Τα καλοκαιρινά key pieces που αξίζουν μία θέση στη βαλίτσα των διακοπών σου
G-Fashion

Τα καλοκαιρινά key pieces που αξίζουν μία θέση στη βαλίτσα των διακοπών σου

Καθώς πλησιάζουμε προς την «καρδιά» του καλοκαιριού, δέχεσαι όλο και πιο τακτικά προσκλήσεις, για σύντομες αποδράσεις σε παραθαλάσσιους προορισμούς, beach party, γάμους, βαφτίσεις, βραδινές εξόδους στο κέντρο της πόλης.

Κάπως έτσι, ο χρόνος μέχρι να βγεις σε άδεια, περνάει γρήγορα και απολαυστικά, ενώ εσύ δεν αφήνεις ούτε μία ημέρα από το καλοκαίρι σου να πάει χαμένη, χωρίς να τη ζήσεις στο έπακρο.

Και για να μπορέσεις να ζήσεις αυτές τις εμπειρίες με αυθορμητισμό και αισιοδοξία, δηλαδή τις εμπειρίες που θα σε κρατήσουν σε summer mood, μέχρι την ημέρα που θα αναχωρήσεις για τον προορισμό των διακοπών σου, χρειάζεσαι στην γκαρνταρόμπα σου τα κατάλληλα items. Διότι υπάρχουν μερικά ρούχα που αξίζουν μία θέση στην ντουλάπα, αλλά και τη βαλίτσα των διακοπών σου, καθώς σου επιτρέπουν να συνθέσεις κομψές, ανεπιτήδευτες εμφανίσεις, για κάθε περίσταση, από το τριήμερο με τις κολλητές σου στις Σπέτσες, μέχρι τη βάφτιση της ανιψιάς σου στην πόλη.

Παρακάτω, λοιπόν, υπάρχει μία λίστα με τα key pieces που μπορείς να ανακαλύψεις στη συλλογή της LYNNE, Resort Wear, η οποία υπόσχεται πως θα «απογειώσει» το στυλ σου, φέτος το καλοκαίρι.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved