Η Ιωάννα Παλιοσπύρου στην Εβδομάδα Μόδας (photos)
G-Fashion

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου στην Εβδομάδα Μόδας (photos)

H Ιωάννα Παλιοσπύρου βρέθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο για να παρευρεθεί στην Εβδομάδα Μόδας και φυσικά τράβηξε όλα τα φλας πάνω της. 

Η Ιωάννα που πέρασε τόσο δύσκολα τον τελευταίο καιρό και μόλις πριν από λίγες μέρες άκουσε την ποινή για τη γυναίκα που έμελλε να της αλλάξει για πάντα τη ζωή, έκανε για πρώτη φορά μετά την περιπέτειά της έξοδο και μάλιστα βρέθηκε σε fashion show που έγινε στο πλαίσιο της Εβδομάδας μόδας. Πρόκειται για το Fashion Show του Τάσου Μητρόπουλου που ήθελε να παρακολουθήσει από τις πρώτες θέσεις των καθισμάτων.

Η νεαρή κοπέλα η οποία στις 20 Μαΐου του 2020 δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι και συγκλόνισε το πανελλήνιο με τον Γολγοθά που ανέβηκε και συνεχίζει να ανεβαίνει προκειμένου να αποκατασταθούν όλες οι βλάβες που της προκλήθηκαν από το οξύ, εμφανίστηκε στην εκδήλωση με μία υπέροχη ολόσωμη μαύρη αμπιγιέ φόρμα που τόνιζε τις υπέροχες καμπύλες της ενώ είχε απαλλαγεί από τα καπέλα με τα οποία την είχαμε συνηθίσει κατά τις εμφανίσεις της στο δικαστήριο όσο καιρό εκδικαζόταν η υπόθεση.

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει από το πλευρό της η Αννίτα Ναθαναήλ με την οποία η Ιωάννα φωτογραφήθηκε αγκαλιά, αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά πόσο καλές φίλες έχουν γίνει.

Δείτε παρακάτω βίντεο από την εμφάνιση της Ιωάννας Παλιοσπύρου:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved