Summer sales: Βρήκαμε τι θα πάρεις για εσένα, το παιδί και το σπίτι από το Mediterranean Cosmos!
G-Fashion

Summer sales: Βρήκαμε τι θα πάρεις για εσένα, το παιδί και το σπίτι από το Mediterranean Cosmos!

Για να κάνουμε το καλοκαιρινό, αγοραστικό σας «ταξίδι» ακόμη πιο εύκολο, εμείς πραγματοποιήσαμε ήδη την έρευνα αγοράς μας.

Αν υπάρχει κάτι που μας έλειψε όσο τίποτε άλλο τους περασμένους μήνες, αυτό είναι σίγουρα η απόλαυση του να επισκεπτόμαστε το αγαπημένο μας εμπορικό κέντρο και να περιηγούμαστε στα καταστήματα και τους διαδρόμους του, κοιτάζοντας τις βιτρίνες, δοκιμάζοντας στυλάτα outfits και κάνοντας αγορές για το σπίτι και τους αγαπημένους μας.

Επειδή, λοιπόν, το περασμένο έτος μας βρήκε περισσότερο εντός, να φοράμε τις φόρμες και τις πιτζάμες μας, ένα από τα ζητήματα που κληθήκαμε να επιλύσουμε με την έλευση του καλοκαιριού, ήταν το γεγονός ότι οι ντουλάπες μας… έχρηζαν άμεσης ανανέωσης -το ίδιο και οι χώροι του σπιτιού μας! Με τις θερινές εκπτώσεις να έχουν ήδη ξεκινήσει, λοιπόν, έχετε κάθε λόγο να βιώσετε μια ξεχωριστή shopping εμπειρία, εξοπλίζοντας ταυτόχρονα τις γκαρνταρόμπες σας, τις ντουλάπες των παιδιών και φυσικά, το προσωπικό σας «καταφύγιο», δηλαδή το σπίτι σας.

Για να κάνουμε το καλοκαιρινό, αγοραστικό σας «ταξίδι» ακόμη πιο εύκολο, εμείς πραγματοποιήσαμε ήδη την έρευνα αγοράς μας και στο Mediterranean Cosmos, το μεγαλύτερο εμπορικό και ψυχαγωγικό κέντρο στη Βόρεια Ελλάδα, ανακαλύψαμε τις αγορές για τη γυναίκα, το παιδί και το σπίτι, που αξίζει να κάνετε κατά τη διάρκεια των φετινών, θερινών εκπτώσεων.

Ρίξτε, λοιπόν, μια ματιά στη λίστα που ακολουθεί και αντλήστε έμπνευση για τις επόμενες αγορές σας!

Τα άνετα και stylish outfits που θα σας συνοδεύσουν παντού αυτό το καλοκαίρι

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως σε ό,τι αφορά στη μόδα το καλοκαίρι, άνεση και στυλ πηγαίνουν μαζί. Αυτός είναι ο λόγος που οι περισσότερες από εμάς, επιλέγουμε κατά βάση να φοράμε φορέματα, φούστες και φαρδιές παντελόνες την περίοδο που διανύουμε.

Στο Mediterranean Cosmos και σε εξαιρετικές, εκπτωτικές τιμές, λοιπόν, βρήκαμε τώρα τέσσερα outfits που θα σας συνοδεύουν παντού αυτό το καλοκαίρι, προσφέροντάς σας άνεση και «νότες» κομψότητας στο στυλ σας: Από τη φούστα Moncler που θα δείτε στην παρακάτω εικόνα και εντοπίσαμε στο attica στο Mediterranean Cosmos μέχρι ένα εντυπωσιακό, μίντι φόρεμα με τον έναν ώμο και τη ζώνη στη μέση, που βρήκαμε στο JULIA & MORE.

cosmos2

Στην περίπτωση, βέβαια, που επιμένετε κλασικά στις παντελόνες και τα μακριά, αέρινα φορέματα, τότε δείτε και αυτές τις δύο επιλογές. Πρόκειται για ένα κρουαζέ, ασπρόμαυρο φόρεμα με βολάν από το κατάστημα mat. fashion του Mediterranean Cosmos και μια παντελόνα με λάστιχο σε ίσια γραμμή, που βρήκαμε σε έκπτωση στην parabita και πραγματικά λατρέψαμε.

cosmos3

Τα μαγιό που θα φοράτε παντού για να εντυπωσιάζετε

Καλοκαίρι δίχως νέα μαγιό δεν γίνεται. Στην περίπτωση, λοιπόν, που θέλετε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις χαμηλές τιμές των θερινών εκπτώσεων, ρίξτε μια ματιά στα μαγιό που ανακαλύψαμε σε τιμές-έκπληξη στο Mediterranean Cosmos. Πιο αναλυτικά, πρόκειται για ένα μαγιό μπικίνι με μπανέλα σε πράσινο χρώμα από το κατάστημα Forebelle στο Mediterranean Cosmos και για ένα εντυπωσιακό, κίτρινο μπικίνι από τη MINERVA!

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved