G-Fashion

Οι κορυφαίες καλοκαιρινές τάσεις στον κόσμο των υποδημάτων μας έρχονται από τη Βραζιλία

Η αλήθεια είναι πως κάθε εποχή φέρνει μαζί της και τα δικά της trend. Αυτή η διαρκής εναλλαγή από εποχή σε εποχή και από trend σε trend, είναι η αφορμή που παρακινεί τις περισσότερες από εμάς, να αναζητούμε έγκαιρα τις κορυφαίες τάσεις της κάθε σεζόν, δημιουργώντας με αυτές πρωτότυπα και σύγχρονα look. 

Από την άλλη πλευρά βέβαια, μπορεί κάθε καλοκαίρι να «ξεπηδούν» νέες τάσεις στον χώρο των υποδημάτων, όμως τόσα χρόνια, κανένα από αυτά δεν έχει καταφέρει να «εκθρονίσει» το απόλυτο καλοκαιρινό παπούτσι, δηλαδή τη σαγιονάρα!

Ευτυχώς, η εποχή που η σαγιονάρα θεωρούνταν ένα υπόδημα το οποίο μπορούσαμε να φορέσουμε μόνο στην παραλία, έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Η ευελιξία και η άνεση που μας προσφέρει ένα ζευγάρι ποιοτικές, κομψές σαγιονάρες, είναι τα δύο βασικά χαρακτηριστικά που μετέτρεψαν το συγκεκριμένο παπούτσι σε ένα αναπόσπαστο κομμάτι του καλοκαιριού, σε έναν «συνοδοιπόρο» μας στην καθημερινότητα. Συνεπώς, καταλαβαίνουμε πως η επιλογή της κατάλληλης σαγιονάρας, του ζευγαριού που θα «ντύνει» τα βήματά μας τους επόμενους μήνες, είναι ένα ζήτημα που χρειάζεται αρκετή σκέψη και ψάξιμο.

Ακριβώς για αυτό, παρακάτω έχω συγκεντρώσει μερικές από τις κορυφαίες τάσεις της σεζόν σε ό,τι αφορά στα υποδήματα, ώστε να διευκολύνω την απόφασή σου για το ιδανικό ζευγάρι σαγιονάρες. Επιπλέον, σου αποκαλύπτω την καλοκαιρινή collection παπουτσιών, η οποία έρχεται από τη μακρινή Βραζιλία και περιλαμβάνει όλα τα hot trend του φετινού καλοκαιριού.

#1 Μία «πλούσια» παλέτα που εμπλουτίζει με χρώμα το καλοκαίρι μας

Αν αναρωτιέσαι ποιο είναι το χρώμα που θα φορεθεί περισσότερο το φετινό καλοκαίρι, να ξέρεις πως είναι δύσκολο να σου δώσω μία μόνο απάντηση. Η παλέτα του καλοκαιριού περιλαμβάνει μία πληθώρα τόνων και χρωμάτων, από μεταλλικές αποχρώσεις μέχρι «ζωντανές» μονοχρωμίες και από παστέλ τόνους μέχρι εντυπωσιακά prints.

Έντονες φωτεινές μονοχρωμίες, όπως το κοραλλί, το τιρκουάζ, το κίτρινο, το μωβ, το κυανό και το πετρόλ, καθώς και πιο γήινες αποχρώσεις, όπως το nude, της πούδρας, το λαδί, το λιλά, το κυπαρισσί και το μπορντό, είναι οι απαραίτητες χρωματιστές «πινελιές» που θα ολοκληρώσουν ένα απλό σύνολο με τον πιο twist τρόπο.

Όλες τις αποχρώσεις που αναφέρθηκαν παραπάνω και ακόμη περισσότερες, μπορείς να τις βρεις τώρα στην πιο αγαπημένη συλλογή του καλοκαιριού, δηλαδή τη συλλογή της Ipanema από αυθεντικές βραζιλιάνικες σαγιονάρες που υπόσχονται να… ξεσηκώσουν τα βήματά σου σε καλοκαιρινούς ρυθμούς.

#2 Νέα πρωτότυπα σχέδια, slide σαγιονάρες με φάσα και flat πέδιλα


Η αλήθεια είναι πως δυσκολευόμαστε κάπως να απαρνηθούμε το διαχρονικό σχέδιο της σαγιονάρας με τη διχάλα, όμως μόλις αντικρύσουμε τα μοναδικά, πρωτότυπα σχέδια που κυκλοφορούν φέτος, είναι βέβαιο πως θα τα… ερωτευτούμε με την πρώτη ματιά!

Όχι μόνο γιατί διαφοροποιούνται από το κλασικό σχέδιο που έχουμε αγαπήσει όλα αυτά τα χρόνια, αλλά γιατί αποτελούν εξίσου κομψές και στυλάτες επιλογές, οι οποίες μπορούν να φορεθούν πάντα και παντού, συμπληρώνοντας κάθε σύνολο.

Πιο συγκεκριμένα, οι statement slide σαγιονάρες με φαρδιά ή στενή φάσα στο κουντεπιέ, τα flat πέδιλα που «αγκαλιάζουν» το πέλμα και διαθέτουν διακριτικές λεπτομέρειες και περίτεχνα σχέδια που αναδεικνύουν το πόδι μας, είναι μερικά από τα ζευγάρια που αξίζουν μία θέση στην παπουτσοθήκη μας, καθώς θα οδηγήσουν τα βήματά μας σε ένα υπέροχο, fashion καλοκαίρι!

#3 Επιλέγουμε υποδήματα κατασκευασμένα από 100% ανακυκλώσιμα υλικά

Τα τελευταία χρόνια συναντάμε όλο και συχνότερα τον σύγχρονο όρο «ηθική μόδα», ο οποίος μας παρακινεί να γίνουμε ακόμη πιο ευσυνείδητες στην καθημερινότητά μας, επιλέγοντας προϊόντα που δεν επιβαρύνουν το οικοσύστημα, αλλά ενισχύουν την προσπάθειά μας για την προστασία του περιβάλλοντος. Όπως είναι λογικό, πολλά από τα αγαπημένα μας brands στηρίζουν αυτή τη φιλοσοφία, φέρνοντας τη βιωσιμότητα σε πρώτο πλάνο και μετατρέποντάς την σε ένα από τα κορυφαία trend της καλοκαιρινής σεζόν.

Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι η νέα συλλογή της Ipanema είναι κατασκευασμένη από 100% ανακυκλώσιμα υλικά, φιλικά προς το περιβάλλον, τα οποία φέρουν διεθνείς πιστοποιήσεις. Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να λάβεις μέρος σε αυτό το ελπιδοφόρο κίνημα, επιλέγοντας το ζευγάρι παπουτσιών που σου ταιριάζει περισσότερο!

Μην χάνεις άλλο χρόνο, λοιπόν! Αναζήτησε σήμερα κιόλας τη νέα καλοκαιρινή συλλογή της Ipanema, καθώς εκεί θα βρεις το ζευγάρι παπουτσιών που θα σε οδηγήσει σε ένα συναρπαστικό καλοκαίρι!

Ακολουθήστε την IPANEMA στο Facebook και το Instagram, για να είστε συνεχώς ενημερωμένες. Μπείτε στο https://www.adamsshoes.gr/, για να απολαύσετε ακόμη περισσότερα σχέδια.

Για περισσότερες πληροφορίες

Αθήνα, 210 90 24 435

Θεσσαλονίκη, 2310 682 222

Κύπρος 357-22-346151

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved