Εθνικά Καλλιστεία GS HELLAS 2022: Στη Ρόδο λίγο πριν τον μεγάλο τελικό
G-Fashion

Εθνικά Καλλιστεία GS HELLAS 2022: Στη Ρόδο λίγο πριν τον μεγάλο τελικό

Εθνικά Καλλιστεία GS HELLAS 2022: Ο μεγαλύτερος θεσμός ομορφιάς της χώρας, ο θεσμός που πρωταγωνιστεί πλέον παγκοσμίως, σε όλες τις κορυφαίες διεθνείς σκηνές ομορφιάς, τα GSHELLAS ετοιμάζουν βαλίτσες για τη Ρόδο.

Στο πλαίσιο της προώθησης του επικείμενου διαγωνισμού, ο οποίος είναι αφιερωμένος στη θάλασσα και το νερό, επελέγη το νησί των ιπποτών, η Ρόδος ως τελευταίος προορισμός λίγο πριν τη μεγάλη βραδιά του τελικού.

Η φετινή αποστολή των Εθνικών Καλλιστείων GS HELLAS είναι η μεγαλύτερη που κατέβηκε ποτέ στη Ρόδο, αφού ο αριθμός των φιναλίστ και της παραγωγής θα ανέλθει στα 40 άτομα.

Τα Εθνικά Καλλιστεία GS Hellas θα βρεθούν στη Ρόδο στις 23 Αυγούστου 2022 και θα παραμείνουν στο πανέμορφο αυτό νησί για επτά ημέρες , αφού στόχος τους είναι να φωτογραφηθούν και να προωθήσουν τη Ρόδο στο εξωτερικό, ως τουριστικό προορισμό για το 2023.

Με γνώμονα να τονιστεί η ομορφιά της Ρόδου αλλά και να αναδειχθεί ιστορία και ο πολιτισμός του νησιού τα Εθνικά Καλλιστεία GS Hellas έχουν ετοιμάσει μια σειρά από editorial concept για φωτογραφηθούν οι φετινές φιναλίστ.

Άλλωστε το όραμα των Εθνικών Καλλιστείων είναι το «TAKE OUR HISTORY BACK» και η διάδοση του Ελληνικού πολιτισμού, μέσω των διεθνών πρεσβευτών ομορφιάς του.

Τα Εθνικά Καλλιστεία GS Hellas θα βρίσκονται στη Ρόδο, υπό την αιγίδα του Οργανισμού Ροδιακού Τουρισμού, την φιλοξενία τους ανέλαβε εξ’ ολοκλήρου το RODOS PALACE, το ΑΚΤΑΙΟΝ και το NOR.

Να σημειωθεί επίσης πως προς τιμή των καλλιστείων θα πραγματοποιηθεί και ένα φαντασμαγορικό πάρτι στο NOR CLUB με τις φιναλίστ στις 26 Αυγούστου 2022.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved