Η Μαρία Μενούνος παρουσίασε το Red Carpet στα WWE Hall of Fame με σέξι δημιουργία Celia Kritharioti
G-Fashion

Η Μαρία Μενούνος παρουσίασε το Red Carpet στα WWE Hall of Fame με σέξι δημιουργία Celia Kritharioti

Λαμπερή και όμορφη όσο ποτέ, λίγες ημέρες μετά την εντυπωσιακή custom made εμφάνισή της στην 94η τελετή των Oscars, η Μαρία Μενούνος μαγνήτισε τα βλέμματα, για ακόμη μια φορά με δημιουργία της αγαπημένης της σχεδιάστριας Celia Kritharioti.

Η ελληνικής καταγωγής δημοσιογράφος και ηθοποιός παρουσίασε το “WWE Hall of Fame Red Carpet pre-show” για το 35ο ετήσιο event του WORLD WRESTLING ENTERTAINMENT “Wrestlemania”, φορώντας ίσως το πιο σέξι φόρεμα από την συλλογή Celia Kritharioti. Μια sexy δημιουργία σε έντονο ροζ χρωμα με ντραπάρισμα, μια δημιουργία που είχε παρουσιαστεί στα Madwalk λίγο καιρό πριν. Το αποκαλυπτικό φόρεμα σε συνδυασμό με το wet hair look της, δημιούργησαν ένα πραγματικά εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που στο συγκεκριμένο event η παρουσιάστρια φοράει δημιουργία του οίκου Celia Kritharioti, καθώς λίγα χρόνια πριν, το 2019, στο ίδιο event φόρεσε mini φόρεμα με κρύσταλλα Swarovski και χειροποίητα λουλούδια που κεντήθηκαν στο χέρι, καθώς και knee high μπότες με κρύσταλλα Swarovski.

Κορυφαία ονόματα της παγκόσμιας showbiz επιλέγουν δημιουργίες Celia Kritharioti. Beyonce, Kylie Minogue, Jennifer Lopez, Kim & Khloe Kardashian, Rita Ora, Pixie Lott, Hailey Bieber, Leona Lewis, είναι μόνο μερικά από τα ονόματα που έχουν κλέψει τις εντυπώσεις φορώντας δημιουργίες τoυ Οίκου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μας ακολουθήσετε στο Celia Kritharioti ή να μας επισκεφτείτε στο www.celiakritharioti.com.

Celia Kritharioti Couture

O παλαιότερος Οίκος Υψηλής Ραπτικής στην Ελλάδα που από το 1906, δημιουργεί χειροποίητα creations που αποτελούν ύμνο για τη γυναίκα, δίνοντας κίνηση και δυναμισμό στο κάθε της βήμα, κατακτώντας δικαίως μια θέση στον κόσμο της υψηλής ραπτικής.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved