Σικ επιλογές υποδημάτων που θα «αγκαλιάζουν» τα βήματά σου από το πρωί έως το βράδυ
G-Fashion

Σικ επιλογές υποδημάτων που θα «αγκαλιάζουν» τα βήματά σου από το πρωί έως το βράδυ

Ονειρεύεσαι βόλτες στα γραφικά καλντερίμια και τα σοκάκια της Πάρου, της Αμοργού, της Σίφνου και της Κύθνου; Ανυπομονείς να ετοιμάσεις βαλίτσες και να μπεις στο πλοίο για το Αιγαίο; Έχεις αρχίσει να δίνεις ήδη ραντεβού μετά το γραφείο στα πιο όμορφα beach bar της παραλιακής ή τις ταράτσες και τα πιο hot στέκια της πόλης;

Τότε αυτό το κείμενο είναι για εσένα, διότι πιθανότατα το ερώτημα που σε απασχολεί περισσότερο αυτήν την περίοδο, είναι το πώς θα ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου, για να κάνεις τις πιο ιδιαίτερες και εντυπωσιακές εμφανίσεις αυτήν τη σεζόν! Για να συμβεί αυτό, βέβαια, θα χρειαστεί να κάνεις την αρχή από τα υποδήματα που θα σε συνοδεύσουν στις πιο ξεχωριστές, καλοκαιρινές στιγμές σου. Διότι όπως πολύ καλά γνωρίζεις, στις περισσότερες περιπτώσεις αρκεί ένα στυλάτο παπούτσι, για να αναδείξει ακόμη και το πιο απλό σύνολο!

Ώρα, λοιπόν, να ανανεωθείς και να φορέσεις ό,τι πιο όμορφο κυκλοφορεί στην αγορά. Όσο για το πού θα ανακαλύψεις τις κορυφαίες τάσεις της σεζόν στα υποδήματα και τα πιο όμορφα, ποιοτικά και εντυπωσιακά σχέδια, όλοι οι δρόμοι οδηγούν και φέτος στην Adam’s Shoes. Συνέχισε, λοιπόν, να διαβάζεις, για να αντλήσεις έμπνευση για τα παπούτσια που θα φορέσεις, ώστε να είσαι σικ όλες τις ώρες της μέρας και της νύχτας φέτος το καλοκαίρι!

Τα must χρώματα στα υποδήματα για το φετινό καλοκαίρι

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά, δηλαδή από τα κορυφαία χρώματα στα υποδήματα για φέτος το καλοκαίρι. Σου έχουμε καλά νέα, λοιπόν, διότι η νέα συλλογή της Adam’s Shoes ξετρελαίνει με τα διαφορετικά στυλ, αλλά και τα χρώματα που περιλαμβάνουν τα παπούτσια της.

Αν αναρωτιέσαι σε ποια χρώματα αξίζει να επενδύσεις για τα υποδήματά σου αυτήν τη σεζόν, τα παλ χρώματα, όπως η μέντα, το λιλά και μπεζ, αλλά και πιο έντονα και διαχρονικά, όπως το λευκό και το μαύρο, είναι must.

Επίσης, στη μόδα είναι και φέτος τα χρώματα του ταμπά -που συνδυάζονται εύκολα με πολλά ρούχα- καθώς και οι μεταλλικές αποχρώσεις, που θα δίνουν μία έξτρα λάμψη στο ντύσιμό σου, ειδικότερα αν στο πρόγραμμα του καλοκαιριού υπάρχει και κάποιος γάμος.

Οι τάσεις και τα σχέδια που θα κάνουν τη διαφορά στο στυλ σου

«Και τι σχέδια θα φορέσω φέτος το καλοκαίρι;», θα μας ρωτήσεις και εμείς, θα σου απαντήσουμε πως η επιλογή των υποδημάτων με τα οποία θα ανανεώσεις το στυλ σου, εξαρτάται από τις ανάγκες σου, το πρόγραμμά σου και φυσικά, τις περιστάσεις. Η αλήθεια είναι όμως, πως υπάρχουν κάποια must-have κομμάτια που είναι στη μόδα αυτήν τη σεζόν και κάθε γυναίκα αξίζει να έχει στην παπουτσοθήκη της.

Αξίζει, λοιπόν, να επενδύσεις σε ένα ζευγάρι δερμάτινα ψηλοτάκουνα, καθώς και σε elegant πέδιλα, δηλαδή το απόλυτο γυναικείο αξεσουάρ κάθε γυναίκας, για τις νυχτερινές εξόδους και τους γάμους της σεζόν.

Καλό είναι, επίσης, να «εξοπλίσεις» την παπουτσοθήκη σου με ένα ζευγάρι χαμηλά υποδήματα με τετράγωνα καρέ τακούνια, που είναι μία άνετη και ποιοτική επιλογή για όλες τις ώρες, αλλά και σε κομψές πλατφόρμες, που συνδυάζονται εύκολα, είναι πάντα επίκαιρες και θα τις φορέσεις πολύ τόσο την πόλη, όσο και στο νησί.

Φυσικά, δεν γίνεται να μην πεις «ναι» στην πιο hot καλοκαιρινή τάση που φέτος θα φορεθεί πολύ, δηλαδή τα mules, τα οποία μάλιστα θα βρεις τώρα στην Adam’s Shoes σε μεγάλη ποικιλία, τόσο στην ψηλοτάκουνη εκδοχή τους, όσο και με μεσαίο τακούνι ή ακόμη και flat.

Όσο για εσένα που βάζεις πάνω από οτιδήποτε άλλο την άνεση, αλλά θέλεις να είσαι πάντα και παντού στυλάτη, τότε ένα ζευγάρι άνετα sneakers είναι must, όπως επίσης και ένα ζευγάρι άνετες και μαλακές εσπαντρίλ, τις οποίες θα συνδυάζεις εύκολα με τα αέρινα, φλοράλ φορέματά σου!

Must tip: Αν ακολουθείς πιστά τις τάσεις της μόδας και αγαπάς το αφαιρετικό στυλ, τότε να θυμάσαι πως η διαφάνεια είναι επίσης μία πολύ φρέσκια τάση και είναι πολύ στη μόδα αυτήν την εποχή και στα παπούτσια και θα χαρίσει μία «πινελιά» μίνιμαλ κομψότητας στις εμφανίσεις σου.

Το σίγουρο είναι πως αν θέλεις να εντάξεις στην παπουτσοθήκη σου τις κορυφαίες τάσεις από τον κόσμο των υποδημάτων, τότε η συλλογή της Adam’s Shoes για το φετινό καλοκαίρι είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι. Διότι περιλαμβάνει μοναδικές αποχρώσεις, εντυπωσιακά σχέδια και ξεχωριστές προτάσεις παπουτσιών, τόσο μοναδικές όσο εσύ! Άλλωστε, εδώ και 50 χρόνια η Αdam’s Shoes ξέρει καλά τον τρόπο να ξεσηκώνει τα βήματα και να αναδεικνύει το προσωπικό στυλ κάθε γυναίκας.

Η συλλογή Adams Shoes διατίθεται σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο. Για να ανακαλύψεις τις νέες τάσεις της μόδας στα υποδήματα, να ενημερωθείς για όλα τα νέα σχέδια και να ανανεώσεις το στυλ σου, επισκέψου το www.adamsshoes.gr, το YouTube, καθώς και το Facebook και το Instagram της Adams Shoes.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved