Η καλοκαιρινή χειροποίητη συλλογή του Sandalista είναι μία «ωδή» στη μοναδικότητα κάθε γυναίκας
G-Fashion

Η καλοκαιρινή χειροποίητη συλλογή του Sandalista είναι μία «ωδή» στη μοναδικότητα κάθε γυναίκας

Αν υπάρχει ένα στοιχείο των εμφανίσεών σου, το οποίο μπορεί να αποκαλύψει πολλά για εσένα, αυτό είναι σίγουρα τα υποδήματα που σε συντροφεύουν καθημερινά.

Το περιεχόμενο της παπουτσοθήκης σου προδίδει αν είσαι μία «ιέρεια» της ευεξίας ή μία αθεράπευτη fashion lover, αν δίνεις προτεραιότητα στην άνεση, την κομψότητα ή τo sustainability, αν αγαπάς αρκετά τον εαυτό σου, ώστε να του προσφέρεις ένα ξεχωριστό ζευγάρι παπούτσια, κατασκευασμένο από ποιοτικά υλικά, το οποίο θα «αγκαλιάζει» με άνεση τα βήματά σου.

Και ακριβώς επειδή βρισκόμαστε λίγο πριν την έναρξη του φετινού καλοκαιριού, οπότε μάλλον έχεις ήδη αρχίσει να ψάχνεις το υπόδημα με το οποίο θα περάσεις τους επόμενους μήνες, να θυμάσαι πως αξίζει να επιλέξεις ένα σχέδιο παπουτσιού που θα σε εκφράζει, θα προσαρμόζεται στις ιδιαίτερες απαιτήσεις του στυλ σου και θα αναδεικνύει τη μοναδικότητά σου. Πόσο εύκολο είναι, βέβαια, να βρεις ένα τέτοιο παπούτσι, σε μία εποχή όπου τα trends και η γρήγορη μόδα, επιβάλλουν τους κανόνες στο ντύσιμό μας; Πώς και πού θα βρεις ένα παπούτσι που θα σου επιτρέπει να εκφράζεις τη μοναδικότητά σου και όλα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, τα οποία σε κάνουν σημαντική;

Για να βρεις την απάντηση στα παραπάνω ερωτήματα, αρκεί αν πραγματοποιήσεις μία επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Sandalista, του ελληνικού brand της art director, Σταυρούλας Βλαχάκου, το οποίο από το 2016 σου προσφέρει 100% χειροποίητα σανδάλια, δηλαδή παπούτσια που είναι ειδικά σχεδιασμένα και κατασκευασμένα, ώστε να οδηγήσουν τα βήματά σου στην καλύτερη δυνατή εκδοχή σου.

Τα ελληνικά ποιοτικά handmade σανδάλια που δεν θα θέλεις να βγάζεις από πάνω σου

Μοιάζει κάπως απίθανο όμως, ένα ζευγάρι παπούτσια μπορεί να επηρεάσει την ποιότητα ζωής, το στυλ, ακόμη και τη διάθεσή σου. Και ακριβώς για αυτό, είναι σημαντικό να διακρίνεις ποιο είναι το ιδανικό παπούτσι για εσένα. Όχι, δεν θέλεις ένα ακόμη ζευγάρι που θα το βλέπεις παντού, που θα πιάσει χώρο αλλά όχι «τόπο» στην παπουτσοθήκη σου και την επόμενη χρονιά, δεν θα φοριέται. Θέλεις ένα καλοκαιρινό παπούτσι που θα εξελιχθεί σε μία προέκταση του εαυτού σου, ένα υπόδημα που θα μπορεί να σε συντροφεύει στο γραφείο, την παραλία, τις απογευματινές περιηγήσεις σου στα ασβεστωμένα καλντερίμια ενός κυκλαδίτικου νησιού.

Ένα τέτοιο παπούτσι, λοιπόν, μπορείς να βρεις στη νέα καλοκαιρινή συλλογή του Sandalista, η οποία περιλαμβάνει τα πιο στυλάτα, handmade δερμάτινα σανδάλια από 100% γνήσιο ελληνικό μαλακό δέρμα κορυφαίας ποιότητας. Πρόκειται για παπούτσια που δεν κυκλοφορούν σε μεγάλη παραγωγή, αλλά φτιάχνονται κατόπιν παραγγελίας σε ένα εργαστήριο στο Περιστέρι, εκεί όπου στεγάζεται το flagship store του brand, ένα μέρος που προσφέρει μία ανεπανάληπτη retail εμπειρία σε κάθε γνήσια fashion lover. Η εταιρεία συνεργάζεται, μάλιστα, με μικρές βιοτεχνίες από διάφορες περιοχές της Ελλάδας, για να σου προσφέρει χειροποίητα σανδάλια εξαιρετικής ποιότητας, δηλαδή τα παπούτσια που χρειαζόσουν, αλλά δεν το ήξερες!

Eikona2.jpg

Ποιο είναι το κατάλληλο σχέδιο στο οποίο αξίζει να επενδύσεις για το καλοκαίρι

Είναι αλήθεια πως η επιλογή του παπουτσιού που θα «πρωταγωνιστήσει» στο καλοκαίρι σου, δεν είναι εύκολη υπόθεση, όχι μόνο επειδή υπάρχουν αναρίθμητα διαθέσιμα σχέδια στην αγορά, αλλά και γιατί θέλεις ένα παπούτσι που θα μπορεί να ανταποκρίνεται σε πολλές και διαφορετικές περιστάσεις. Αυτό που χρειάζεσαι, λοιπόν, είναι ένα σανδάλι που θα μπορεί να σταθεί σε μία επαγγελματική εκδήλωση, σε μία after work συνάντηση για θερινό σινεμά, σε μία βραδινή έξοδο με τις κολλητές σου στο νησί, ενώ συγχρόνως, θα εκφράζει τη μοναδικότητα και την αυθεντικότητα της προσωπικής σου αισθητικής.

Ένα τέτοιο παπούτσι μπορεί να είναι ένα μαύρο φλατ mule ανοιχτό ή κλειστό με μυτερή μύτη, ένα μονόχρωμο πέδιλο με μεσαίο, χοντρό τακούνι, ένα ζευγάρι χειροποίητα αρχαιοελληνικά σανδάλια τύπου gladiators ή ένα ζευγάρι ανατομικά, chunky σανδάλια που θα σου επιτρέπουν να συνθέτεις πρωτότυπες all day εμφανίσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved