Έτσι καλωσόρισαν οι επώνυμες Ελληνίδες την Άνοιξη! Με στιλ και σύνολα που θα ζηλέψεις
G-Fashion

Έτσι καλωσόρισαν οι επώνυμες Ελληνίδες την Άνοιξη! Με στιλ και σύνολα που θα ζηλέψεις

Άνοιξη: Όλοι ξέρουμε ότι η άνοιξη αποτελεί μία περίοδο μετάβασης από τα χειμωνιάτικα στα πιο ανάλαφρα ρούχα.  

Γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο, προσαρμόζουμε το lοοκ μας ανάλογα με τον καιρό «παίζοντας» με τα outfits μας. Ωστόσο, φυσικά και υπάρχουν κάποια κομμάτια που μπορείς να ενσωματώσεις στο στυλ σου ανεξαρτήτως θερμοκρασίας και που θεωρούνται must για να τραβήξεις πάνω σου όλα τα βλέμματα!

Πάρε ιδέες από το στιλ των επωνύμων

Η Ζέτα Μακρυπούλια επιλέγει να κάνει την είσοδο της στην άνοιξη με ένα baggy τζιν μπουφάν, το οποίο την άνοιξη είναι top, καθώς είναι μεν ανάλαφρο, αλλά και σε ζεσταίνει σε περίπτωση που σηκώσει ανοιξιάτικο αεράκι!

H Σταματίνα Τσιμτσιλή κάνει την εμφάνιση της με ένα old time classic mini φόρεμα που είναι ό, τι πρέπει για πρωινές βόλτες και συνδυάζεται με όλων των ειδών τα παπούτσια. Άλλωστε, η αδυναμία της για το floral print και συγκεκριμένα για τα φορέματα με αυτό το μοτίβο είναι γνωστή

Η Φαιή Σκoρδά υιοθετεί ένα πιο sexy lοοκ, με ένα φόρεμα με άνοιγμα στο πλάι, το οποίο μπορεί να φορεθεί και το καλοκαίρι. Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 ακολουθεί το λουλουδένιο μοτίβο της άνοιξης με δυο μοναδικούς τρόπους, το φλοράλ που γνωρίσαμε πίσω στη δεκαετία του '60, αλλά πιο εκσυγχρονισμένο.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μας δείχνει την sporty πλευρά της, ντυμένη στα ροζ και στο καρό, το οποίο αυτούς τους μήνες φοριέται πολύ. Πρόκειται για την τάση του sporty chic , με φορέματα αέρινα ή κοντά συνδυασμένα με αθλητικά παπούτσια, μπλούζα του μπάσκετ φορεμένη σαν φόρεμα, αθλητικά παπούτσια να ψηλώνουν και να έχουν τακούνι ή πλατφόρμα, κοστούμια συνδυασμένα με μαγιό ή με αθλητικά παπούτσια.

Το στυλ της Κατερίνας Γερονικολού είναι με το ένα πόδι στην άνοιξη και το άλλο στο χειμώνα, καθώς δεν εγκαταλείπει τα χειμερινά υφάσματα, ωστόσο προσδίδει μια ανοιξιάτικη νότα με το ροζ χρώμα και στην επιλογή του μίνι. Οι ανοιξιάτικες τάσεις της σεζόν κηρύττουν το ροζ ως το απόλυτο χρώμα της άνοιξης. Αυτό είναι κάτι που έχει γίνει ήδη γνωστό στην κοινότητα των fashion influencers οι οποίες έχουν ήδη αρχίσει να συμπεριλαμβάνουν το ροζ στις ανοιξιάτικες εμφανίσεις τους.

Η Ελένη Χατζίδου προσαρμόζεται στα ανοιξιάτικα δεδομένα, φορώντας ένα ανοιχτό πράσινο κολλητό μίνι φόρεμα. Από τα χρώματα που έχουν μια μόνιμη θέση στις πασαρέλες των μεγάλων οίκων τα τελευταία χρόνια, είναι το πράσινο. Από την απαλή απόχρωση της μέντας μέχρι το σμαραγδί, όλες οι αποχρώσεις είναι ευπρόσδεκτες, όχι μόνο σε πρωινές εμφανίσεις αλλά και σε βραδινές.

Η Νικολέτα Ράλλη είναι φουλ μέσα στην άνοιξη με το αέρινο φλοράλ μίνι φόρεμα που έχει επιλέξει. Πάντως, το δικό της ανήκει στην κατηγορία εκείνων που μπορούν να δείχνουν πιο μοντέρνα και κομψά, αποπνέοντας σαφώς ρομαντισμό και μια δροσερή διάθεση. Αυτό φυσικά ισχύει ανάλογα με την ισορροπία των χρωμάτων και το μέγεθος των λουλουδιών.

Πηγή Εγώ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved