Αυτά είναι τα κορυφαία υποδήματα της σεζόν σύμφωνα με τις προτιμήσεις των αγαπημένων μας celebrities
G-Fashion

Αυτά είναι τα κορυφαία υποδήματα της σεζόν σύμφωνα με τις προτιμήσεις των αγαπημένων μας celebrities

Για τις περισσότερες από εμάς, η εύρεση του ιδανικού παπουτσιού, ενός σχεδίου που θα μας συντροφεύει από το πρωί έως το βράδυ, μέχρι τα τέλη του χειμώνα, δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση.

Διότι χρειάζεται να είναι ένα άνετο υπόδημα, το οποίο θα ανταποκρίνεται σε κάθε περίσταση και θα ταιριάζει με τα περισσότερα από τα fashion items που υπάρχουν ήδη στην γκαρνταρόμπα μας. Ωστόσο, ακόμη και όταν αποφασίζουμε να προχωρήσουμε στην αγορά ενός παπουτσιού, πόσο σίγουρες είμαστε ότι θα κάνουμε την καλύτερη επιλογή;

Είναι σημαντικό να θυμόμαστε πως τα υποδήματα που προσθέτουμε στην παπουτσοθήκη μας για τη φθινοπωρινή και τη χειμερινή σεζόν, αποτελούν επενδύσεις για το στυλ μας. Συνεπώς, καλό θα ήταν να μην βασιζόμαστε μόνο στα trends που κυριαρχούν στον χώρο της μόδας, αλλά να εστιάζουμε επίσης στη διαχρονικότητα και τη λειτουργικότητα ενός σχεδίου, δύο χαρακτηριστικά που διαμορφώνουν και τη νέα συλλογή της Adam’s Shoes.

Σε κάθε περίπτωση, αν θέλουμε να πάρουμε ιδέες πριν προχωρήσουμε στην επόμενη αγορά μας, έχουμε κάθε λόγο να αντλήσουμε λίγη έμπνευση από το στυλ των αγαπημένων μας celebrities.

Τι κι αν δεν διαθέτουμε το υψηλό budget της Dakota Johnson, της Bella Hadid και της Victoria Beckham; Μπορούμε να αντλήσουμε έμπνευση από τις εμφανίσεις τους και να αναζητήσουμε στη νέα συλλογή της αγαπημένης μας εταιρείας παπουτσιών Adam’s Shoes, το μοντέρνο υπόδημα που θα μας βοηθήσει να δείχνουμε το ίδιο στυλάτες και λαμπερές με τις αγαπημένες μας celebrities.

H Bella Hadid μας συστήνει τα biker boots για τις καθημερινές μας εμφανίσεις

Κάθε εμφάνιση της Bella Hadid στους δρόμους της Νέας Υόρκης είναι ένα στυλιστικό… έπος και υπάρχουν αναρίθμητες φωτογραφίες, οι οποίες το επιβεβαιώνουν. Ωστόσο, αν κάποιος παρατηρήσει λίγο καλύτερα τις φωτογραφίες που έχουν αναρτηθεί στο διαδίκτυο, θα διαπιστώσει ότι οι περισσότερες από αυτές τις εικόνες, έχουν ένα κοινό σημείο: Τα στυλάτα biker boots της Bella. Φυσικά, σε κάθε εμφάνιση φοράει και από ένα διαφορετικό σχέδιο, ενώ το χρώμα που προτιμά είναι το μαύρο.

Αν θέλουμε, λοιπόν, να αντιγράψουμε το στυλ της, με τον δικό μας μοναδικό τρόπο, μπορούμε να επενδύσουμε σε ένα μονόχρωμο ή δίχρωμο ζευγάρι biker boots, το οποίο θα διαθέτει φερμουάρ ή λάστιχο, ενώ θα είναι φτιαγμένο από δέρμα ή λουστρίνι, ώστε να μπορεί να μας συντροφεύει σε μία πρωινή, αλλά και σε μία βραδινή εμφάνιση.

Η Dakota Johnson μας παρακινεί να ενδώσουμε στην ανεπανάληπτη άνεση των loafers

Η ηθοποιός Dakota Johnson είναι μία γυναίκα που θαυμάζουμε πολύ για τις στυλιστικές της επιλογές, καθώς μας έχει χαρίσει ιδιαίτερες εμφανίσεις στο παρελθόν, οι οποίες σκιαγραφούν την έννοια της κομψότητας. Ακόμη και όταν βολτάρει ατημέλητη στους δρόμους του Μαλιμπού, με τους φωτογράφους να την καταδιώκουν, δεν παραλείπει να εντάσσει στις εμφανίσεις της τα key-items που ξέρει ότι θα της εξασφαλίσουν μία καλή λήψη.

Ένα από αυτά είναι και τα loafers, το άνετο, κομψό και κλασικό σχέδιο παπουτσιού, το οποίο αξίζει μία θέση στην παπουτσοθήκη μας. Μία σύντομη αναζήτηση στο διαδίκτυο, μας αποκαλύπτει τους δεκάδες πιθανούς συνδυασμούς που έχει δημιουργήσει η Dakota Johnson, ενώ μπορούμε να τους τολμήσουμε και εμείς, επενδύοντας σε ένα ζευγάρι loafers ή μοκασίνια, από κροκό δέρμα ή λουστρίνι, τα οποία θα βρούμε στη νέα, μοναδική συλλογή της Adam’s Shoes.

Η Victoria Beckham μας θυμίζει τη διαχρονικότητα που χαρακτηρίζει τα δερμάτινα μποτίνια

Μπορεί οι εποχές να αλλάζουν και οι τάσεις της μόδας να παρέρχονται όμως, το ανυπέρβλητο, διαχρονικό στυλ της Victoria Beckham είναι παντός καιρού. Ακριβώς για αυτό, τα υποδήματα που επιλέγει είναι αυτά που θα μας βοηθήσουν να κάνουμε μία διαχρονική επένδυση για την παπουτσοθήκη μας, μία επιλογή που σίγουρα θα φοράμε για πολλούς ακόμη χειμώνες. Τι καλύτερο, λοιπόν, από ένα ζευγάρι μονόχρωμα, δερμάτινα μποτίνια, το οποίο είναι άνετο, κομψό και μας δίνει τη δυνατότητα να «ξεκλειδώσουμε» πρωινά και βραδινά outfit;

Για παράδειγμα, ένα μαύρο δερμάτινο μποτίνι με χοντρή, τρακτερωτή σόλα, ένα κλασικό σχέδιο με λεπτή μύτη και λεπτό τακούνι, ένα ankle boot με χοντρό τακούνι, είναι μόνο μερικές από τις προσθήκες που θα αναβαθμίσουν την παπουτσοθήκη μας, θα «απογειώσουν» τα βήματά μας και θα μας χαρίσουν λίγη από τη λάμψη και τη φινέτσα της αγαπημένης μας… Posh Spice!

Αν θέλουμε, λοιπόν, να χαρούμε κάθε στιγμή του φετινού χειμώνα, αυτό που χρειαζόμαστε είναι ένα ζευγάρι ευκολοφόρετα παπούτσια, το οποίο θα μας χαρίζει καθημερινά άνεση και αυτοπεποίθηση, ενώ θα φέρει και έναν «αέρα» ανανέωσης στις εμφανίσεις μας.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε για να το ανακαλύψουμε, είναι να αναζητήσουμε τη νέα κολεξιόν της Adam’s Shoes, της εταιρείας που δεν σταματά να μας εκπλήσσει με τις μοναδικές της προτάσεις.

Ακολουθήστε την Adam’s Shoes στο Facebook ή το Instagram και μπείτε στο www.adamsshoes.gr για ακόμη πιο πολλές ιδέες και προτάσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες:
Θεσσαλονίκη, 2310 682222
Αθήνα, 210 9024435

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved