Η υπέροχη λεπτομέρεια στο νυφικό της Τόνιας Σωτηροπούλου που το έκανε τόσο ξεχωριστό! (video)
G-Fashion

Η υπέροχη λεπτομέρεια στο νυφικό της Τόνιας Σωτηροπούλου που το έκανε τόσο ξεχωριστό! (video)

Πολλοί το είδαν λίγοι έμειναν στη λεπτομέρεια. Όπως εμείς που διαπιστώσαμε γιατί τελικά το νυφικό της Τόνιας Σωτηροπούλου είναι σίγουρα ξεχωριστό και έκανε και την ίδια τη νύφη ακόμα πιο λαμπερή και κομψή!

Το νυφικό που επέλεξε η ηθοποιός για να ζήσει την ομορφότερη μέρα της ζωής της στην Ύδρα τη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου ήταν πράγματι πολύ όμορφο.

Άλλοι το χαρακτήρισαν παραμυθένιο, άλλοι απλά κομψό, εμείς όμως το αποκαλούμε σίγουρα ξεχωριστό και ακριβώς ό,τι έπρεπε να φορέσει η Τόνια Σωτηροπούλου για να είναι πραγματικά μία πολύ όμορφη νύφη.

Δημιουργία του οίκου MiRo, φυσικά και δεν θα μπορούσε να είναι κάτι λιγότερο από κομψό. Το νυφικό αγκάλιαζε μοναδικά τις τέλειες καμπύλες της Τόνιας Σωτηροπούλου η οποία παρά το γεγονός ότι παντρεύτηκε με τον Κωστή Μαραβέγια με πολιτικό γάμο, ήθελε να το φορέσει όπως το είχε ονειρευτεί.

Με μακρύ αραχνούφαντο και πολύ πλούσιο πέπλο το οποίο είχε συνδυαστεί με το υπέροχο μακρύ στενό φόρεμα, χάρισε στην έτσι και αλλιώς όμορφη Τόνια Σωτηροπούλου τη λάμψη που χρειαζόταν για να σταθεί δίπλα στον άντρα της ζωής της, στην πιο όμορφη μέρα της κοινής τους ζωής.

Εκείνο που έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στην εμφάνιση της νύφης αλλά λίγοι έδωσαν σημασία ήταν η υπέροχη πλάτη του νυφικού.

Δείτε το βίντεο με τις λεπτομέρειες στο νυφικό της Τόνιας Σωτηροπούλου!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved