κάποιες εξετάσεις γιατί πιστεύω ότι είναι πολλά πράγματα που κάποιος πρέπει να κοιτάξει πριν πει απλώς ξεκινώ μια δίαιτα.

Έκανα διατροφή για έναν χρόνο, και όχι για ένα με δύο μήνες, έναν χρόνο σταθερά. Την τήρησα στρατιωτικά και έχασα τελικά παραπάνω κιλά από αυτά που ήθελα, έχασα γύρω στα 14. Εύκολα πήρα τα άλλα 4 και πια είμαι εντάξει.

Το πρωί συνήθως τρώω ένα τοστ και μετά μπάρες δημητριακών που μου αρέσουν πολύ. Απλά όταν τρώω το πρωί μετά δε σταματάω να τρώω. Προσπαθώ μετά να τρώω μια σαλάτα με κοτόπουλο ενισχυμένη. Θα φάω μια φορά τη βδομάδα μακαρόνια, μια φορά όσπρια… Γενικά δεν τρώω πολλά γλυκά. Αυτό που μου αρέσει πολύ είναι η σοκολάτα»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved