Οι 10 + 2 κακοντυμένες κυρίες της χρονιάς που πέρασε!
G-Fashion

Οι 10 + 2 κακοντυμένες κυρίες της χρονιάς που πέρασε!

Κατά τη διάρκεια του 2021, συναντήσαμε πολλές κυρίες της εγχώριας showbiz να σετάρουν τα outfit τους, με όχι και τόσο πετυχημένο τρόπο αν και είχαν προσπαθήσει για το ακριβώς αντίθετο.

Ήταν για όλους μας μια χρονιά αρκετά περίεργη, με τις μετακινήσεις μας να έχουν περιοριστεί στις πιο απαραίτητες και τα events που πραγματοποιήθηκαν να ήταν λιγότερα από προηγούμενες χρονιές και με μέτρα προστασίας για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Πολλές ήταν οι επώνυμες κυρίες, που προσπάθησαν με τα ρούχα τους να μας δώσουν μια νότα αισιοδοξίας και χαράς, με επιλογές ωστόσο, που έφεραν το αντίθετο αποτέλεσμα.

Πιο συγκεκριμένα, αν και οι Ελληνίδες celebrities προσπαθούν πάντα να έχουν ένα κομψό στυλ, που να κολακεύει τις γραμμές του σώματός τους, πολλές ήταν εκείνες, που δυστυχώς δεν τα κατάφεραν και μπήκαν στην κατηγγορία των κακοντυμένων.

Είδαμε πολλά outfit καθόλου μοντέρνα, χρωματικούς συνδυασμούς, που δεν «έδεναν» καθόλου μεταξύ τους, αλλά και προτάσεις, οι οποίες δεν είχαν καθόλου χαρακτήρα.

Μπορεί οι celebrities να προσπαθούν να δείχνουν πάντα όμορφες, ωστόσο δεν μπορούμε να τις «καταδικάσουμε» και από μια όχι και τόσο καλή εμφάνισή τους. Άλλωστε, δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε ζηλέψει το στυλ τους στο παρελθόν, θέλοντας να «κλέψουμε» πολλά από τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας τους.

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες, με τις πιο κακοντυμένες στιγμές των Ελληνίδων celebrities για φέτος:

Διαβάστε επίσης:

Οι επώνυμες πάνε θέατρο και οι εμφανίσεις τους είναι αξεπέραστες – Δες πώς θα τις αντιγράψεις

Ελευθερία Ελευθερίου: Η συμμετοχή στο Survivor και η στιγμή που έκλεψε φαγητό από τα σκουπίδια!

Ιωάννα Τούνη - Δημήτρης Αλεξάνδρου: Παντρεύονται και περιμένουν παιδί; Οι μπηχτές στη Super Κατερίνα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved