Mediterranean Cosmos: Προτάσεις ξεχωριστών πασχαλινών δώρων για το βαφτιστήρι σου
G-Fashion

Mediterranean Cosmos: Προτάσεις ξεχωριστών πασχαλινών δώρων για το βαφτιστήρι σου

Καθώς οι μέρες για το Πάσχα μετρούν αντίστροφα, μία είναι η ερώτηση που κάνεις ξανά και ξανά στον εαυτό σου: Τι θα περιέχει το γιορτινό πακέτο που θα χαρίσω φέτος στο βαφτιστήρι μου;

Είναι αλήθεια πως η επιλογή των πασχαλινών δώρων είναι μία απόφαση που σε προβληματίζει κάθε χρόνο. Διότι θέλεις το πασχαλινό πακέτο που θα προσφέρεις στο βαφτιστήρι σου να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες του και να είναι ανάλογο της ανυπομονησίας με την οποία το περίμενε.

Τι μπορείς να κάνεις, λοιπόν, ώστε να είσαι σίγουρη πως θα κάνεις τη σωστή επιλογή πασχαλινού δώρου; Κακά τα ψέματα. Δεν υπάρχει κάποιος οδηγός να σε κατευθύνει στο κατάλληλο δώρο, καθώς κανείς δεν ξέρει το βαφτιστήρι σου καλύτερα σου από εσένα. Ωστόσο, υπάρχει ένας shopping προορισμός που σου υπόσχεται πως ό,τι και αν είναι αυτό που θέλεις να χαρίσεις στο βαφτιστήρι σου, θα το βρεις εκεί. Ο λόγος, φυσικά, για το εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos!

Παρακάτω, λοιπόν, έχουμε συγκεντρώσει μερικές προτάσεις δώρων που θα σου χαρίσουν έμπνευση και ιδέες, ώστε να ετοιμάσεις για το βαφτιστήρι σου ένα «πλούσιο» πασχαλινό πακέτο που θα το γεμίσει χαρά.

Για τη βαφτιστήρα σου που είναι μία μικρή, εκκολαπτόμενη fashionista

Μπορεί η βαφτιστήρα σου να είναι μικρή ακόμα όμως, έχει σχηματίσει ήδη άποψη για τα ρούχα που φοράει, ενώ σε κάθε της εμφάνιση φροντίζει να κάνει αισθητό το προσωπικό της στυλ. Ακριβώς για αυτό, καλό θα ήταν να της χαρίσεις ένα δώρο που θα φέρει στην επιφάνεια τη μικρή fashionista που «κρύβει» μέσα της. Για παράδειγμα, μπορείς να την εισάγεις στον μαγικό κόσμο της μόδας, κάνοντάς της δώρο ένα εντυπωσιακό, girly φλοράλ φόρεμα σε Α γραμμή με διακριτικές πιέτες από το κατάστημα DPAM ή ένα 100% βαμβακερό φόρεμα με παραμυθένια, dreamy σχέδια από το κατάστημα Marks & Spencer.

mediteranean2.jpg

Εναλλακτικά, ένα ευκολοφόρετο λευκό φούτερ που φέρει την υπογραφή Polo Ralph Lauren και μπορείς να βρεις στο κατάστημα Attica, είναι μία επιλογή που θα ευχαριστηθεί η βαφτιστήρα σου, αφού θα μπορεί να το φοράει καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Βέβαια, αν θέλεις να της προσφέρεις ένα ρούχο που θα τη συντροφεύει σε πιο επίσημες εμφανίσεις, υπάρχει η κλασική επιλογή ενός έξωμου midi φορέματος, το οποίο με το εντυπωσιακό βολάν του, θα δίνει μία ξεχωριστή «πινελιά» σε κάθε εμφάνιση της βαφτιστήρας σου, ενώ μπορείς να το βρεις στο κατάστημα Energiers.

mediteranean3.jpg

Για το βαφτιστήρι σου που ανυπομονεί για τις μελλοντικές του περιπέτειες

Αν το βαφτιστήρι σου είναι αγόρι, τότε ξέρεις πως είναι λίγο πιο δύσκολη η αναζήτηση του κατάλληλου δώρου. Παρόλα αυτά, υπάρχουν κάποιες επιλογές που είναι βέβαιο πως θα ενθουσιάσουν τον μικρό παραλήπτη του πασχαλινού πακέτου σου. Μία από αυτές είναι το μοντέρνο σετ ρούχων που περιλαμβάνει μία μπλούζα με μία statement στάμπα από το κατάστημα της Bodytalk, το οποίο θα τον συντροφεύει στις καλοκαιρινές του βόλτες. Να είσαι σίγουρη πως είναι το ιδανικό δώρο για ένα αγόρι που θέλει να απολαμβάνει με άνεση και απόλυτη ελευθερία κινήσεων την κάθε στιγμή. Εναλλακτικά, μπορείς πάντα να του χαρίσεις ένα παιδικό ρολόι από το κατάστημα MrGadget, το οποίο διαθέτει οθόνη αφής και θα του δίνει τη δυνατότητα να καλεί δύο αριθμούς έκτακτης ανάγκης ή δέκα αριθμούς από τον τηλεφωνικό κατάλογο. Πρόκειται για ένα τέλειο δώρο, όχι μόνο για το βαφτιστήρι, αλλά και για τους γονείς του.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved