Πες μας σε ποιον τύπο bride-to-be ανήκεις, για να βρούμε μαζί το ιδανικό νυφικό για τον γάμο σου!
G-Fashion

Πες μας σε ποιον τύπο bride-to-be ανήκεις, για να βρούμε μαζί το ιδανικό νυφικό για τον γάμο σου!

Αλήθεια, όταν πήρες τη μεγάλη απόφαση να απαντήσεις θετικά στην πρόταση γάμου του αγαπημένου σου, ποια ήταν η αμέσως επόμενη σκέψη που έκανες; Είμαι σίγουρη πως το δεύτερο πράγμα που πέρασε από το μυαλό σου, ήταν η ερώτηση «τι νυφικό θα φορέσω». 

Διότι κακά τα ψέματα, η δεύτερη μεγαλύτερη χαρά κάθε νύφης τη μέρα του γάμου της, πέρα από το γεγονός πως παντρεύεται τον καλό της, είναι το φόρεμα που την «αγκαλιάζει». Η υφή του υφάσματος, η απόχρωση και το σχέδιο που διάλεξε, είναι οι λεπτομέρειες που την κάνουν να νιώθει πως η ζωή της έχει γίνει ταινία!

O χρόνος για τη μέρα του γάμου σου μετράει αντίστροφα, για αυτό καλό είναι, αντί να αποθηκεύεις φωτογραφίες κοινότυπων νυφικών στο smartphone σου, να φωτογραφίζεις βιτρίνες και έπειτα, να ζητάς τη γνώμη της κολλητής, της συναδέλφου, της μητέρας ή της αδερφής σου για την τελική επιλογή, να εστιάσεις κάπου αλλού την αναζήτησή σου, δηλαδή στην προσωπικότητά σου. Διότι δεν θέλεις μία τόσο σημαντική μέρα να φορέσεις ένα τυχαίο λευκό φόρεμα, αλλά χρειάζεσαι ένα signature νυφικό, που θα είναι τόσο μοναδικό, όσο η προσωπικότητα και το αδάμαστο πνεύμα σου.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved