G-Fashion

Πώς θα περπατήσεις με στυλ αυτό το καλοκαίρι: Βρήκαμε τα πιο στυλάτα flip flops και πέδιλα!

Ποια είναι η πρώτη εικόνα που έρχεται στο μυαλό σου, όταν σκέφτεσαι ή ακούς για καλοκαίρι και διακοπές; Πιθανότατα ονειρεύεσαι παραλίες, βουτιές και νησιά όμως, πάνω από όλα αρχίζεις να σκέφτεσαι πόσα νέα πέδιλα χρειάζεσαι και τι flip flops θα πάρεις!

Κακά τα ψέματα! Σχεδόν κάθε χρόνο, ο ερχομός του καλοκαιριού επιβάλλει και την ανανέωση της γκαρνταρόμπας μας. Ακόμη και αν κάποιες φορές αποφασίζουμε να βασιστούμε στα περσινά, καλοκαιρινά μας ρούχα, σε ό,τι αφορά στα υποδήματά μας, χρειαζόμαστε πάντα μερικές νέες προσθήκες.

Εμείς κάναμε ήδη την έρευνα αγοράς μας για το φετινό καλοκαίρι, λοιπόν, και στη νέα συλλογή της Ipanema, δηλαδή τον ορισμό του καλοκαιριού, της ζωντάνιας, του ήλιου και των διακοπών, ανακαλύψαμε τα πιο hot καλοκαιρινά παπούτσια, που θα μας συνοδεύσουν επάξια από τώρα μέχρι τον Σεπτέμβριο!

Είτε ψάχνεις, λοιπόν, πέδιλα για το γραφείο και τις εξορμήσεις σου στην πόλη, είτε σαγιονάρες για το νησί και τις θερινές σου αποδράσεις, το σίγουρο είναι πως στη λίστα που ακολουθεί, θα ανακαλύψεις μερικές προτάσεις που σίγουρα θα κερδίσουν την προσοχή σου.

Πες «ναι» στα μονόχρωμα σχέδια

Σίγουρα το καλοκαίρι είναι μία εποχή που σε καλεί να βάλεις περισσότερο χρώμα στη ζωή σου. Αυτός είναι ο λόγος που συνήθως δεν διστάζεις να κάνεις ιδιαίτερους χρωματικούς συνδυασμούς και να «παίζεις» με διαφορετικές και έντονες αποχρώσεις. Όταν, λοιπόν, τα ρούχα σου θυμίζουν καμβά, τότε τα πέδιλα και οι σαγιονάρες σου, καλό είναι να βασίζονται στη μονοχρωμία.

Αυτό το καλοκαίρι, λοιπόν, ρίξε μία ματιά στη νέα συλλογή της Ipanema για να βρεις σαγιονάρες και πέδιλα σε μονόχρωμα σχέδια, αλλά σε έντονα χρώματα όπως το κοραλλί, το κίτρινο, το πετρόλ, αλλά και πιο ήσυχα όπως εκείνα της πούδρας, του χαλκού, του μπεζ και του μαύρου, που θα σε βοηθήσουν να κάνεις τους πιο εύκολους και ταυτόχρονα ιδιαίτερους στυλιστικούς συνδυασμούς.

Επένδυσε σε σαγιονάρες και πέδιλα με prints

Τα σχέδια με prints παραμένουν και φέτος στη μόδα και έχεις κάθε λόγο να τα επιλέξεις για τα καλοκαιρινά σου υποδήματα. Πρόκειται για μία ιδιαίτερα νεανική πρόταση που σίγουρα δεν θα σε απογοητεύσει, αφού θα την επιλέγεις για να αναδεικνύεις στη στιγμή τα πιο απλά σου outfits. Σκέψου απλώς πόσο ιδιαίτερο θα δείχνει το look σου, αν συνδυάσεις το απλό τζιν σορτσάκι σου, το λευκό σου καφτάνι ή το αέρινο, μαύρο σου φόρεμα με σαγιονάρες και πέδιλα με ιδιαίτερα prints. Με λίγα λόγια, φέτος οι σαγιονάρες σου θα αποτελέσουν τις λεπτομέρειες που θα κάνουν τη διαφορά στα island look σου.

Δοκίμασε τις σαγιονάρες με φάσα

Όταν σκέφτεσαι σαγιονάρες, πιθανότατα έρχονται στο μυαλό σου οι γνωστές, δίχαλες flip flops. Ωστόσο, η μόδα στα υποδήματα έχει αναδείξει τη φάσα στο κορυφαίο shoe trend που μπορείς να βρεις και να φορέσεις αυτό το καλοκαίρι. Στην περίπτωση, λοιπόν, που θέλεις να ακολουθείς πιστά τις τάσεις της μόδας, τότε επένδυσε σε ένα ζευγάρι Ipanema σαγιονάρες με φάσα, είτε σε πιο φαρδιά, είτε σε πιο στενή εκδοχή.

Τα flat πέδιλα που θα σε συνοδεύσουν παντού

Καλοκαίρι χωρίς flat πέδιλα γίνεται; Φυσικά και όχι! Είναι τα υποδήματα που θα σε συνοδεύσουν στο γραφείο, στη βόλτα με την παρέα, στο επαγγελματικό ραντεβού, ακόμη και στις διακοπές στο νησί. Ρίξε, λοιπόν, μία ματιά στη νέα συλλογή της Ipanema για να βρεις τα flat πέδιλα που θα κάνουν πιο άνετη και στυλάτη την κάθε σου στιγμή την περίοδο που διανύουμε.

Μάλιστα, στα πλεονεκτήματα της νέας αυτής συλλογής, περιλαμβάνεται και το γεγονός ότι διαθέτει υποδήματα από 100% ανακυκλώσιμα υλικά, που είναι φιλικά προς το περιβάλλον. Με λίγα λόγια, η Ipanema στηρίζει τη βιωσιμότητα και αυτό, είναι σίγουρα hot!

Το καλοκαίρι είναι εδώ, λοιπόν, για αυτό χαλάρωσε, εξοπλίσου καταλλήλως και περπάτησε με άνεση και στυλ… Ipanema. Το σίγουρο είναι πως μία ματιά στη νέα της συλλογή θα σε πείσει ότι οι αυθεντικές, βραζιλιάνικες σαγιονάρες, είναι εδώ για να ξεσηκώσουν τα βήματά σου!

Από flip flops με εντυπωσιακά prints μέχρι πέδιλα με μεταλλικές αποχρώσεις και λεπτομέρειες που «μαγνητίζουν». Κάποιες φορές αρκεί απλώς μία ιδιαίτερη απόχρωση, ένα έντονο χρώμα, ένα ξεχωριστό σχέδιο για να απογειωθεί το κάθε σου look, ακόμη και το πιο απλό!

Ακολουθήστε την IPANEMA στο Facebook και το Instagram, για να είστε συνεχώς ενημερωμένες. Μπείτε στο https://www.adamsshoes.gr/, για να απολαύσετε ακόμη περισσότερα σχέδια.

Για περισσότερες πληροφορίες

Αθήνα, 210 90 24 435

Θεσσαλονίκη, 2310 682 222

Κύπρος, 357-22-346151

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved