Η εκθαμβωτική εμφάνιση της Άννας Βίσση στη Βενετία με δημιουργία του Βρεττού Βρεττάκου!
G-Fashion

Η εκθαμβωτική εμφάνιση της Άννας Βίσση στη Βενετία με δημιουργία του Βρεττού Βρεττάκου!

Άλλη μία εμφάνιση που συζητήθηκε έκανε η Άννα Βίσση επί σκηνής, επιλέγοντας να ντυθεί με δημιουργία του διεθνούς φήμης σχεδιαστή μόδας Βρεττού Βρεττάκου!

Η εκθαμβωτική Άννα Βίσση σε μια μοναδική συναυλία στην Βενετία, με αφορμή την βάπτιση της νεοφώτιστης Στεφανίας του Ιωάννη και της Δήμητρας Κούστα, σε μια σαρωτική εμφάνιση, "μάγεψε" τους καλεσμένους με την απόλυτη αύρα της και την "ρόκ" αστερόσκονη μεγατόνων που "κουβαλάει " μαζί της όλα αυτά τα χρόνια ....

Η σούπερ σταρ φορούσε μια δημιουργία του Βρεττού Βρεττάκου, ειδικά φτιαγμένη για την συναυλία της, μια κρυστάλλινη φόρμα black Panther διακοσμημένη με 300,000 κρύσταλλα swarovski στο χρώμα του jet hematite, η οποία συνοδευόταν από κρυστάλλινα γάντια και παπούτσια διακοσμημένα με κρυστάλλους στο ίδιο χρώμα, και κεντημένα γυάλινα κρόσσια.

Μια custom made δημιουργία εμπνευσμένη από τα glam disco clubs της Αμερικής την δεκαετία του 70,όπως τo Village Underground ,το Retroclub NY,και το θρυλικό Studio 54.

Φυσικά, η Άννα Βίσση, νιώθοντας πολύ άνετα με το συγκεκριμένο ρούχο, από νωρίς ανέβασε το κέφι στα ύψη, κάνοντάς το να χτυπήσει... κόκκινο, όπως μπορείτε να δείτε και παραπάνω. Δείτε παρακάτω στην gallery φωτογραφίες από τη συγκεκριμένη λαμπερή εμφάνισή της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved