Μοδάτες τσάντες - Ποιες να διαλέξω για τη δουλειά ή τη βραδινή έξοδο
G-Fashion

Μοδάτες τσάντες - Ποιες να διαλέξω για τη δουλειά ή τη βραδινή έξοδο

Η τσάντα αποτελεί ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε γυναίκα, σε κάθε περίσταση της ημέρας. Φυσικά πρόκειται για ένα κομμάτι που προσδίδει στυλ και πρεστίζ σε ένα γυναικείο σύνολο, όμως δεν μπορούμε να παραβλέψουμε και τις πρακτικές χρήσεις της. Πάντα, βεβαίως, με βάση το σκοπό που την προορίζουμε.

Είναι δεδομένο ότι άλλη τσάντα θα χρειαστούμε για μία βραδινή έξοδο σε ένα κλαμπ και άλλη σε μία βόλτα στην παραλία, στη δουλειά ή σε κάποιο ταξίδι.

Για τη δουλειά

Οι γυναικείες τσάντες εργασίας πρέπει να είναι στιβαρές (για να μεταφέρουν όλα εκείνα τα σημαντικά πράγματα όπως το φορητό υπολογιστή, χαρτικά και έγγραφα), αλλά πρέπει επίσης να είναι μοντέρνες και στυλάτες. Ένα σακίδιο πλάτης που πήρατε μαζί σας ένα σαββατοκύριακο πριν από μερικά χρόνια δεν θα είναι αρκετό, ούτε η καθημερινή τσάντα σας ή η χαριτωμένη μίνι τσάντα σας για τα κλαμπ. Χρειάζεστε κάτι πρακτικό, αλλά χωρίς να πρέπει να φτάσετε σε σημείο να κυκλοφορείτε με… χαρτοφύλακα. Σε ότι αφορά τις μάρκες, εξαιρετικές επιλογές έχουν τόσο οι πιο οικονομικές εταιρείες, όσο και οι πιο κομψές και δημοφιλείς μάρκες τύπου Guess ή LIU JO, αρκεί να κάνετε σωστή έρευνα αγοράς.

Ιδανικά, μπορείτε να εστιάσετε σε μία τσάντα με χωρισμένο εσωτερικό, έτσι ώστε να μπορείτε γρήγορα να βρείτε και να ταξινομήσετε τα πράγματα μέσα στην τσάντα και να είναι όλα πιο ασφαλή στις συχνές μετακινήσεις σας. Πέρα από τις αρκετές τσέπες, η τσάντα θα πρέπει επίσης να ταιριάζει στο ντύσιμό σας, οπότε προτιμήστε κάτι κομψό που θα συμπληρώσει το παλτό, το σακάκι, το ψηλόμεσο παντελόνι και τις γόβες σας.

Για τη βραδινή έξοδο

Η βραδινή τσάντα αποτελεί μία κατηγορία της μόδας από μόνη της. Πρόκειται για μία αρκετά μικρή τσάντα που επιλέγεται κατά κύριο λόγο σε επίσημες περιστάσεις. Για να αναδείξετε την πολυτέλεια, καλό είναι να επιλέξετε μία τσάντα επιπέδου LIU JO, κατασκευασμένη από κομψά, πολυτελή υφάσματα ή με περίτεχνες χάντρες ή άλλα διακοσμητικά. Μια βραδινή τσάντα είναι γενικά μικρότερη από μια κανονικού μεγέθους, με λίγες εξαιρέσεις, και γενικά έχει σαν στόχο να είναι αρκετά πιο πιο λαμπερή και φανταχτερή από τη συνηθισμένη καθημερινή σας.

Προφανώς, η προσωπική προτίμηση θα σας υπαγορεύσει ποιες τσάντες θα επιλέξετε να αγοράσετε και να συνοδεύσετε στις βραδινές σας εξόδους. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν κομψές τσάντες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο τις βραδινές ώρες, όσο και κατά τη διάρκεια της ημέρες. Καλό θα ήταν, ωστόσο, να έχετε κάποιες τσάντες αποκλειστικά για τις εξόδους σας. Αυτές μπορείτε να τις συνδυάζετε με συγκεκριμένα σύνολα.

Οι βραδινές τσάντες κυκλοφορούν σε όλα τα σχήματα και μεγέθη. Ωστόσο, είτε η βραδινή σας τσάντα είναι μια θήκη, ένας φάκελος ή ακόμα και ένα… γιγάντιο ζευγάρι χείλη, θα υπάρχει κάποιο σύνολο που θα δένει αρμονικά και θα αναβαθμίζει την εμφάνισή σας. Οπωσδήποτε, επιλέξτε κάτι που να χωράει τα κλειδιά, το κινητό και τα χρήματα ή τις κάρτες σας, ενώ παράλληλα δεν σας προκαλεί πρακτικές δυσκολίες με τα υπόλοιπα ενδύματά σας. Χαρακτηριστικές σε αυτή την κατηγορία είναι οι τσάντες της LIU JO. Το πιο βασικό, βεβαίως, αφού πρόκειται για βραδινή έξοδο, είναι φυσικά να επενδύσετε στο αισθητικό κομμάτι της τσάντας για να είστε πραγματικά εντυπωσιακές.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved