Summer sale: Στο Mediterranean Cosmos θα βρεις ό,τι χρειάζεσαι για τις διακοπές -και όχι μόνο!
G-Fashion

Summer sale: Στο Mediterranean Cosmos θα βρεις ό,τι χρειάζεσαι για τις διακοπές -και όχι μόνο!

Κατά τη διάρκεια των διακοπών σου θέλεις να αισθάνεσαι ξέγνοιαστη και άνετη κάθε στιγμή.

Καθώς πλησιάζουμε προς τον Αύγουστο, εσύ ανυπομονείς για τη στιγμή που θα κλείσεις επιτέλους τη βαλίτσα των διακοπών σου και θα βάλεις πλώρη για κάποιον «παραδεισένιο» προορισμό, παρέα με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Οι μέρες μέχρι να βγεις σε καλοκαιρινή άδεια από το γραφείο είναι πλέον μετρημένες στα δάχτυλα.

Αυτό σημαίνει πως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να πραγματοποιήσεις μερικές αγορές που θα σου φανούν χρήσιμες το επόμενο διάστημα, αφού τα summer sale σου δίνουν τη δυνατότητα να αποκτήσεις τα must-have της σεζόν. Το εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos είναι το μέρος που αξίζει να επισκεφθείς άμεσα, διότι εκεί θα βρεις ό,τι έχεις συμπεριλάβει στη λίστα των καλοκαιρινών αγορών σου.

Παρόλα αυτά, αν δεν είσαι απόλυτα σίγουρη τι μπορεί να χρειαστείς, παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει μία λίστα με προτάσεις αγορών, για να αντλήσεις ιδέες και έμπνευση!

Τα ρούχα που θα φέρουν στην επιφάνεια την πιο ξέγνοιαστη εκδοχή σου

Κατά τη διάρκεια των διακοπών σου θέλεις να αισθάνεσαι ξέγνοιαστη και άνετη κάθε στιγμή. Ακριβώς για αυτό, χρειάζεται να προσθέσεις στη βαλίτσα σου ένα από τα σικάτα και άνετα κομμάτια της καλοκαιρινής, boho συλλογής του καταστήματος Access Fashion, τα οποία θα φέρουν στην επιφάνεια την πιο carefree εκδοχή σου. Εναλλακτικά, μπορείς να επενδύσεις σε ένα passepartout σύνολο από το κατάστημα Bodytalk, το οποίο θα περιλαμβάνει μία pencil φούστα και ένα εξώπλατο crop top σε πουά print, δηλαδή ό,τι χρειάζεσαι για τις βραδινές βόλτες σου στο νησί.

image003.jpg

Αν θέλεις, βέβαια, μία εναλλακτική, με την οποία θα συνδυάζεις τη συγκεκριμένη φούστα ή τα σορτσάκια σου, να ξέρεις πως στο κατάστημα Intimissimi θα βρεις ένα κομψό τοπ από μεταξωτό σατέν με ντεκολτέ, σχήμα V στην πλάτη και λεπτές ρυθμιζόμενες τιράντες, ώστε να χαρίζεις ένα chic twist στις εμφανίσεις σου. Φυσικά, ένα φόρεμα είναι μία απαραίτητη προσθήκη για τη βαλίτσα των διακοπών σου, ενώ στο κατάστημα Mat. Fashion μπορείς να βρεις ένα σχέδιο έξωμο εμπριμέ, το οποίο θα «απογειώσει» το στυλ σου σε κάθε περίσταση.

image005.jpg

Όσο για τις swimwear εμφανίσεις σου στην παραλία, χρειάζεσαι ένα μαγιό που θα αναδεικνύει τη σιλουέτα σου, ενώ συγχρόνως, θα σου επιτρέπει να είσαι άνετη. Κάτι τέτοιο σου προσφέρει και το εμπριμέ, στράπλες μπικίνι με αποσπώμενη ενίσχυση από το κατάστημα Minerva, καθώς και το μπικίνι από ανακυκλωμένα υφάσματα με μπανέλα, βαθύ ντεκολτέ και πλαϊνά δεσίματα, το οποίο μπορείς να βρεις στο κατάστημα Triumph του εμπορικού κέντρο Mediterranean Cosmos.

image007.jpg

Μήπως, βέβαια, ψάχνεις τα παπούτσια που θα σε οδηγήσουν σε συναρπαστικές καλοκαιρινές περιπέτειες; Τότε χρειάζεσαι ένα ζευγάρι που θα σου προσφέρει απόλυτη σταθερότητα και ανεπανάληπτο στυλ. Ένα τέτοιο ζευγάρι μπορείς να βρεις στο κατάστημα Migato και πρόκειται για ένα μαύρο σανδάλι με ίσια πλατφόρμα και λουράκια διακοσμημένα με λαμπερά στρας. Εναλλακτικά, υπάρχει και μία σούπερ στυλάτη πλατφόρμα στο κατάστημα Replay, η οποία διαθέτει μοναδικό χρώμα, λουράκι στον αστράγαλο, λογότυπο στο πλάι και «αγκαλιάζει» με άνεση τα βήματά σου.

image009.jpg

Τα μοντέρνα αξεσουάρ που συμπληρώνουν με «πινελιές» στυλ τις εμφανίσεις σου

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved