Trending! Η #1 τάση στο χρώμα των μαλλιών είναι αυτή και ταιριάζει σε ξανθές και μελαχρινές
G-Fashion

Trending! Η #1 τάση στο χρώμα των μαλλιών είναι αυτή και ταιριάζει σε ξανθές και μελαχρινές

Την έχει ήδη υιοθετήσει ένα από τα girl crushes μας και θα θέλεις να κάνεις και εσύ το ίδιο!

Οι τάσεις στο χρώμα των μαλλιών εμφανίζονται σαν τις νέες γεύσεις παγωτών το καλοκαίρι… συνέχεια! Κάποιες ταιριάζουν αποκλειστικά σε ξανθές, ενώ άλλες σε μελαχρινές. Μία στο τόσο όμως, εμφανίζονται τάσεις που πάνε σε όλες και για αυτό θα μιλήσουμε σήμερα.

Για τη #1 τάση στο χρώμα των μαλλιών που –για ακόμα μία φορά- φέρει την υπογραφή της L’ Oréal Professionnel Paris και ταιριάζει σε blondes και brunettes. Ετοιμάσου να γνωρίσεις το French Balayageπου θα δώσει στα μαλλιά σου χρώμα καλοκαιριού!

Το balayage δεν σου είναι άγνωστο. Είναι ουσιαστικά ανταύγειες τις οποίες τοποθετεί ο hair expert στα μαλλιά σου ελεύθερα, όπου θεωρεί ότι χρειάζεται να φωτίσει το χρώμα ή το πρόσωπό σου. Το French Balayage είναι η πιο chic, εκδοχή του balayage και γι’ αυτό είναι κατάλληλη ακόμα και για τις πολύ μελαχρινές που θέλουν να ανοίξουν το χρώμα τους. Είναι επίσης, η ιδανική επιλογή για μία καλοκαιρινή ανανέωση των ξανθών μαλλιών και αυτό ακριβώς έκανε η Ζέτα Μακρυπούλια!

Θέλοντας να κάνει μία καλοκαιρινή ανανέωση και να τονίσει το ξανθό χρώμα των μαλλιών της, η Ζέτα απευθύνθηκε στους L’ Oréal Professionnel Paris hair experts. Εκείνοι επέλεξαν το French Balayage για να την ανανεώσουν και το αποτέλεσμα είναι απλά μοναδικό.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved