MAD VMA 2022: Οι εκκεντρικές τουαλέτες στο κόκκινο χαλί! Ποιες κυρίες ξεχώρισαν στυλιστικά;
G-Fashion

MAD VMA 2022: Οι εκκεντρικές τουαλέτες στο κόκκινο χαλί! Ποιες κυρίες ξεχώρισαν στυλιστικά;

MAD VMA 2022: Γιατί ωραίο το μουσικό event αλλά δεν μπορεί κανείς να μην αναφερθεί και στις απίθανες εμφανίσεις των celebrities που μαγνήτισαν  τα βλέμματα. 

Βραβεύσεις με απονεμητές-έκπληξη, αγαπημένοι καλλιτέχνες με εντυπωσιακά live acts και μοναδικές μουσικές συνεργασίες επί σκηνής θα απογειώνουν το κοινό, στο εκρηκτικό show των Mad Video Music Awards.

Το κόκκινο χαλί για να περπατήσουν οι δεκάδες των καλλιτεχνών είχε στρωθεί από νωρίς και άρχισε να υποδέχεται παρά την αποπνικτική ζέστη celebrities και αγαπημένους μουσικούς και τραγουδιστές που έχουν ξεχωρίσει με τη δουλειά τους. Οι κυρίες που απόψε δίνουν το «παρών» ξεχώρισαν με τις μοναδικές εμφανίσεις τους.

Υπέροχα σύνολα, εκθαμβωτικές τουαλέτες, εκκεντρικά κοστούμια και φυσικά εμφανίσεις ζηλευτές τόσο για το υπέροχο μακιγιάζ τους όσο και τα ιδιαίτερα χτενίσματα τους.

Η Κατερίνα Στικούδη επέλεξε μια φανταστική κόκκινη τουαλέτα με αποκαλυπτικό σκίσιμο, η Αναστασία μια φανταστική ολόσωμη φόρμα που αναδείκνυε την τέλεια σιλουέτα της, η Σοφία Δανέζη υπέρλαμπρη μέσα στο κατάλευκο φόρεμα της, η Μαρία Λουίζα Βούρου με ένα απίθανο φόρεμα με μοτίβα, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου με ένα μίνι σέξι black dress ενώ η εμφάνιση της Έλενας Τσαγκρινού ξεχώρισε ιδιαίτερα τόσο με το ρούχο της όσο και το φανταστικό χτένισμα της και πώς όχι αφού τη μεταμόρφωσή της ανέλαβε η βραβευμένη hair stylish Ιωάννα Τζάνη.

Βέβαια είχαμε και τις πιο εκκεντρικές εμφανίσεις όπως αυτή της Κόνυ από το House Of Fame αλλά και της Ραμόνα Βλαντή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved