Παππά-Δροσάκη-Παπαδοπούλου-Βουλγαράκη: Ντύθηκαν νυφούλες για καλό σκοπό!
G-Fashion

Παππά-Δροσάκη-Παπαδοπούλου-Βουλγαράκη: Ντύθηκαν νυφούλες για καλό σκοπό!

Με υπέροχα νυφικά πόζαραν πριν από μερικές μέρες η Δανάη Παππά, η Λένα Δροσάκη, η Ειρήνη Παπαδοπούλου και η Ελένη Βουλγαράκη για καλό σκοπό. 

Οι εταιρείες νυφικών Fedra και Βridalloft στηρίζουν και φέτος το ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ και με τη βοήθεια των τεσσάρων επώνυμων γυναικών ενώνουν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό.

Πιστεύοντας πως κάθε ημέρα είναι μια ημέρα πρόληψης, υπενθυμίζουν σε όλες τις γυναίκες -με κάθε δυνατό τρόπο και μέσο- να φροντίζουν περισσότερο τον εαυτό τους, να ψηλαφίζουν συχνά το στήθος τους και να κάνουν συχνά ιατρικές εξετάσεις μαστογραφίας.

Yπενθυμίζουν καθημερινά στις γυναίκες να μην φοβούνται και να αντικαθιστούν το φόβο με την πρόληψη. Έτσι και αυτήν την χρονιά, δημιούργησαν φορέματα και νυφικά σε total pink αποχρώσεις, που φορέθηκαν από τέσσερις επώνυμες Ελληνίδες με σκοπό να μεταφέρουν πιο δυνατά το μήνυμα της ελπίδας, της πίστης σε όλες τις γυναίκες που νόσησαν ή νοσούν και έρχονται αντιμέτωπες με τον καρκίνο του μαστού καθώς και το δικαίωμα τους στα όνειρά τους.

Στόχος είναι η αφύπνιση όλων, ότι η πρόληψη σώζει ζωές. Ως επίσημοι υποστηρικτές στο ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ διαθέτουν τα έσοδα από τις πωλήσεις των δημιουργιών αυτών καθώς και των ειδικά για αυτόν τον σκοπό σχεδιασμένων αξεσουάρ, κοσμημάτων, ημερολογίων στο ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ.

Φετινές πρέσβειρες που πήραν μέρος στην εκστρατεία για την αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού ήταν η Ελένη Βουλγαράκη, η Λένα Δροσάκη, η Ειρήνη Παπαδοπούλου και η Δανάη Παππά, οι οποίες φωτογραφήθηκαν από τον εξαιρετικό φωτογράφο μόδας Δημήτρη Κλεάνθους.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved