Το online beauty shopping «μυρίζει» μαμά
G-Fashion

Το online beauty shopping «μυρίζει» μαμά

Η beauty editor Μαρία Ροδίτη μοιράζεται με τη μητέρα της τη χαρά του να αγοράζεις τα αγαπημένα σου προϊόντα online και της μαθαίνει να το κάνει μόνη της πανεύκολα και με ασφάλεια, στο πιο hot beauty e-shop.

Το shopping ήταν πάντα υπόθεση δική μου και… της μαμάς μου. Όσο περίεργο κι αν σου φαίνεται, όσες φορές κι αν είχα δοκιμάσει να πάω για ψώνια με τις κολλητές μου δεν το απολάμβανα. Είχαμε διαφορετικά γούστα και διαφορετικό τρόπο σκέψης όταν ξεχυνόμασταν στα καταστήματα. Ειδικά όταν έπρεπε να ψωνίσουμε προϊόντα μακιγιάζ και skincare.

«Σύμμαχός» μου, λοιπόν, στην κάθε διαφορετική εμπειρία beauty shopping ήταν πάντα η μαμά μου. Ήξερε πάντα τι χρώμα κραγιόν αναζητώ και τι έχει τελειώσει από το νεσεσέρ μου πριν ακόμα της το πω. Η μία συμπλήρωνε την άλλη στο shopping καλλυντικών, αλλά όχι μόνο.

image002.jpg

Κάθε φορά που κανονίζαμε να πάμε για beauty shopping, ακολουθούσε και ένας καφές μαζί της. Ήταν η δική μας έξοδος για να κάνουμε το κους-κους μας, αλλά και να ευχαριστηθούμε παρέα το shopping καλλυντικών. Όλα αυτά, για να καταλάβεις, γίνονταν αρκετό καιρό πριν και προ πανδημίας, όταν δεν είχα τόσες ευθύνες στη δουλειά κι όταν ήμουν πιο ανέμελη (αχ ναι, υπήρχε κι αυτή η εποχή). Ήξερα πως όποτε κι αν σηκώσω το τηλέφωνο στην άλλη άκρη της γραμμής θα είναι η μαμά μου και θα μου πει αμέσως το μεγάλο «ναι» στην πρόταση για beauty shopping.

Όταν, όμως, κάνεις καθημερινά το Άλιμος-Κηφισιά, όταν ξοδεύεις 3 ώρες από τη ζωή σου στην κίνηση, όταν ο όγκος δουλειάς αυξάνεται και οι ευθύνες γίνονται ολοένα και περισσότερες, πού χρόνος για τη μαμά και τα ψώνια μαζί της; Κάπως έτσι έγιναν τα πράγματα το τελευταίο διάστημα με αποτέλεσμα να ψάχνω και να μη βρίσκω 2 ώρες να αφιερώσω στη μητέρα μου και στην αγαπημένη μας δραστηριότητα.

image003.jpg

Κάπου εδώ, όμως, ήρθε για καλή μου τύχη το Scarletbeauty.gr να μου θυμίσει ότι και μπορώ να βρω ποιοτικά προϊόντα ομορφιάς σε καλές τιμές, αλλά και να κάνω τα ψώνια μου γρήγορα και εύκολα. Με το που έκανα τις αγορές, λοιπόν, για πρώτη φορά στο Scarlet Beauty σκέφτηκα αμέσως τη μαμά μου. Σκέφτηκα ότι αυτήν τη μισή ώρα που πετάγομαι να τη δω και να μου φτιάξει το καφεδάκι μου, μπορούμε να θυμηθούμε τα παλιά, αλλά… από την άνεση του καναπέ μας κάνοντας online shopping στο Scarletbeauty.gr. Κι έτσι έγινε!

image004.png

Είπα στη μαμά την ιδέα μου τηλεφωνικά, με συνοπτικές διαδικασίες βρέθηκα στο σπίτι της και… βρήκα την ίδια να περιμένει με ανυπομονησία να της δείξω πώς θα περιηγηθεί στον απόλυτο beauty προορισμό. Σε αυτό το σημείο να σου πω ότι η μητέρα μου δεν είχε και πολλή επαφή με τον κόσμο του διαδικτύου, οπότε δεν ήθελα να τη βάλω με την πρώτη στα βαθιά. Και το Scarletbeauty.gr μου πρόσφερε ακριβώς αυτά που ζητούσα.

image006.jpg

Της εξήγησα, λοιπόν, πόσο εύκολο είναι να περιηγηθεί στο website της Scarlet Beauty, πόσο απλό είναι να βάλει στο καλάθι της τα προϊόντα που θέλει να αγοράσει, αλλά και πόσο ασφαλές είναι να δώσει τα προσωπικά της στοιχεία, ώστε να ολοκληρωθεί η παραγγελία και σε λίγες μέρες να φτάσει στην πόρτα της. Γιατί ξέρεις… Οι πιο μεγάλοι άνθρωποι, που τώρα ανακαλύπτουν τον κόσμο του online shopping, κάπου εκεί κολλάνε.

Και για να μη στα πολυλογώ… Η μαμά Βάσω πολύ γρήγορα και χωρίς ούτε μία απορία κατάφερε να ψωνίσει από τα Scarletbeauty.gr εκείνο το κόκκινο κραγιόν που καιρό ήθελε, τις κρέμες, τα serums της και πολλά ακόμη καλλυντικά που είχε βάλει στο «μάτι», μόλις με λίγες κινήσεις. Από εκεί μάλιστα αγόρασα και εγώ το Mother’s Day δώρο της το οποίο ήδη έχει φτάσει στο σπίτι της.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved