Σπυροπούλου: Εμφανίστηκε με το πιο απλό αλλά συγχρόνως και πιο χαριτωμένο pregnancy outfit!
G-Fashion

Σπυροπούλου: Εμφανίστηκε με το πιο απλό αλλά συγχρόνως και πιο χαριτωμένο pregnancy outfit!

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πλέον μετράει αντίστροφα μέχρι να κρατήσει στην αγκαλιά της το μωρό της. 

Το ίδιο και ο σύζυγός της Βασίλης Σταθοκωστόπουλος με τον οποίο δείχνουν να διανύουν την πιο όμορφη περίοδο στη σχέση τους.

Το ζευγάρι θέλει να περάσει ο καιρός και στις αρχές του χρόνου, όπως έχουν υπολογίσει, να κρατήσουν για πρώτη φορά το μωράκι τους αγκαλιά που θα αλλάξει φυσικά για πάντα τις ζωές τους.

Μέχρι τότε, η μέλλουσα μανούλα κάνει τα απαραίτητα ψώνια, επισκέπτεται επώνυμα μαγαζιά για να προμηθευτεί τα απαραίτητα για το μωρό της και φυσικά συμβουλεύεται επαγγελματίες στον χώρο των βρεφικών προκειμένου να γνωρίζει από τώρα τι ακριβώς θα χρειαστεί τον πρώτο καιρό για το μωρό της.

Είναι χαρούμενη και μάλιστα ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε προ ημερών στο κέντρο της Αθήνας σε μία τέτοια βόλτα όπου έδειχνε να έχει πολλή όρεξη και καλή διάθεση.

Φορώντας μία απλή ολόλευκη πουκαμίσα την οποία είχε συνδυάσει με άνετο σορτσάκι που αναδείκνυε τα καλλίγραμμα πόδια της και έχοντας συνδυάσει το casual σύνολό της με ένα ζευγάρι sneakers, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κατέστησε σαφές πως αυτήν την περίοδο της ζωής της θέλει να νιώθει άνεση με ό,τι και αν φοράει. Οι 12ποντες γόβες και οι πολύ μίνι φούστες, θα μείνουν για λίγο καιρό στην ντουλάπα μέχρι η ίδια να γεννήσει και να επιστρέψει βέβαια στις παλιές στυλιστικές της συνήθειες. Δεν φαίνεται όμως να τη νοιάζει καθόλου αφού αυτό που θέλει είναι να δει το μωρό της για πρώτη φορά.

Δείτε φωτογραφίες από την πρόσφατη βόλτα της στο κέντρο της Αθήνας:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved