Ipanema: Η συλλογή που μας συστήνει τις κορυφαίες τάσεις της καλοκαιρινής σεζόν
G-Fashion

Ipanema: Η συλλογή που μας συστήνει τις κορυφαίες τάσεις της καλοκαιρινής σεζόν

Το καλοκαίρι είναι μία εποχή που φέρνει στην επιφάνεια την πιο αισιόδοξη εκδοχή σου.

Μπορεί οι γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητας να μην κατεβάζουν «ταχύτητα» και οι υποχρεώσεις να μην τελειώνουν ποτέ όμως, η διάθεσή σου παραμένει σταθερά ανεβασμένη, όπως και η θερμοκρασία. Ακριβώς για αυτό, τώρα που βρισκόμαστε ακόμη στην αρχή αυτής της νέας εποχής, καλό είναι να πραγματοποιήσεις μερικές προσθήκες στην παπουτσοθήκη σου, οι οποίες θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις πρωτότυπες εμφανίσεις και καλοκαιρινά look που αντιπροσωπεύουν την ανέμελη πλευρά σου.

Και αν υπάρχει ένα item που εδώ και χρόνια έχει συνδεθεί όσο κανένα άλλο με την ανεμελιά, αυτό είναι σίγουρα η σαγιονάρα, το διαχρονικό καλοκαιρινό υπόδημα που αποτελεί μία απαραίτητη fashion προσθήκη για ένα συναρπαστικό καλοκαίρι. Το ερώτημα είναι, βέβαια, πώς θα επιλέξεις την κατάλληλη σαγιονάρα για το φετινό καλοκαίρι;

Πώς θα εντοπίσεις το σχέδιο που σου ταιριάζει καλύτερα, μέσα από τις αναρίθμητες επιλογές που υπάρχουν διαθέσιμες στην αγορά; Για να απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα, αρκεί να ρίξεις μία ματιά στη νέα συλλογή της Ipanema, η οποία μας έρχεται απευθείας από τη Βραζιλία.

Παρακάτω, λοιπόν, έχουμε συγκεντρώσει τα βήματα που χρειάζεται να ακολουθήσεις, ώστε να οδηγηθείς στην ιδανική επιλογή καλοκαιρινού παπουτσιού, δηλαδή του στυλάτου «συμμάχου» που θα οδηγήσει τα βήματά σου σε ένα απολαυστικό και ξέγνοιαστο καλοκαίρι!

Επένδυσε σε ένα σχέδιο που θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις all day εμφανίσεις

Κάποια πρωινά που φεύγεις από το σπίτι για το γραφείο, δεν είσαι σε θέση να γνωρίζεις ακριβώς, τι ώρα θα επιστρέψεις, οπότε επενδύεις σε μία άνετη all day εμφάνιση, η οποία ξέρεις πως θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε μία επαγγελματική συνάντηση, ακόμη και σε μία after work βόλτα με τον αγαπημένο σου.

Ακριβώς για αυτό, έχει σημασία να επιλέξεις ένα ζευγάρι flip flops ή ένα πέδιλο, το οποίο θα σε βοηθήσει να συνθέσεις ένα look για κάθε στιγμή της ημέρας.

Για παράδειγμα, ένα εντυπωσιακό slide σε μία μεταλλική απόχρωση, μία κομψή thong σαγιονάρα διακοσμημένη με κάποιο περίτεχνο αξεσουάρ, είναι τα στυλάτα υποδήματα που θα αναβαθμίσουν τις καθημερινές εμφανίσεις σου, ενώ θα σου προσφέρουν ανεπανάληπτη άνεση σε κάθε σου βήμα.

Μάλιστα, τα παραπάνω σχέδια μπορείς να τα βρεις στη νέα συλλογή της Ιpanema, η οποία περιλαμβάνει όλες τις κορυφαίες τάσεις της παρούσας σεζόν σε flip flops και πέδιλα, εντυπωσιακά prints, μεταλλικές αποχρώσεις, παστέλ και έντονους τόνους.

Επίλεξε μία απόχρωση που σε εμπνέει να πειραματιστείς με το προσωπικό στυλ σου

Αν θέλεις να επενδύσεις σε ένα υπόδημα που θα εξελιχθεί σε μία προέκταση του εαυτού σου, δηλαδή σε ένα ζευγάρι που δεν θα θέλεις να βγάζεις από πάνω σου, χρειάζεται να είσαι προσεκτική με την απόχρωση που θα επιλέξεις. Διότι η απόχρωση ενός υποδήματος είναι το στοιχείο που σου δίνει τη δυνατότητα να συνθέσεις πολλά και διαφορετικά look.

Καλό είναι, λοιπόν, να στραφείς σε μία απόχρωση που αισθάνεσαι ότι αντιπροσωπεύει το στυλ σου, μία ιδιαίτερη μονοχρωμία που ταιριάζει με τα περισσότερα από τα κομμάτια που υπάρχουν στην γκαρνταρόμπα σου.

Σε κάθε περίπτωση να ξέρεις πως τα έντονα χρώματα, όπως το κοραλλί, το κίτρινο και το πετρόλ, αλλά και οι πιο ήσυχοι τόνοι, όπως εκείνοι της πούδρας, του μπεζ και του χαλκού, είναι μερικές επιλογές που μπορείς να ταιριάξεις με πολλά χρώματα για να δημιουργήσεις ανεπανάληπτες color blocking εμφανίσεις.

Κλείνοντας, έχει σημασία να γνωρίζεις πως η νέα συλλογή της Ipanema περιλαμβάνει σχέδια που είναι κατασκευασμένα από 100% ανακυκλώσιμα υλικά, φιλικά προς το περιβάλλον και φέρουν διεθνείς πιστοποιήσεις. Διότι η Ipanema πρωτοπορεί και στον ευαίσθητο τομέα της στήριξης της βιωσιμότητας και στον χώρο της μόδας.

Τι περιμένεις, λοιπόν, για να προσθέσεις ένα ή και δύο νέα ζευγάρια Ipanema στην καθημερινότητά σου; Να είσαι σίγουρη πως είναι η καλύτερη επιλογή που μπορείς να κάνεις, για να αποκτήσεις ένα ακαταμάχητο και effortless στυλ φέτος το καλοκαίρι.

Ακολούθησε την Ipanema στο Facebook και το Instagram, για να είσαι συνεχώς ενημερωμένη και μπες στο www.adamsshoes.gr για να ανακαλύψεις ακόμη περισσότερα σχέδια.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Θεσσαλονίκη, 2310 682222

Αθήνα, 210 9024435

Κύπρος, 357-22-346151

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved