TOMMY JEANS & NBA: Μία capsule συλλογή που θα σου χαρίσει αυθεντικές streetwear εμφανίσεις
G-Fashion

TOMMY JEANS & NBA: Μία capsule συλλογή που θα σου χαρίσει αυθεντικές streetwear εμφανίσεις

Ανά διαστήματα έχεις ενδώσει σε πολλά και διαφορετικά aesthetics ή trends, τα οποία σε έχουν βοηθήσει να καλλιεργήσεις το προσωπικό σου γούστο, να διαμορφώσεις ένα πολύ ιδιαίτερο προσωπικό στυλ και να αναβαθμίσεις τις εμφανίσεις σου.

Παρόλα αυτά, αν υπάρχει μία συγκεκριμένη τάση που επιμένεις να ακολουθείς πιστά, αυτή είναι το street style, δηλαδή το διαχρονικό στυλ που εμπνέεται από την αυθεντική κουλτούρα του δρόμου και όλα αυτά που την καθόρισαν μέσα στα προηγούμενα χρόνια.

Αλήθεια, όμως, έχεις αναρωτηθεί ποιοι είναι οι παράγοντες που διαμόρφωσαν στο παρελθόν, αυτό που σήμερα αποκαλούμε street style; Έχεις αναρωτηθεί ποιοι είναι οι άνθρωποι που καθόρισαν πριν από μερικές δεκαετίες τον τρόπο που εσύ ντύνεσαι σήμερα; Σίγουρα, η καλλιτεχνική σκηνή της δεκαετίας των 90s έπαιξε καταλυτικό ρόλο όμως, στα ξύλινα παρκέ, εκεί που χτυπάει η καρδιά του «μπάσκετ» και διοργανώθηκαν οι μεγαλύτεροι μπασκετικοί αγώνες του κόσμου, έγινε κάποτε η αρχή για ένα διαχρονικό fashion κίνημα, το οποίο κατάφερε να «σπάσει» το φράγμα του χρόνου.

Διότι η NBA (National Basketball Association), ο παγκόσμιος οργανισμός ενημέρωσης και αθλητισμού που συνδέει τους ανθρώπους μέσω της δύναμης του μπάσκετ, αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο στην οικοδόμηση της street κουλτούρας και συνεπώς, της streetwear μόδας. Το ερώτημα είναι, λοιπόν, πώς θα καταφέρεις να εντάξεις αυτό το αναπόσπαστο στοιχείο του street style στην γκαρνταρόμπα σου και ποια είναι η νέα capsule συλλογή που θα σε βοηθήσει να τα καταφέρεις;

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved