Πες μας τι θα κάνεις φέτος τον χειμώνα και θα σου δείξουμε τα ιδανικά παπούτσια για κάθε περίσταση
G-Fashion

Πες μας τι θα κάνεις φέτος τον χειμώνα και θα σου δείξουμε τα ιδανικά παπούτσια για κάθε περίσταση

Διανύουμε τον τελευταίο μήνα του φετινού φθινοπώρου και όπως είναι λογικό, η προσοχή σου έχει στραφεί απόλυτα στο στυλ σου.

Καθώς η θερμοκρασία πέφτει μέρα με τη μέρα, ξέρεις ότι έχει έρθει η ώρα να προετοιμαστείς για τους επόμενους μήνες και να εμπλουτίσεις την παπουτσοθήκη σου με τις προσθήκες που θα σου επιτρέπουν να παραμένεις στυλάτη, σε κάθε σου χειμερινή εμφάνιση.

Ακριβώς επειδή γνωρίζεις τον καθοριστικό ρόλο που παίζει το υπόδημα στα σύνολά σου, αφού είναι το item που μπορεί να αναδείξει ή να καταστρέψει ένα σύνολο, θέλεις να ανακαλύψεις τα σχέδια που θα είναι άνετα, κομψά και ευκολοφόρετα, ώστε να σε συντροφεύουν από νωρίς το πρωί, μέχρι αργά το βράδυ.

Ωστόσο, επειδή κάθε περίσταση επιβάλλει και ένα διαφορετικό dress code, είναι σημαντικό να επενδύσεις σε κάποια συγκεκριμένα κομμάτια από τη νέα, updated συλλογή της Adam’s Shoes, τα οποία θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες της καθημερινότητάς σου.

Παρακάτω, λοιπόν, έχουμε συγκεντρώσει έναν χρήσιμο οδηγό, μέσα από τον οποίο μπορείς να ανακαλύψεις ποιο είναι το παπούτσι που θα σε συντροφεύει σε κάθε περίσταση, δηλαδή τα πρωινά που βρίσκεσαι στο γραφείο, τα απογεύματα που κάνεις βόλτες και window shopping με τις φίλες σου, καθώς και τις βραδινές, ρομαντικές εξόδους που απολαμβάνεις με τον σύντροφό σου.

Άνετα loafers και μοκασίνια που θα αναδείξουν τις office εμφανίσεις σου

Τις ώρες που βρίσκεσαι στο γραφείο θέλεις να νιώθεις άνετη, σίγουρη, γεμάτη αυτοπεποίθηση και ο μόνος τρόπος για να τα καταφέρεις, είναι να παραμείνεις πιστή στο προσωπικό σου στυλ, επιλέγοντας ρούχα που σε εκφράζουν απόλυτα, αλλά συγχρόνως ταιριάζουν με τις απαιτήσεις ενός αυστηρού office look. Τα αέρινα πουκάμισα, τα maxi, μονόχρωμα ή εμπριμέ φορέματα και τα cigarette παντελόνια είναι μόνο μερικά από τα ρούχα που αποτελούν την «πανοπλία» σου στο γραφείο, ενώ μπορείς να τα συνδυάζεις με ένα κομψό ζευγάρι loafers ή ένα ζευγάρι μοκασίνια, που θα «αγκαλιάζει» με άνεση τα βήματά σου.

Στη νέα συλλογή της Adam’s Shoes μπορείς να βρεις πρωτότυπα σχέδια, στολισμένα με αλυσίδες ή λαμπερές αγκράφες, τα οποία είναι κατασκευασμένα από κροκό δέρμα ή λουστρίνι και διαθέτουν κλασικές αποχρώσεις, όπως το βυσσινί, το μαύρο και το ταμπά, οι οποίες μπορούν να ταιριάξουν με όλα τα σύνολά σου.

Τα παπούτσια που θα σε συντροφεύουν στις απογευματινές βόλτες με τις φίλες σου

Τα απογεύματα που σε βρίσκουν να βολτάρεις παρέα με τις φίλες σου στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, χαζεύοντας βιτρίνες, πίνοντας καφέ και συζητώντας ασταμάτητα για τα θέματα που σας απασχολούν, είναι αναμφίβολα από τις πιο απολαυστικές στιγμές της εβδομάδας.

Αν θέλεις, λοιπόν, να συνεχίσεις να απολαμβάνεις αυτήν την καθιερωμένη «ιεροτελεστία» με τις φίλες σου, καλό θα ήταν να επενδύσεις σε flat σχέδια παπουτσιών, τα οποία μπορεί να μην έχουν τακούνι, όμως προσφέρουν… πόντους στυλ στις εμφανίσεις σου.

Για παράδειγμα, ένα ζευγάρι biker boots σε λευκό ή μαύρο χρώμα, είναι μία εξαιρετική επιλογή, καθώς μπορείς να το συνδυάσεις με τα τζιν, τις φούστες ή τα φορέματα σου, προσθέτοντας μία πιο… grunge και εναλλακτική πινελιά στις εμφανίσεις σου. Διαφορετικά, μπορείς να επενδύσεις σε μία athleisure πρόταση, φορώντας ένα άνετο, μονόχρωμο sock sneaker ή ένα κλασικό αθλητικό παπούτσι, το οποίο ταιριάζει με κάθε σύνολο.

Κομψές επιλογές από δερμάτινα μποτίνια που θα αναβαθμίσουν τα βραδινά σου look

Οι βραδινές έξοδοι με τον σύντροφό σου είναι για εσένα μία αφορμή να πειραματίζεσαι με τα items που υπάρχουν στην γκαρνταρόμπα σου, δημιουργώντας πρωτότυπα και εντυπωσιακά look που φέρνουν στην επιφάνεια την πιο stylish πλευρά σου. Ωστόσο, για να μπορέσεις να γίνεις λίγο πιο τολμηρή και δημιουργική με το πάνω μέρος του outfit, χρειάζεσαι ένα διαχρονικό, απλό αλλά μοντέρνο παπούτσι, το οποίο θα φέρνει μία ισορροπία στην εικόνα σου.

Τι καλύτερο, λοιπόν, από ένα μονόχρωμο δερμάτινο μποτίνι, δηλαδή μία safe και κλασική επιλογή παπουτσιού, η οποία ξέρεις πως θα σε συντροφεύει και τον επόμενο χειμώνα; Να ξέρεις ότι ρίχνοντας μία ματιά στη νέα συλλογή της Adam’s Shoes, θα έχεις την ευκαιρία να επιλέξεις ανάμεσα από μία «πλούσια» γκάμα υποδημάτων, το δερμάτινο μποτίνι που ταιριάζει απόλυτα στο στυλ σου. Με χοντρό ή λεπτό τακούνι, με τρακτερωτή ή με κανονική σόλα, με τετράγωνη, μυτερή ή στρογγυλή μύτη, όποιο σχέδιο και αν επιλέξεις, θα έχεις κάνει μία επιλογή που θα σε βοηθήσει να εξελίξεις το στυλ σου.

Αν ψάχνεις, λοιπόν, μοναδικές προτάσεις παπουτσιών στην καλύτερη ποιότητα, να ξέρεις ότι στη νέα συλλογή της Adam’s Shoes θα βρεις ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι. Μοντέρνα biker boots, boho μποτάκια, δερμάτινα μποτίνια, στυλάτα sneakers και κομψά loafers, είναι μόνο μερικά από τα σχέδια που θα «αγκαλιάσουν» με στυλ και άνεση τα βήματά σου.

Ακολουθήστε την Adam’s Shoes στο Facebook ή το Instagram και μπείτε στο www.adamsshoes.gr για ακόμη περισσότερες ιδέες και προτάσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες:
Θεσσαλονίκη, 2310 682222

Αθήνα, 210 9024435

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved